Bank Islam Malaysia Berhad β€” perkhidmatan yang teruk

N Review updated:

Sy rasa dah berkali-kali call bank islam. Tak pernah angkat. Kalau 2, 3hari x angkat boleh terima. Ni saya dah call dekat 2, 3 minggu berkali-kali masih tak jawab call. Asyiklah soh tinggal no fon. Janji akan call balik. Frust la dgn perkhidmatan bank islam. Kalau bayar lambat tak sampai sebulan, ada pulak team tak henti-henti call customer. Kadang-kadang dah byr pon, masih call assume tak byr lagi. Apelah susah sgt nk angkat call. Kadang2 bila tinggal no phone suruh call balik pon, 2, 3 hari pun x call lagi. Lousy sgt sy rasa. Tolonglah berubah. Ikutlah contoh mcm maybank tu. Agaknya complaint sy ni masuk telinga kanan kuar telinga kiri.

Responses

  • Fa
    Faizah saif Sep 05, 2019

    Rasanye tak guna komplain. Sebab sy baca komen2 diatas byk pasal pekerja biadap. BANK ISLAM ni ambil tindakan ke tidak?? Sy puji perkhidmatan pelangan CIMB sgt2 baik πŸ‘πŸ‘πŸ‘
    Sy nak komplain pasal staf BI bk.jelutong shah alam yg sgt2 .tak perihatin dan buat2 sibuk. Letak Staff muda2. Budak2 skrg tiada courtesy.
    Harap pihak pengurusan BI adakan parking utk OKU supaya senang nk park dpn bank. Org tua yg ada masalh sendi /lutut mana bole jln jauh2
    Warga emas didahulukn..mak sy kena tunggu 1 jam nak buka akaun. Mak sy ada masalah tulang belakang dn tak bole duduk lama. Sy yg bawak dia ni pun dh tua. Kami masihg2 ada masalah tulang belakang. Bila sy buat bising semua staff buat tak tau. Pls lah dahulukan earga emas dn pastikan letak pekerja2 yg baik berbudibahasa. Dn tak berkira kerja. Jgn lah buat malu nama bank ISLAM. Ini ke cara org islam bekerja. Nak' submit' complaint pun susah...kena register la pulak

    0 Votes

Post your comment

    By clicking Submit you are agreeing to the Complaints Board’s Terms and Conditions

    IN THE NEWS

    Unhappy consumers gather online at Complaintsboard.com and have already logged thousands of complaints.
    If you see dozens of complaints about a certain company on ComplaintsBoard, walk away.
    One of the largest consumer sites online. Posting here your concerns means good exposure for your issues.
    A consumer site aimed at exposing unethical companies and business practices.
    ComplaintsBoard is a good source for product and company gripes from especially dissatisfied people.
    You'll definitely get some directions on how customer service can best solve your problem.
    Do a little research on the seller. Visit consumer complaint websites like ComplaintsBoard.