The most trusted and popular consumer complaints website
Explore your opportunities! Create an account or Sign In

Pos Laju / lambat penghantaran

Malaysia Review updated:

Pos pada 11.3.19 pada pukul 18.04pm. Barang sampai sekarang tak muncul tiba. Nak tggu 2020 ke barang boleh terbang sendiri!! Saya pos mahal2 nak sampai cepat untuk anak2. Tapi apa punya lambat service. Baik pakai stem je kalau mcm ni!!! Dah lah tak de notice ke apa ke suruh collect pastu barang bole collect dalam masa 7hari. Kalau lah aku ni tak pandai cek dkt online. Confirm2 barang tu burn. Pls pos laju upgrade kepantasan mu

Pos Laju

Ka
Mar 19, 2019
Sort by: UpDate | Rating

Comments

  • Az
      20th of Mar, 2019

    bila nak hantar parcel saya ER975620824MY masih di cawangan serahan klang dari 18/3/2019??????????

    0 Votes

Post your comment