SUBMIT A COMPLAINT

CIMB Bank / lembab nk mampos buat kerja dengan bagi macam2 alasan

Staff CIMB bahagian pinjaman perumahan branch KL Gateway..
Pada 29/8/2019 saya ke bank untuk buat full settlement dgn membawa redemption letter (mengikut jumlah yg diberi ). tetapi person incharge x de, org dikaunter ckp beliau masuk tghari.. dan meminta saya bank in je duit tersebut dlm akaun saving. sehingga ke 5/9/19 saya pergi blk ke bank tersebut (KL Gateway) dan berjumpa dgn person incharge tersebut (Atikah) dan dia bgtau system diorg ada masalah..mungkin minggu dpn baru ok katanya.. Hari Jumaat 6/9/19 dia call saya utk bgtau system masih problem dan akan cuba utk buat minggu dpn (selasa 10/9/19).

Pada tarikh harini 12/9 saya call no yg dia call saya tp x berjawap.. 4-5x saya call..x de sapa jwp. saya terpaksa call CIMB call center utk buat aduan. dan meminta pihak call center hubungi Atikah supaya berhubung dgn saya berkenaa perkara tersebut.. sampai pkul 3:30 saya tunggu x de pape respond dari pihak cimb.. saya call balik KL gateway branch dan alhamdulillah ada yg menjawap.. saya dpt bercakap dgn perempuan tuh dan kalini dia bg alasan yg payment saya tu dia nk kena scan & email baru dia boleh keluarkan resit/statement yg saya minta.. Dia igt saya ni x bekerja ke yg mcm bodoh je alasan dia bg.. scan & email hanya mengambil masa beberapa minit je.. masalahnya system dh pulih dr 10/9.. harini 12/9 saya call baru dia nk scan & email!!! ..

saya nk complain kt mana pun x tau dh.. harap mereka (Pihak CIMB) baca la masalah pengguna ni..

As
Sep 12, 2019

Post your comment