The complaint has been investigated and
resolved to the customer's satisfaction
Resolved
Courts Malaysia / Courts.com.myyr collection service

L Oct 29, 2018
This review was posted by
a verified customer
Verified customer

Geram dan tak puas hati. at 8.46pm baru balik kerja. penat pun x habis lg. then received a called from courts mammoth ckp sy x bayar hutang bln ni. nak ckp bodoh nanti kata x beradab. tp mmg kurang ajar. siap minta resit payment lg. dah tu siap bg no tel minta whatsapp resit. berapa juta saya hutang sampai courts mammoth x percaya customer. klu x percaya customer, jgn berurusan dgn manusia. busines dgn tiang ke... pokok ke. mmg sakit hati. sy bg 24 jam utk courts mammoth bg penjelasan knapa perlu sampai sy kena bg resit. mmg x masuk akal. system x ada ke. dah x tahu check ke???. I need yr explaination b4 I lodge a complaint to national consumer centre. peringatan : bkn semua pelanggan anda boleh buat macam ni. anda seharusnya belajar cara komunikasi dahulu sblm buat bisnes. bkn semua org boleh terima cara anda memperlekehkan pelanggan.
Email: [protected]@gmail.com

RESOLVED

The complaint has been investigated and resolved to the customer's satisfaction.

  • Courts Malaysia's response · Nov 04, 2018

    Salam Sejahtera Pelanggan Yang Di Hormati,

    Terima kasih kerana mengirimkan emel kepada Khidmat Pelanggan Courts.

    Pertama sekali, kami ingin memohon maaf di atas kesulitan yang di hadapi oleh anda.

    Walau bagaimanapun dalam usaha untuk kita meneruskan lagi, menghargai jika anda boleh menyediakan kami dengan nombor akaun atau nombor kad pengenalan pembeli untuk semakan kerana kami tidak dapat mengesan apa-apa rekod dengan maklumat yang disediakan dalam e-mel anda di bawah.

    Untuk maklumat lanjut mengenai perkhidmatan kami, sila layari www.courts.com.my. Selain itu, anda juga boleh menghubungi Pegawai Perkhidmatan Pelanggan, dengan menghubungi talian bebas tol kami di [protected], Isnin Ahad, 10 am 7 pm ( Termasuk Cuti Umum ).

    "Thank you for choosing Courts"

    Yang Benar,

    Abdul Qayyum Bin Tangga Raja
    Team Leader, Customer Service

    COURTS (Malaysia) Sdn Bhd
    (a subsidiary of COURTS Asia Limited)
    No. 36 Jalan Genting Kelang, Setapak, 53300 Kuala Lumpur
    D +[protected] G [protected]
    www.courts.com.my

Post your comment

    By clicking Submit you are agreeing to the Complaints Board’s Terms and Conditions