SUBMIT A COMPLAINT

Red ONE Network / duit daftar di tipu oleh agent dilantik oleh syarikat anda

Seremban, MY Review updated:

Nama saya Maggie Ong, saya adalah salah seorang pengguna redone,
Pada bulan october yang lepas saya telah daftar 1 sub line dari agent redone di road ahow tesco seremban 2, dan saya telah bayar rm60.00 kepada agent itu bernama Fad ( [protected]) tapi hingga hari ini punya masih belum dapat line lagi, jawapan dari agent kata redone lambat, dan sudah 1 bulan lebih dia masih kata "redone kata 1 atau 2 hari lagi" tapi saya dah telepjome redone centre, mereka kata langsung tak ada i punya appreciation.
Saya nak tanya redone :
1) adakan masalah ini refer pada redone atau agent ?( saya adalah customer redone tolong jangan jagikan saya itu macam bola tendang antara redone ke agent)
2) walaupun duit itu tak banyak hanya rm60. Tapi tolong jangan tipu customer u sendiri, customer tak kan salah atau ingat agent itu tipu..customer hanya fikir REDONE YANG TIPU DUIT CUSTOMER sebab agent itu adalah syarikat redone yang lantik .
Disini saya sangat harapkan redone boleh tolong settle kan masalah saya yang hadapi.

Maggie ong
[protected]

Red ONE Network

Ma
Nov 29, 2017
Sort by: UpDate | Rating

Comments

  • Ha
      May 21, 2018

    Yaaa saya pun kena benda yang sama..masalah agent redone sendiri yang tidak telus.

    0 Votes
  • Ab
      Oct 15, 2018

    Puan Maggie dan Puan Hani, boleh pm saya untuk bantuan
    [protected](whatsapp)

    0 Votes

Post your comment