SUBMIT A COMPLAINT

Pos Malaysia Berhadservice pekerja

1
I Aug 17, 2018

Saya check number tracking di laman web pos laju. Parcel saya is out of delivery jadi saya tunggu posmen untuk hantar parcel dirumah. Tapi posmen tersebut tidak datang kerumah atau meninggalkan notis, dan saya pun terpaksa tunggu sms & pergi easy box . Tapi masalah bukan saya yang salah saya dah tunggu sampai pukul 8 tapi perkerja posmen tak datang2 . Saya dah bayar rm8 Pun haihsss stress saya . Kawan saya pun kene macam ni padahal posmen tu tak jejak kaki dia kat rumah kitaorg pun . Menyusahkan betul harap memperhatikan pekerja posmen dan services anda. Kalau bagi notis tak apa jugak ni tak and saya 24jam dekat rumah .

Post your comment