SUBMIT A COMPLAINT

Poslaju Nilai Taman Semaraktidak bertanggungjawab banyak kecuaian

Poslaju nilai Taman semarak membuat orang marah, dh 4 hari parcel tidak Menghantar hantar lagi..setiap kali cal n pergi check di poslaju staff kata parcel out of delivery..tak kn dh 4 ari parcel Kat delivery boy..hari ni pergi tengok tutup pula.bila check by online Pihak pos mengatakan tidak Ade org Dlm alamat ni Telah tinggal kan notice.saya 24jm duduk Dlm alamat tersebut tiada Sebarang notice tau cal Dari delivery boy.ni bukan kali pertama dh banyak kali dah kena.malas nk hntr tapi kata tiada org pula.memang memalukan..tolong ambil tindakan segera.

In
Apr 07, 2018

Post your comment