GDex / GD Expressdelivery service

I
This review was posted by
a verified customer
Verified customer
Review updated:

Assalamualaikum Mr/Ms,

Saya di sini ingin melaporkan bahawa barang saya selalu dihantar lambat. Bila check status "inbound to SPT Station", masalahnya sudah dua kali saya kena. Saya ingin meminta setingga jasa baik tuan dan puan untuk menghantar penghantaran secepat yang mungkin sebaiknya setelah barang sampai di tempat gdex. Sila beri kerjasama ya .
Terima kasih

Responses

  • Le
    Leyka May 14, 2020
    This comment was posted by
    a verified customer
    Verified customer

    Sy check tracking sy brg ada kat spt station. Bole tak hantaq brg tu secepat mungkin sbb takut brg dlm tu rosak kalau lambat hantaq. Tracking no barang sy my17001896921 nasaruddin. Plissss sbb barang makanan tu kalau barang lain sy xkisah sgt🙏🏻Mintak kerjasama pihak sana yaa.

    -1 Votes
  • Fa
    fais Jun 07, 2018

    Barang di inbound spt station sungai petani selalu lambat 10 kali dah kena macam ni seminggu baru sampai

    -2 Votes

Post your comment

    By clicking Submit you are agreeing to the Complaints Board’s Terms and Conditions

    IN THE NEWS

    Unhappy consumers gather online at Complaintsboard.com and have already logged thousands of complaints.
    If you see dozens of complaints about a certain company on ComplaintsBoard, walk away.
    One of the largest consumer sites online. Posting here your concerns means good exposure for your issues.
    A consumer site aimed at exposing unethical companies and business practices.
    ComplaintsBoard is a good source for product and company gripes from especially dissatisfied people.
    You'll definitely get some directions on how customer service can best solve your problem.
    Do a little research on the seller. Visit consumer complaint websites like ComplaintsBoard.