Having problems with Petronas?

File a complaint and get it resolved. It’s quick, effective and absolutely free!
Proudly resolving consumer concerns since 2004

Petronas reviews first appeared on Complaints Board on Feb 11, 2009. The latest review staff doesnt allow to use ron 95 if pay using setel was posted on Oct 16, 2021. The latest complaint worst worker's performance was resolved on Feb 10, 2017. Petronas has an average consumer rating of 2 stars from 267 reviews. Petronas has resolved 70 complaints.

Petronas Customer Service Contacts

Tower 1, Petronas Twin Towers, Kuala Lumpur City Centre
Kuala Lumpur
Malaysia - 50088

ComplaintsBoard.com is not affiliated, associated, authorized, endorsed by, or in any way officially connected with Petronas Customer Service. Initial Petronas complaints should be directed to their team directly. You can find contact details for Petronas above.

ComplaintsBoard.com is an independent complaint resolution platform that has been successfully voicing consumer concerns since 2004. We are doing work that matters - connecting customers with businesses around the world and help them resolve issues and be heard.

Use this comments board to leave complaints and reviews about Petronas. Discuss the issues you have had with Petronas and work with their customer service team to find a resolution.

Petronas Complaints & Reviews, Page 3

Petronasdiesel pump no 8 very bad condition

Today 3/8/2019 i went to petronas sabah tenom . i was on my way to back beaufort and i stop to this petronas tenom . i pay RM150.00 use credit card. The when i put the nozzle pump i realise its not even working the meter was running . only air come out. But the meter was running . i ask the staff to stop and i said is this pump not working?? They said it was very bad pump. Then why they not notice me early that this pump need to fix/under maintanance. I ask to change pump but the refund from bank take days. The servis is very bad please take noted this complain. I submit the pic last resit

diesel pump no 8 very bad condition

Comment Guidelines

Add your opinion

    By clicking Submit you are agreeing to the Complaints Board’s Terms and Conditions

    Submit
    Respond
    Jul 25, 2019

    Petronas — about the contract agreement and appointment letter

    I received recently an email with softcopy mention above. I want to ask if this job offer are true with...

    Jul 21, 2019

    Petronas — staff rudeness and incompetence

    At 2.30pm sunday 21st july 2019, I encountered a very rude TEAM OF MALAY FEMALE STAFFS.. 3-4of them were...

    Jul 12, 2019

    Petronas — rude petronas danau

    Salam. Felt annoyed to your one stuff. Today 12july 12pm. Petronas Danau Kota I didnt know why is it what im...

    Petronasperkhidmatan yang teruk

    Say ingin mengisi minyak auro5 di Petronas Seri Manjung pump off line pergi ke kaunter saya letakkan kad credit dan meminta untuk isi penuh tapi perempuan di kaunter minta saya nyatakan jumlah yg hendak di isi untuk di cas dlm kad saya. Saya minta isi dulu sudah selesai berapa jumlah baru di cas sebab kad berada di tangan nya, dia enggan bekerjasama berkeras hendak cas dulu ke kad saya, saya batalkan urus niaga pergi ke station minyak yang lain..

    Comment Guidelines

    Add your opinion

      By clicking Submit you are agreeing to the Complaints Board’s Terms and Conditions

      Submit
      Respond

      We are here to help

      • 16 years' experience in successful complaint resolution
      • Each complaint is handled individually by highly qualified experts
      • Honest and unbiased reviews
      • Last but not least, all our services are absolutely free
      Jul 01, 2019

      Petronas KM 2 LDP — pekerja kasar dan kurang ajar

      1/7/2019 pukul 16:32:40 invois id [protected] Saya pertama kali ingin menggunakan setel di petronas ini...

      Jun 30, 2019

      Petronas — helpless, bad attitude

      Hello, im here to make a report about PETRONAS BAGAN NAKHODA OMAR staff, pump girls and boy. so rude, my car...

      Petronasunethical behaviour of worker & safety threatened

      27/06/2019 20:05:23
      Technology Park Mala
      Lot PT 7004, HSD 95980, MK Petaling, BKT K Lumpur, WP K Lumpur

      Cards payment unavailable, went to the counter and questioned about it. The cashier was Syahirah Abd Rasid (9000), she answered in a rude way: " Memang tak boleh function." I further questioned about the reason of it, expected to have a clearer clarification. A man (didn't manage to have a look of his name) shouted at me: Offline Offline! Itu bukan masalah saya, kenapa tanya saya?

      I asked in a polite way. But he acted like a gangster. On my way back to my car, he stormed out with a helmet in his hand and stared at me. I am not too sure what he wanted to do, but I dont feel safe to go there anymore.

