SUBMIT A COMPLAINT

Pos Malaysia Berhadparcel not received

Saler saya dah pos parcel saya since 4/6/2018. By time saya check no tracking, parcel saya kat POSLAJU HUB KLIA and stuck kat sana sampai harini 9/6/2018. Dari PO Kuala Selangor - Poslaju Hub KLIA. Already make a call (hundred times but no one pickup), write complaints, send a email but did'nt get a respond till now. Please do something. Takkan for 5 days barang stuck kat sana and you all tak check / scan. If barang dah pos ke PO berdekatan boleh lah customer sendiri datang ambil if you all tak boleh nak pos ke rumah or banyak parcel utk dipos. Ni barang tersimpan kat sana, nak contact siapa2 pun semua tak layan, nak ambil pun nanti macam2 alasan you all berikan. Parcel dah dalam guni lah, parcel dah sampai kat PO lah (padahal tak gerak2 pun lagi), parcel tak dapat dikesan lah, etc.. Dah nak dekat raya, of course all the parcel tu penting and perlu sampai before raya. Please do something. Thank you .

Fa
Jun 09, 2018

Post your comment