The complaint has been investigated and
resolved to the customer's satisfaction
Resolved
Pizza Hutlambat dan tiada ganti rugi

Bertarikh 28 September 2012, lepas habis waktu pejabat(5ptg) aku membawa anak aku yang berusia genap 5 bulan dan isteri untuk pergi makan di Pizza hut yang terletak di pasaraya Choice Supermall di Semaring, Kuching. sampai kat restoran tu lebih kurang pukul 6 petang dan terus order piza super supreme(chessy lava), nasi dan spagetti..15 minit lepas oder, sampaila nasi dan spageti..Malangnya dah habis makan nasi dan spageti, piza yang di order tak sampai-sampai lagi..aku pun tanya petugas tu..dia boleh cakap, piza tak buat lagi dan baru nak buat..takpe aku sabar lagi walaupun anak dah merengek..aku pun amik keputusan bawa anak dan isteri jalan-jalan kat pasaraya sambil menunggu piza..lepas habis jalan-jalan, aku pergi semula ke restoran pizza hut tu dengan harapan dah siap la..tetapi jawapan yang diterima amat mengecewakan..pizza tak siap lagi..katanya dah masak tapi tak tahu ada kat mana..aik..panas betul rasanya..tengok jam dah pukul 7.30..aku cakap aku nak balik untuk solat maghrib dan anak pun dh merengek-rengek(isyak masuk pukul 7.45pm)..pastu aku suruh petugas tu hantar kat umah aku..aku balik umah dan sampai pkul 7.40pm(umah ngan pasaraya dekat tapi opis aku mmg jauh)..sampai sekarang ni (pukul 8.21pm) masih tiada ganti rugi...dah la lambat, xde ganti rugi pulak tu..argh..geram tul rasa..panas hati aku..
-Mohd Husni bin Abd Halid [protected] -

Post your comment

    By clicking Submit you are agreeing to the Complaints Board’s Terms and Conditions

    Submit

    IN THE NEWS

    Unhappy consumers gather online at Complaintsboard.com and have already logged thousands of complaints.
    If you see dozens of complaints about a certain company on ComplaintsBoard, walk away.
    One of the largest consumer sites online. Posting here your concerns means good exposure for your issues.
    A consumer site aimed at exposing unethical companies and business practices.
    ComplaintsBoard is a good source for product and company gripes from especially dissatisfied people.
    You'll definitely get some directions on how customer service can best solve your problem.
    Do a little research on the seller. Visit consumer complaint websites like ComplaintsBoard.