      I am demanding Petronas to take this issue seriously. Terrible experience and will never ever going back to this outlet anymore.

      Comment Guidelines

      Add your opinion

        By clicking Submit you are agreeing to the Complaints Board’s Terms and Conditions

        Submit
        • Updated by Grey Lee · Jun 27, 2019

          It is in Malaysia rather than United States

        Respond

        Petronaspetrol

        Sir/Madam,

        I'm facing problem with petronas jalan dato ismail hashim. The problem is when i request for 2 liters of petrol and they unable to provide it. Another problem is they do not want to provide enough balance after i make payment with the reason "they don't have 5 sen". I already told about the problem to the supervisor but still facing same problem. please advise me if you can help me?

        Regards,
        S P Janakaveeran Supramaniam

        Comment Guidelines

        Add your opinion

          By clicking Submit you are agreeing to the Complaints Board’s Terms and Conditions

          Submit
          Respond

          Petronasjob offer inquiry

          Sir:

          Though I read several similar posting as I had but I wasn't able to read your response to the inquiry either the job offer is legitimate or not. kindly reply thru my email. [protected]@gmail.com so as to ensure that this offer is legitimate or not.

          THank you very much,

          Eisenhower H. Manuel

          petronas oilgas
          To:
          Khenlee Refuerzo

          Jun 15 at 12:39 PM

          PETRONAS Oil Company
          Tower 1, PETRONAS Twin Towers
          Kuala Lumpur City Centre
          50088 Kuala Lumpur, Malaysia

          Dear ..Eisenhower H. Manuel,

          This is an Affirmation that your Experiences and Qualifications was short-listed and found suitable competitive for the requirements of PETRONAS Oil Company.

          This document attached embodies the approved Terms and condition for the purpose of this contract by the PETRONAS Oil Company and you have been accepted as well as inviting you to Malaysia as representative signing in the letter.

          However, you required to signed and send the Contract offer letter to PETRONAS Oil Company and Human Resources Department with Two (2) colour passports photograph enable us to process your company identification card, also for additional information about providing proof of identity card and signed offer letter documents to Immigration Attorney (Rozlan Khuen Advocates & Solicitors) for the procurement of your Employment Insurance Certificate (EIC) papers, as we are having a contract agreement with them for the easiest acquisition of employee's necessary relevant documents.

          Human Resources Department (Approved Section)
          E-mail: hr.[protected]@asia.com
          Tel: +[protected].
          Dr. Murshid Ahmed Mohamed
          Human Resources Manager

          Immigration Attorney (Rozlan Khuen Advocates & Solicitors)
          Corporate & Commercial Law Firm, Advancing Business
          23-2, Block B, Jaya 1, Jalan Universiti, 46200 Petaling Jaya
          Kuala Lumpur, Malaysia

          E-mail Address: [protected]@gmail.com

          Phone: +[protected]
          Contact person: Attorney Rozlan Khuen
          Advocates & Solicitors

          You shall be require furnishing with your Employment Insurance Certificate (EIC) papers before 10 working days as a proof of readiness to join our team in due time as stipulated in page One (1) Two (2) of the Appointment letter for your job resumption, the PETRONAS Oil Company will then process your valid work Visa / Residence, Work Permits and travel ticket.

          Finally, check at the last column of the offer letter, you are required to consult to Immigration Attorney (Rozlan Khuen Advocates & Solicitors) with your signed Contract offer letter to process your papers.

          Update us with the process between you and the (Rozlan Khuen Advocates & Solicitors) in case of advice where necessary.

          Sincerely, Dr. Khan Raza,
          Employment Processing Manager

          Telephone: +[protected].

          See Attach, and

          Sign.

          Show original message

          Comment Guidelines

          Add your opinion

            By clicking Submit you are agreeing to the Complaints Board’s Terms and Conditions

            Submit
            Respond
            Jun 10, 2019

            Petronas Sunway IPOH — poor services by the petronas management.

            Petronas Sunway City Ipoh I am writing this complaint to the management to say most of the time Petrona...

            Petronasstaff are sucks, lazy, unfair treatment, bad customer service

            The workers at Petronas MRR2 Ampang (Tesco) are sucks, lazy, unfair treatment, bad customer service. It was happened on 31/5/2019 and 6/6/2019. This is not the first/second time. I bought e-voucher via Lazada and receive code thru SMS.

