Grabcar Malaysiasomeone use my number for grabcar account

S Nov 06, 2018
This review was posted by
a verified customer
Verified customer

someone use my number for grabcar account!! hampir setiap hari atau oun selang dua hari akan ade grab driver yang call saya cakap dia dah sampai...!!! walhal saya tak de pun apps grabcar mahupun daftar account for grabcar ni...macam mane system boleh jadi macam ni..? please tolong alerts lah semua account yang mendaftar tu alamat, nama, number phone, segalanyanye lahh ..bukan apa takut jadi masalah.."orang lain yang buat jenayah nombor kita pulak yang kene "...kalau boleh pihak atasan tolong ambil tindakan segera...!!! ..JANGAN AMBIL SAMBIL LEWA WALAUPUN HANYA MASALAH NUMBER PHONE SAHAJA !!!

Post your comment

    By clicking Submit you are agreeing to the Complaints Board’s Terms and Conditions