Sullivan Pierce Levinnep-prijs van € 143.275.25

A
This review was posted by
a verified customer
Verified customer

Er werd mij een kaart toegestuurd met de mededeling dat ik een prijs had gewonnen van € 143.275.25.
Ik moest een pin-code activeren, en er werd gevraagd of ik belangstelling had voor sieraden met diamanten.
Ik zal de code bij bewijs intoetsen.
Lukt niet dus ik doe het hierbij:
[protected]

Responses

  • Da
    dassaud nathalie Jan 07, 2013
    This comment was posted by
    a verified customer
    Verified customer

    dassaud nathalie
    12 rue jean monnet
    14780 lion sur mer
    tel:[protected]
    code pin est le:[protected]
    urgent : vous avez gagné un prix en espèces
    montant total disponible 143275, 25 maître sur mon compte

    0 Votes
  • Js
    J.SACCOH Oct 09, 2012

    hoi ik heb een carte van jullie ontvangen omdat ik heb een bedrag gewoen 143, 275, 25 euro en mij pincode is [protected] van T. SACCOH dennenstraat 5c te leeuwarden en post code 8924 cd maar ik ben daar vertrokken ik woon nu hagedoorpleind 15-1 bp 8924 BA te leeuwarden en jullie schrif mij enders one mij naam is J. SACCOH EN MIJ TELEFOON NUMMER IS [protected]

    0 Votes
  • Kv
    k.van.der.werf Jan 07, 2012
    This comment was posted by
    a verified customer
    Verified customer

    ja had het zelfde 20 euro over maken en tot heden niets ontvangen.zal mijn bank opdracht geven dit geld terug te storten!merk op dit is een incasso opdracht.en na het activeren het bedrag van je rekening afgeschreven zal worden, dus raad je aan dit terug te boeken.gr k.v.d.werf pin nr [protected]

    0 Votes
  • Wa
    Walter007 Jul 22, 2011
    This comment was posted by
    a verified customer
    Verified customer

    Er werd mij een kaart toegestuurd met de mededeling dat ik een aandeel in de prijs had gewonnen van totaal € 143.275.25.
    Ik moest een pin-code activeren, en er werd gevraagd of ik belangstelling had voor sieraden met diamanten en of ik dan € 20.00 over wilde maken met een credit kaart voor de verzendkosten.
    Ik zal de code bij bewijs intoetsen.
    Mij lukte het wel dus ik doe hierbij mijn code:
    [protected]

    0 Votes
  • Ri
    Riirii Jul 15, 2011

    Hallo mensen,

    Ik ben het wel met jullie eens, maar ik heb dit ook gehad en ik ben pas 12. De stempels zijn trouwens niet zo echt als ze lijken, ze zijn voorgedrukt, net als de handtekening. Bekijk die grijze vlek erboven dan eens.
    Ik denk dat ik 'm heb gekregen omdat ik soms een beetje onvoorzichtig ben met persoonlijke informatie zoals adres en telefoon nummer. Hopelijk worden deze mensen opgepakt of onderschept.
    Jullie moeten ook op jullie spelling letten trouwens, ik weet het, dat ik dit als 12-jarige zeg is wat gek, maar ik vind dat je wel goed Nederlands moet kunnen.
    Mvg,
    Andele

    0 Votes
  • Li
    lisa 1968 Jul 11, 2011

    Ja het is echt zo dat deze type mensen onschuldige mensen met goede vertrouwen in mensen te misbruiken.
    Wat ze willen is altijd geld, ze vergeten dat jij ook geld nodig hebt.
    Ze moeten echt opgepakken deze mensen, grote Fraudeurs zijn ze.
    gr lisa

    0 Votes
  • An
    André Mesquita Jul 08, 2011

    Boa tarde, meu nome é André Mesquita, gostaria de saber a respeito de uma correspondencia que meu sogro recebeu da Sullivan Pierce Levin referente a um premio no valor de 331.358, 25, onde pede que eu ligue para o n° [protected], e informe o numero de um PIN, quero saber se não e mais um tipo de enganação ou se pertence realmente a vocês.
    Desde ja fico no aguardo de uma resposta de vocês pelo e-mail: [email protected]
    André Mesquita

    0 Votes
  • Ma
    manoel vitorio Jul 08, 2011

    recebi aviso de premio via correio da alemanha e estão afirmando que ganhei um premio de R$ 331.358, 25 e tenho que ligar para Sullivan Pierce Levin que é um escritório segundo documeto que recebi em minha casa via correio. desejo me informar corretamente para saber se não é mais um trote de mau gosto. obrigado! meu celular é 067-[protected] Manoel Vitório - Campo Grande-MS

    0 Votes
  • Pr
    primebrazil Jul 06, 2011

    Zelfs in Brazilie komen deze kaarten aan ca 150.00.- euro.
    Zal niet eens de moeite doen om het te proberen

    0 Votes
  • Ti
    Tina46 May 09, 2011
    This comment was posted by
    a verified customer
    Verified customer

    Er word gegarandeerd betaald staat er, ook al is dit niet waar! stempels alles staat er op . Dit soort fraudeurs moeten toch aangepakt worden of niet soms?

    0 Votes
  • Ti
    Tina46 May 09, 2011
    This comment was posted by
    a verified customer
    Verified customer

    Is er niemand dan die deze fraudeur(s) aanpakt?? ..dit mag zomaar???

    0 Votes
  • Ju
    justsomebody1 May 08, 2011

    Tja, op een ander forum heeft iemand gevonden dat het een Fillipijns telefoonnummer is. Overigens staat er niet dat je 143, 275.25 euro hebt gewonnen, maar dat het te betalen totaalbedrag dat is. Je wordt uitgenodigd om te vragen naar je aandeel in de prijs. Dat aandeel kan ook bijv. 5 eurocent zijn. Ik vermeld dit maar even, om een ieder te trainen in het zorgvuldig lezen van dit soort dingen, om ook in het geval van eerlijker acties teleurstellingen te voorkomen.

    0 Votes
  • Ve
    vermaat Mar 17, 2011

    goede dag wij hebben ook zo n kaart gekregen en hebben ook nog steeds geen geld gehad maar wij konden wel onze code wel activeren en dat was op 5 maart

    0 Votes

Post your comment

    By clicking Submit you are agreeing to the Complaints Board’s Terms and Conditions

    IN THE NEWS

    Unhappy consumers gather online at Complaintsboard.com and have already logged thousands of complaints.
    If you see dozens of complaints about a certain company on ComplaintsBoard, walk away.
    One of the largest consumer sites online. Posting here your concerns means good exposure for your issues.
    A consumer site aimed at exposing unethical companies and business practices.
    ComplaintsBoard is a good source for product and company gripes from especially dissatisfied people.
    You'll definitely get some directions on how customer service can best solve your problem.
    Do a little research on the seller. Visit consumer complaint websites like ComplaintsBoard.