            During redemption on 31/5/2019, around 7.30pm, the staff told me to come back tomorrow (day time) as he does not know how to do it. I was thinking as a staff should given full training and knowledge on how to work/assist on redemption process. If he does not know, why can't he call his manager? Or refer to other staff who knows. He just does not care and just ask me to come back on tomorrow. What a such bad customer service or I could just quote "he such a lazy bump". It is OK and I pump petrol using credit card instead. Please refer to CCTV during that period.

            I went to redeem again at the same petrol station on 6/6/2019 day time, staff1 said the person know not in and advised me to wait. In fact, I am on que and still allow other customers to proceed first. Then, staff2 came and assist me to redeem. Staff2 seem does not know how and ask staff 1. Immediately, staff 1 show it to him (just touch/scroll which less than 5 seconds). I confronted him it why staff1 does not do earlier. He replied just now was long que. This is unfair treatment and bad customer.

            I am very angry and upset on staff1 rude behaviour/lazy attitude. Since staff1 know how to do it (by show to staff2), why can't staff1 go thru mine first instead request me to wait? I asked, what make me difference from other customers? Staff1 just keep silence, play dumb and pretending nothing happen. He is not even apology to me. By any chance require to walk-in and deal with staffs again, I will choose not to use their service. SUCK!!

            Comment Guidelines

            Add your opinion

              By clicking Submit you are agreeing to the Complaints Board’s Terms and Conditions

              Submit
              Respond

              Petronascomplaint about staff service

              Petronas Bandar Baru Bercham (IPOH)
              2 JUNE 2019 (Sunday), Around 4pm
              I'm writing this to complaint about a staff who behave very rude to a customer. Around 4pm I came petronas to withdrawl money. Before i made a withdrawal, i saw a indian man was trying to withdrawl money from ATM but unfortunately, his card has been stucked in the machine. That man called a malay staff (girl) for help. That girl also was helping him by explaning how to get back his card. Suddenly, there was a bangla guy came out. I had noticed his name from name tag. His name is SALIM. That bangla guy started to shout to the malay girl who helping the man. He behave so rude. He blackmail the girl that he will cut off her salary if she helps any of the customer. He behave so rude to the indian man too. If he is a supervisor there, is that he can be rude to anyone? This is not first time. Actually its a second time I'm sawing that he behaving like this. First time i saw he behave so rude to a indian lady. I dont know what kind of service is this. Before you gave him a supervisor pose, you should train him HOW TO BEHAVE WITH CUSTOMER. This is so ridiculous. I hope the boss will train him as much as possible and this is won't be repeated. Thank you

              Comment Guidelines

              Add your opinion

                By clicking Submit you are agreeing to the Complaints Board’s Terms and Conditions

                Submit
                Respond

                Petronaspetronas gift card

                saya ingin membuat aduan tentang petronasgiftcard. Pada 4/12/2019 jam 2:07 petang saya ada menghantar emel pada [protected]@petronas.com untuk permohonan kad petronas gift baru dan memindah kan jumlah duit yg terkandung dalam kad petronas gift lama saya kepada baru. Saya juga ada menghantar permohonan pembaharuan kad di stesen minyak petronas bukit indah johor pada 6/12/2019 jam 3:43 petang. Pihak petronas menjanjikan proses pembaharuan akan mengambil masa 3 hingga 7 hari waktu bekerja. Namun, setelah 7 hari bekerja tiada maklum balas dari pihak mereka. Saya ada mengikuti perkembangan proses pembaharuan kad dengan menghubungi petronas di talian [protected] pada 20/04/2019 jam 5:31 petang, 7/05/2019 jam 9:57 pagi dan 22/05/2019 jam 9:57 pagi. Namun begitu, sehingga hari ini saya masih lagi tidak dapat sebarang maklum balas dari pihak petronasgiftcard. Tujuan aduan adalah untuk mendapatkan hak saya secepat mungkin.

                Comment Guidelines

                Add your opinion

                  By clicking Submit you are agreeing to the Complaints Board’s Terms and Conditions

                  Submit
                  Respond

                  Petronasservice

                  Ini worker tidak jujur. He's name tag write Samim. I pay RM 5 isi minyak motor dan dia nya cm isikan Rm4. I tanya betul2 i byr dia rm5 ke rm4. Dia kata rm5. So. Tu ertikan ni worker cm buat tak tau saja bila pelangan isi dan diam saja. Jd kay la tu. I minta resit dr dia dan dia kembalikan rm1 ke i. Sila la pihak ambil perhatian pada perkara2 mcm ini.

                  service

                  Comment Guidelines

                  Add your opinion

                    By clicking Submit you are agreeing to the Complaints Board’s Terms and Conditions

                    Submit
                    Respond
                    May 15, 2019

                    Petronas — job offer without interview

                    I have received the attached job offer in the name of petronas. kindly advise if it is genuine or fake...

