SUBMIT A COMPLAINT

Petronas Complaints & Reviews

Petronas / kad mesra

Ha
Sep 28, 2019

Kad Mesra saya diambik orang Semua point saya dari Kad no [protected] ditebus diPetronas Jln reko Kajang 4000 pt dan Seksyen 3 Bandar baru bangi 669 points Sila terminate kad tu yg didaftar atas nama Mohamad Hadzir Sukirman Saya dah buat kad baru dah daftar tapi tak ada respon maklum balas So...

Petronas / mesin kad tidak dapat di gunakan

Th
Sep 26, 2019

Petronas Saya ingin bertanya kepada pihak petronas.saya mengisi minyak di stesen tanjung aru kota kinabalu sabah pada 26.09.2019 jam 22.54.setibanya saya di sana saya menggunakan kad debit untuk pengisian minyak.tapi saya agak kecewa tidak dapat mengunakan kad debit tersebut tetapi tertera SILA...

Petronas / rude petronas foreigners cashier.

Le
Sep 13, 2019

Petronas 12 September 2019, Friday. Around 7.30pm, when I'm queuing at the PETRONAS cashier for 15 minutes, the foreigner worker totally ignore me when is my turn and serve the next customer behind me. I ask him why you serve others people instead of me? He didn't reply me anything and show me the...

Petronas / petronas gift card

Er
Sep 13, 2019

Staff from Petronas Dagangan Berhad is the worst in the industry. I'm not sure is their English failed or ability of understanding is a problem, been repeating few times asking them regarding receipt issue then they keep answer things is not related to it. Somemore a big company like...

Petronas / petronas seksyen 27 shah alam, lubang besar di jalan masuk

Nu
Sep 12, 2019

Pagi ini 13/9/2019, jam 645 pagi saya singgah ke petronas ini. Malang nya dalam keaddan masih gelap, tayar kereta saya melalui lubang yang besar ke jalan masuk petronas ini. Saya beritahu kepada staff tentang lubang itu, dia kata ntah boss tak baiki. Ini boleh rosakkan alignment kereta...

Petroliam Nasional Bhd / not honest on amount of petrol

Be
Aug 25, 2019

My car was a Myvi. Last week (13/8/2019), i filling petrol at Petronas Taman Bersatu Rawang, I paid RM50 but 3 column that fill.Today(26/3/19) i went to Petronas Rawang Industrial Park 1, i paid RM63.39 with 7 column full. This is have a big problem on the amount of petrol! I strongly...

Petronas / disappointed of behaviour staffs

An
Aug 25, 2019

I went to Petronas Kulis Am Induk Service at PTD55821 Jln Kebudayaan 19 Tmn U, Skudai JB around 12pm for deposit the money at atm machine inside. Suddenly, ladies staff with no manner/rude ask me to wait coz need to talk with me. Am I supposed to wait when she need to talk with me? So...

Petronas / cancellation of interview.

An
Aug 21, 2019

Dear Human Resources, I have received your email from Mohd Taufik Ngatman pertaining to the cancellation of the interview session which was scheduled at 11 am today (21/8/2019). I was taken aback that the cancellation was due to the reason that I have no Degree Certificate which related to the...

Petronas / diesel pump no 8 very bad condition

Sh
Aug 03, 2019

Petronas Today 3/8/2019 i went to petronas sabah tenom . i was on my way to back beaufort and i stop to this petronas tenom . i pay RM150.00 use credit card. The when i put the nozzle pump i realise its not even working the meter was running . only air come out. But the meter was running . i ask...

Petronas / about the contract agreement and appointment letter

Ar
Jul 25, 2019

I received recently an email with softcopy mention above. I want to ask if this job offer are true with concern by your HRD? I want to know if this is a fraud job offer. Would you help me to identify the credibility of this matter. Looking forward to your reply. Thank you!!! Do you have a...

