SUBMIT A COMPLAINT

KTM / Keretapi Tanah Melayuprivacy ladies coach

1
A Oct 18, 2018

Sangat mengecewakan setiap kali saya naik ktm daripada Seremban ke KL Sentral, terlalu ramai bangla duduk kat ladies coach padahal coach lain tak penuh pun lagi.. aritu sampaikan golongan nenek dan ibu bawak anak terpakse berdiri sambil tengok orang lelaki duduk tempat dia, sume pandang pun dia buat taktahu.. Di KL Sentral, ad pegawai pemantau tegur kalau ade lelaki dia halau tapi tempat lain xde, tapi please la faham xsume perempuan jenis berani nak sound laki sebab takut ape2 berlaku, tolonglah pasni kuatkuasakan dekat beberape stesen utama yg paling ramai penumpang naik mcm kat KL Sentral, Seremban, TBS, Tg Malim, Batu Caves dan Pelabuhan Klang.. Ini untuk keselamatan warga perempuan, tolong ambil berat, kesian orang lain berdiri dalam keadaan padat mcm ikan sardin smpai tepi pintu, sampai ad yg hampir muntah sebab sesak dan terpakse duduk sbb hampir pitam tapi tempat duduk penuh dengan foreigner laki kat koc perempuan, koc perempuan 2 je kot, lagi 4koc tu xkan laa laki xmuat.. laki ramai mane je pun kalau nk banding dgn ppuan.. lagi kurang ajar, bile diorang cakap kuat2 siap bole makan ape sume, please improve it..

Post your comment