                    Petronaslambat kemaskini pembayaran

                    Syarikat kami telah membuat pembayaran bil bulan March pada 18/4/2019.
                    2/5/2019 pemandu-pemandu kami telah memberitahu bahawa kad smartpay tidak boleh digunakan. Say telah hubungi pegawai khidmat pelanggan untuk mengetahui status masalah ini. Sungguh berdukacita saya diberitahu oleh pegawai tersebut bahawa pihak mereka belum mengemaskini pembayaran yang telah kami buat april lalu. Saya telah menghantar bukti pembayaran melalui email, setelah 4 hari selepas aduan kad kad smartpay masih tidak boleh digunakan lagi.

                    Masalah ini berlaku diatas kecuaian kerja pihak petronas. kami telah membuat pembayaran awal akan tetapi pihak mereka lambat mengemaskini butiran pembayaran, akibatnya kami tidak boleh menggunakan kad tersebut. Kami telah tersekat dalam masalah disebabkan mereka tidak membuat kerja dengan betul.

                    Berapa lama lagi perlu kami menanggung kesalahan orang lain??? Bila kami tanya jawapan mereka "kami masih lagi membuat siasatan" what??????

                    Comment Guidelines

                    Add your opinion

                      By clicking Submit you are agreeing to the Complaints Board’s Terms and Conditions

                      Submit
                      Respond

                      Petronasservice by staff "not giving enough balance"

                      - DATE : 01/05/2019
                      - TIME : 10:36 AM
                      - LOCATION : PETRONAS DAMANSARA DAMAI

                      Hi. saya salah seorang pelanggan petronas di petronas damansara damai. pada 1/05/2019 saya telah ke petronas damansara damai untuk gunakan perkhidmatan ATM di situ dan saya telah membeli barang di dalam kedai petronas. staf yang bertugas ketika itu adalah seorang staf perempuan yang masih dalam latihan, pasangan dia berkerja sekali adalah seorang warga bangladesh. saya nak complaint berkenaan ketiadaan duit syiling 5sen di dalam kaunter staf. saya bukan nak berkira. tapi kalau ramai pelanggan dia bagi alasan tak ada duit syiling 5 sen, berapa dah duit dia jadi over dalam kaunter tu. saya tak salahkan staf baru tu, tapi staf bangla tu..sebab dia siap cakap kat staf baru tu "kalau kita tak ada duit 5 sen, mintak dengan customer, klu customer tak ada kita tak payah bagi" saya pernah kerja di 7 eleven. di 7 eleven ada satu mesin duit tukar di bawah kaunter. tak kan dekat petronas tak ada sistem macam tu. kalau seorang je yang dia tak bagi baki lagi 5 sen tu tak apa la. ni hampir setiap pelanggan dia tak bagi baki.

                      service by staff "not giving enough balance"

                      Comment Guidelines

                      Add your opinion

                        By clicking Submit you are agreeing to the Complaints Board’s Terms and Conditions

                        Submit
                        Respond

                        Petronasperson in charge for smartpay card (lelaki)

                        Hai, saya menulis hanya sekadar ingin meluahkan sedikit kekecewaan saya terhadap staf petronas (pic yang handle tentang permohonan smartpay kad first timer). Banyak kali saya emel kepada beliau, namun jawapan yang saya dapat seolah-olah tidak menjawab soalan saya. Ya, saya faham balas emel lambat mungkin kerana anda terlalu sibuk tapi apa yang mengecewakan saya adalah staf tersebut tidak menjawab soalan saya. Dipendekkan cerita, saya ada emel pic tersebut pada 15/4 untuk memaklumkan beliau tentang pertukaran alamat pejabat kami. Beliau ada membalas emel tersebut pada 18/4, namun apa yang beliau jawab adalah bukan berkenaan tentang application saya. Beliau hantar pada saya berkenaan application pemohon lain dan apabila saya meminta penjelasan tentang perkara tersebut selepas itu tiada dah membalas emel saya. Apa yang mengecewakan saya adalah sekarang kad tersebut sudah pon di pos ke alamat pejabat lama saya dan ini menambahkan lagi kerja saya. Sudah lebih sebulan saya memohon kad ini. Untuk pengetahuan, saya memohon online pada 26/2/19.