Petronas / staff rudeness and incompetence

Dr
Jul 21, 2019

At 2.30pm sunday 21st july 2019, I encountered a very rude TEAM OF MALAY FEMALE STAFFS.. 3-4of them were raising voices in the mesra shop against me alone due to their own mistakes for not updates the right promotion in their computerised system.. I took 1 can of Nescafe tarik kaw and 1...

Petronas / rude petronas danau

Af
Jul 12, 2019

Salam. Felt annoyed to your one stuff. Today 12july 12pm. Petronas Danau Kota I didnt know why is it what im wearing or i am not using my bm or my big bike. He is so rude and doesnt give instruction clearly I dont know is the stuff is stupid or petronas dont have SOP 2nd i dont mind if the...

Petronas / perkhidmatan yang teruk

Yu
Jul 01, 2019

Say ingin mengisi minyak auro5 di Petronas Seri Manjung pump off line pergi ke kaunter saya letakkan kad credit dan meminta untuk isi penuh tapi perempuan di kaunter minta saya nyatakan jumlah yg hendak di isi untuk di cas dlm kad saya. Saya minta isi dulu sudah selesai berapa jumlah baru...

Petronas KM 2 LDP / pekerja kasar dan kurang ajar

Nu
Jul 01, 2019

1/7/2019 pukul 16:32:40 invois id [protected] Saya pertama kali ingin menggunakan setel di petronas ini. Dan saya bertanya kepada salah seorang pekerja berbangsa asing, you boleh tolong saya guna setel. Dengan kurang ajar dia berkata.. Itu telefon u, u guna la sendiri, saya pun tak tau guna...

Petronas / helpless, bad attitude

Le
Jun 30, 2019

Hello, im here to make a report about PETRONAS BAGAN NAKHODA OMAR staff, pump girls and boy. so rude, my car has problem and they just ask me to drive my car go out from petronas and they never ask me whats wrong with my car. For me, they should not do that because someone need a help. and...

Petronas / unethical behaviour of worker & safety threatened

Gr
Jun 27, 2019

27/06/2019 20:05:23 Technology Park Mala Lot PT 7004, HSD 95980, MK Petaling, BKT K Lumpur, WP K Lumpur Cards payment unavailable, went to the counter and questioned about it. The cashier was Syahirah Abd Rasid (9000), she answered in a rude way: " Memang tak boleh function." I further questioned...

Petronas / petrol

Sp
Jun 25, 2019

Sir/Madam, I'm facing problem with petronas jalan dato ismail hashim. The problem is when i request for 2 liters of petrol and they unable to provide it. Another problem is they do not want to provide enough balance after i make payment with the reason "they don't have 5 sen". I already...

Petronas / job offer inquiry

Ei
Jun 16, 2019

Sir: Though I read several similar posting as I had but I wasn't able to read your response to the inquiry either the job offer is legitimate or not. kindly reply thru my email. [protected]@gmail.com so as to ensure that this offer is legitimate or not. THank you very much, Eisenhower...

Petronas Sunway IPOH / poor services by the petronas management.

Ka
Jun 10, 2019

Petronas Sunway City Ipoh I am writing this complaint to the management to say most of the time Petronas Sunway City are off line. We not able to use credit card and when we pay by cash, our points unable to collect. this is not the first time but happens frequent times. I will not support...

Petronas / staff are sucks, lazy, unfair treatment, bad customer service

Ta
Jun 07, 2019

The workers at Petronas MRR2 Ampang (Tesco) are sucks, lazy, unfair treatment, bad customer service. It was happened on 31/5/2019 and 6/6/2019. This is not the first/second time. I bought e-voucher via Lazada and receive code thru SMS. During redemption on 31/5/2019, around 7.30pm, the staff...

Petronas / complaint about staff service

Ka
Jun 03, 2019

Petronas Bandar Baru Bercham (IPOH) 2 JUNE 2019 (Sunday), Around 4pm I'm writing this to complaint about a staff who behave very rude to a customer. Around 4pm I came petronas to withdrawl money. Before i made a withdrawal, i saw a indian man was trying to withdrawl money from ATM but...

