SUBMIT A COMPLAINT

[Resolved] Billion Stars Expressdelay buss

5
I Sep 11, 2018

Selasa 11 september, Bas kami bertolak pukul 3.15 ptg dari tbs ke pasir gudang. Tetapi hanya 4 org sahaja yg ada ketika itu dan memberi alasan jalan sesak sampai 4.35 bas sampai. Tapi bukan bas kami kerana bas dah hampir penuh dan duduk bebas.. Adakah kerana org sikit kamu taknak amik kami? Sampai bas full baru gerak? Lepas tu berhenti dekat seremban sampai 6 lebih baru jalan balik, kemudian disuruhnya tukar bas katanta pasir gudang tukar bas lain dan yg nk ke larkin stay... Tetapi bila dah sampai bas ini berhenti di larkin dahulu... Ini last saya naik bas nama billion star

Billion Stars Express

 • Resolution Statement

  Customer Service has done everything in their power to resolve the complaint. All attempts to contact the customer have failed. Therefore, the complaint has been annulled and must not be considered where image of the company in question and its services are concerned.

 • Billion Stars Express Customer Care's Response · Oct 16, 2018

  Hi Tuan/Puan,

  Terima kasih kerana sudi meluangkan masa untuk memberikan maklum balas berkaitan isu ini. Pihak syarikat kami ingin memohon maaf berkaitan dengan isu ini serta tidak dapat memenuhi kehendak anda. Di dalam isu ini, pemandu bas sepatutnya tiba tepat pada masa di terminal dan bergerak ke destinasi mengikut jadual yang telah ditetapkan. Pihak syarikat kami memohon maaf di atas kelewatan bas dan isu pertukaran bas. Pihak syarikat kami akan mencuba untuk meningkatkan kualiti servis syarikat kami dari semasa ke semasa. Maklum balas dari anda amat kami hargai. Segala kesulitan amat dikesali.
  Terima kasih.

  Best Regards,
  Billion Stars Express Sdn Bhd.

Post your comment