                        Comment Guidelines

                        Add your opinion

                          By clicking Submit you are agreeing to the Complaints Board’s Terms and Conditions

                          Submit
                          Respond

                          Petronassikap biadap dan tidak profesional kakitangan di pusat panggilan petronas klcc di talian 03-[protected]

                          Salam sejahtera,

                          Tarikh : 18/4/2019
                          Masa : 10.05 am
                          Lokasi : pusat panggilan petronas di talian : 03-[protected]

                          Pada 18/4/2019 antara jam 10.05 am pagi saya menghubungi syarikat petronas, klcc di talian 03-[protected]. seorang wanita menjawab panggilan tersebut. saya memaklumkan kepadanya bahawa saya memerlukan alamat surat-menyurat human resources department di syarikat petronas bagi melengkapkan cover letter (surat permohonan kerja). saya langsung tidak diberkan alamat tersebut. saya diberitahu bahawa permohonan kerja boleh dibuat di lamanweb petronas. apabila saya cuba bertanya hal yang sama kepada kakitangan tersebut, beliau tidak menjawab soalan saya dan beliau dengan sengaja membiarkan panggilan tersebut (saya dapati nada berlagu dalam talian) dan akibat menunggu agak lama saya menamatkan panggilan tersebut.

                          Tarikh : 18/4/2019
                          Masa : 10.15 am
                          Lokasi : pusat panggilan petronas di talian 03-[protected]

                          Pada 18/4/2019 antara jam 10.15 am pagi saya cuba menghubungi sekali lagi syarikat petronas, klcc di talian 03-[protected]. seorang wanita lain menjawab panggilan tersebut. saya memaklumkan kepada beliau bahawa saya memerlukan alamat surat menyurat human resources department di syarikat petronas bagi melengkapkan cover letter (permohonan kerja) saya tetapi pihak beliau langsung tidak memberikan alamat tersebut dengan alasan tiada human resources department mahupun recruitment department di petronas klcc. saya agak kecewa dengan jawaban yang tidak munasabah daripada beliau. saya juga diberitahu oleh beliau bahawa permohonan kerja boleh dibuat melalui lamanweb petronas. beliau juga memberitahu kepada saya bahawa sekiranya saya cuba menghantar surat, resume atau apa-apa yang berkaitan permohonan kerja maka pihak yang menerima surat tersebut akan memasukkan ke dalam tong sampah. saya terkejut dan kecewa dengan sikap biadap dan tidak profesional kakitangan di pusat panggilan tersebut.

                          Saya ingin pihak yang berkenaan di dalam syarikat petronas memberikan penjelasan dan jawapan daripada soalan di bawah :-

                          1) adakah benar seperti dimaklumkan oleh kakitangan pusat panggilan petronas di talian [protected] bahawa pihak human resources/recruitment department petronas akan membuang semua surat permohonan kerja, resume dan berkaitan melalui serahan pos/tangan/email dan lain lain lagi akan dibuang ke dalam tong sampah? adakah ini menjadi suatu tradisi di syarikat petronas?

                          2) adakah benar seperti dimaklumkan oleh kakitangan oleh kakitangan pusat panggilan petronas di talian 03-[protected] bahawa syarikat petronas tiada human resources/recruitment department?

                          3) adakah benar syarikat petronas tidak membenarkan kakitangan di pusat panggilan petronas di talian 03-[protected] untuk memberikan alamat surat-menyurat human resources department kepada sesiapa yang menghubungi mereka?

                          4) adakah kakitangan di pusat panggilan petronas di talian [protected] tidak berpengetahuan tentang syarikat petronas?

                          Dengan ini, saya berharap agar pihak yang bertanggungjawab di syarikat petronas menjawap segala pertanyaan dan kemusykilan saya ini. prihatin, nilai murni dan sikap profesional daripada pihak kakitangan syarikat petronas terutama di pusat panggilan petronas di talian 03-[protected] dapat dipertingkatkan.

                          Ikhlas,

                          Haidah

                          Comment Guidelines

                          Add your opinion

                            By clicking Submit you are agreeing to the Complaints Board’s Terms and Conditions

                            Submit
                            Respond

                            IN THE NEWS

                            Unhappy consumers gather online at Complaintsboard.com and have already logged thousands of complaints.
                            If you see dozens of complaints about a certain company on ComplaintsBoard, walk away.
                            One of the largest consumer sites online. Posting here your concerns means good exposure for your issues.
                            A consumer site aimed at exposing unethical companies and business practices.
                            ComplaintsBoard is a good source for product and company gripes from especially dissatisfied people.
                            You'll definitely get some directions on how customer service can best solve your problem.
                            Do a little research on the seller. Visit consumer complaint websites like ComplaintsBoard.