Petronas / petronas gift card

Mu
May 21, 2019

saya ingin membuat aduan tentang petronasgiftcard. Pada 4/12/2019 jam 2:07 petang saya ada menghantar emel pada [protected]@petronas.com untuk permohonan kad petronas gift baru dan memindah kan jumlah duit yg terkandung dalam kad petronas gift lama saya kepada baru. Saya juga ada menghantar...

Petronas / service

Ch
May 18, 2019

Petronas Ini worker tidak jujur. He's name tag write Samim. I pay RM 5 isi minyak motor dan dia nya cm isikan Rm4. I tanya betul2 i byr dia rm5 ke rm4. Dia kata rm5. So. Tu ertikan ni worker cm buat tak tau saja bila pelangan isi dan diam saja. Jd kay la tu. I minta resit dr dia dan dia kembalikan...

Petronas / job offer without interview

Um
May 15, 2019

I have received the attached job offer in the name of petronas. kindly advise if it is genuine or fake. From: uptown recruitment service To: umesh poojari Sent: tuesday, may 14, 2019, 12:37:35 pm gmt+4 Subject: offer letter from petronas malaysia Job reference number:nh/003/my/5486 Attn; umesh...

Petronas / lambat kemaskini pembayaran

Ch
May 09, 2019

Syarikat kami telah membuat pembayaran bil bulan March pada 18/4/2019. 2/5/2019 pemandu-pemandu kami telah memberitahu bahawa kad smartpay tidak boleh digunakan. Say telah hubungi pegawai khidmat pelanggan untuk mengetahui status masalah ini. Sungguh berdukacita saya diberitahu oleh pegawai...

Petronas / service by staff "not giving enough balance"

Ma
May 03, 2019

Petronas - DATE : 01/05/2019 - TIME : 10:36 AM - LOCATION : PETRONAS DAMANSARA DAMAI Hi. saya salah seorang pelanggan petronas di petronas damansara damai. pada 1/05/2019 saya telah ke petronas damansara damai untuk gunakan perkhidmatan ATM di situ dan saya telah membeli barang di dalam kedai...

Petronas / person in charge for smartpay card (lelaki)

Ha
Apr 22, 2019

Hai, saya menulis hanya sekadar ingin meluahkan sedikit kekecewaan saya terhadap staf petronas (pic yang handle tentang permohonan smartpay kad first timer). Banyak kali saya emel kepada beliau, namun jawapan yang saya dapat seolah-olah tidak menjawab soalan saya. Ya, saya faham balas emel...

Petronas / sikap biadap dan tidak profesional kakitangan di pusat panggilan petronas klcc di talian 03-[protected]

Ha
Apr 18, 2019

Salam sejahtera, Tarikh : 18/4/2019 Masa : 10.05 am Lokasi : pusat panggilan petronas di talian : 03-[protected] Pada 18/4/2019 antara jam 10.05 am pagi saya menghubungi syarikat petronas, klcc di talian 03-[protected]. seorang wanita menjawab panggilan tersebut. saya memaklumkan kepadanya...

Petronas / mesra point

Ch
Apr 13, 2019

Tiap tiap kali tak ada masuk masuk point bagi saya.saya sudah bagi mesra kard saya kepada terminal atau kaunter, tapi 1 point pun tak masuk .pls take action.jangan lagi bagi saya tengok point tak masuk point bagi saya sudah banyak kali.pls take note and action...saya tatau sudah hilang...

Petronas / the attitude of the workers

12
Apr 08, 2019

I'm here to make a complaint about the attitude of the petronas's workers. First of all this thing has happened at Petronas Kampung Pandan near to Sekolah Kebangsaan Maluri. So when my friends and i go to petronas, all us laughing and i think our laugh is very loud but we...

