The most trusted and popular consumer complaints website
Explore your opportunities! Create an account or Sign In

Red ONE Network / line kena barred

1 Malaysia Review updated:

aku nk share sikit yg technical team (maybe) drpda syrikat ni mmg mlingkop kot.. aku dah settle bil even aku byaq more than enough.. tauĀ² depa ni barred jgk.. but thats okay lg, ini dah lbih 24 jam.. macam haram jadah ja lagi.. bila pi customer service.. katanya technical problem.. so aku consider technical team mmg haram jadah.. agakĀ² la smpai 24 jam.. nk penaya customer ka??? dh la call customer care mcm bengong ja.. haram x pnah agkt.. x respon lgsung.. mmg mlingkop la company hmpa lpas ni.. tlg la aware sikit psai customer, hmpa dh knyg mkn duit customer, nak bt hal pulak.. klau mcm ni la berterusan, smua customer akn lari.. ni mmg luahan dri hati aku.. dh geram sgt dh.. nk barred line org cpt sgguh, bila org dah bayar, pnya lambat nk unbarred smula.. aku tggu dh lbih 24 jam.. salah team apa aku xtau.. yg aku tau company hmpa mmg jahanam mnyusah aku..

Sh
Jan 16, 2018
Sort by: UpDate | Rating

Comments

  • Ha
      21st of May, 2018
    0 Votes

    Betull..saya bukan 24 jam tapi dah smpai SEMINGGU!!! Still barred!

Post your comment