GDex / GD Expressgdex pickup + driver

A Nov 15, 2018

09 november - call pickup untuk ambil parcel, dah bagitahu yang parcel ini kecik motor boleh bawak tak tahu macam gdex office arrange, lorry yang datang ambil, driver tu marah cakap company kami tipu dy.
13 november - call pickup sekali lagi untuk parcel, tiada siapa pun datang pickup.
14 november - call sekali lagi untuk re-pickup, alasan driver reject pickup kami sebab kami cheated, so dia aim company kami dan taknak ambil pickup.
15 november - call sekali lagi dan masih sama tiada pickup yang datang.
Kat sini saya nak bagitahu untuk driver lorry gdex branch brp, bila kami call untuk pickup document, driver motor marah cakap lain kali call untuk parcel, bila call untuk pickup parcel driver lorry marah sampai aim company kami, dah korang nak kami buat apa? kami company furniture barang yang selalu kami hantar skru cabinet, roda. barang kecik je, dah call cakap motor boleh bawak, tapi korang arrange lorry yang datang. lepas tu sampai nak aim company kami tu dah kenapa? sekarang ni yang salah office yang arrange pickup tu! please take note!

Post your comment

    By clicking Submit you are agreeing to the Complaints Board’s Terms and Conditions