Petronas Engineering company / request for help regarding the authenticity/truthfulness of employment alert from petronas engineering co., malaysia thru "monster india job portal"

Cp
Apr 03, 2019

From: [protected]@gmail.com on behalf of Dr.Mohd Bello Sent: Wednesday, 3 April 2019 3:19 AM Subject: Employment Alert Greetings! This is to inform you that Petronas Engineering company Malaysia is currently recruiting professional expatriates.After the review of your CV/Resume from our Job...

Petronas / fuel with debit card..

Nu
Mar 17, 2019

2 hari lepas, saya pegi isi minyak dekat stesen minyak setiawangsa menggunakan kad debit cimb.. 2 kali buat tetapi tidak berjaya! Kemudian sy pegi beli barang di supermarket menggunakan kad. Then suddenly duit dlm bank sy hilang 400!! Bila sy call customer service. Mereka cakap "duit...

Petronas Staff / staff of petronas taman medan

Iq
Mar 12, 2019

13 March 2019 | around 7:50am Location : Petronas Taman Medan, Petaling Jaya I went to the counter to make petrol payments at Petronas Taman Medan, Petaling Jaya. But suddenly I was scolded by a Malay Female officer. He used the word for me as a customer it sounds very rough. "Nak bayar...

Petronas / tekanan angin untuk kegunaan pengisian angin tayar

Es
Mar 10, 2019

Petrol station Bukit Kuang Kemaman Terengganu did not upkeep the compressed air properly. It since like the petrol station ignore to repair the damage hose/pump for more than a year. We as a public very disappointed regard this kind of service provided. The public has to top up the air at...

Petronas / Service tidak beretika

Wa
Mar 06, 2019

pada 7 mar 2019, jam 7.25 lebih kurang, saya berhenti di petrol station Petronas Batu 2 Jalan Meru, berdekatan Klang Parade, saya park di pump 1, tapi ada customer lain, sedang isi, so saya tunggu, setelah bayar 10 rm, saya kembali ke pum 1, ambil nozzle dan cuba isi tapi tidak berfungsi...

Petronas / Scam/fraud

Ll
Feb 18, 2019

Dear sir/ madam, Greetings. I received petronas contract from a friend, there are few areas I have doubt and worry it is a scam (either from him or a scam group pretending your good company), and wishing your good will and kind advice on this matter. Doubtful parts; - if malaysia company...

Petronas Jalan Labuk, Sandakan / payment card issue, bad customer service, debit card minimum purchase amount

Nu
Jan 30, 2019

I went to Petronas Labuk Road - Mile 8, Sandakan to refuel petrol for my car on the 30/01/2019 at around 5.20pm. I used my debit card unfortunately my card has been declined so I went the counter to get help. So this guy asked me what is the code of declined and told me to try it again. SO...

Petronas tambun / staff

Tr
Dec 22, 2018

22.12.2018, 17:30:28 - Kepada manager petronas Tambun, your staf yg bekerja shif petang waktu tersebut telah menipu saya. Saya beli kad touch n go, your staf bagitau harga kad kosong rm10. Kemudian saya ckp saya mahu topup 50. Total saya bayar rm60 (topup 50 + kad 10). Then, bila saya...

Petronas / ngv service petronas bukit tengah phone: +[protected]

Ch
Dec 14, 2018

The NGV service is always closed during working hour in DEC 2018. I found that recently this NGV service in NGV Service Petronas Bukit Tengah. Sometime open few hours in the morning then close in afternoon. On Friday, it was closed from 12pm to 14:30pm during lunch time. The inconsistency...

Petronas / service

Fo
Dec 10, 2018

Kepada Petronas Bukit Bandaraya Bangsar, tolong educate staff anda supaya berqualiti, jangan buat customer bengang atau geram Saya selalu pergi ke sana untuk isi minyak hampir setiap hari, padahal, saya memang setiap hari isi minyak kat petronas Pada Isnin 10/12/18 pada masa agak lebih...