Menu
CB Internet and Software Review of KlaNTBooster. Nl
KlaNTBooster. Nl

KlaNTBooster. Nl review: They are thieves 7

M
Author of the review
5:21 am EST
Featured review
This review was chosen algorithmically as the most valued customer feedback.

I recently had the dealing with the company Klantbooster.nl. They promised to provide some construction materials, but they told me to pay some money in advance. I transferred money, but later I heard only different excuses and explanations. Later they told me to pay more, if I wanted to receive my materials. I paid, but they took money and vanished. They are frauds and thieves. So be careful if you use this website or leave comments if you had horrible experience with this seller.

7 comments
K
K
kees2
, US
Jul 04, 2017 11:28 am EDT

Hij is weer vrij

J
J
Jean_Paul
, US
Aug 30, 2015 6:38 pm EDT

Prototype oplichter. ‘Werkt’ ook onder andere bedrijfs- en persoonsnamen. Zie jacovandissel.com voor meer.

S
S
Simon Krik
, NL
Jun 01, 2014 3:00 am EDT
Verified customer This comment was posted by a verified customer. Learn more

Hallo, Ik moet mij helaas ook helemaal bij jullie aansluiten.

Wij hebben ook een website laten bouwen door Jaco, diverse malen afspraak gemaakt, helaas allemaal onzin verhalen en we zijn onze centen kwijt. De site was rampzalig en gewoon treurig van kwaliteit, niet eens opgeleverd. Het is een echte fantast die in zijn eigen leugens geloofd. Mensen zoals Jaco zouden opgepakt moeten worden, na een jaar lang sparen eindelijk een klein budget gerealiseerd en al mijn geld is gewoon weg, een droom die kapot gemaakt is door dit jongetje! het is een treurig persoon. Doe geen zaken met Jaco van Dissel! info:
simonkrik@gmail.com

J
J
Jacco
, NL
May 25, 2014 3:03 pm EDT
Verified customer This comment was posted by a verified customer. Learn more

Kan me helemaal vinden in bovenstaande ervaringen. Jaco van Dissel / Klantbooster heeft nog een rekening openstaan van 31 jan 2014 die hij niet voldoet, ondanks dat het geleverde werk (een functioneel ontwerp voor een website) in goede orde is ontvangen en geaccepteerd. Doe geen zaken met Jaco van Dissel / Klantbooser uit Oegstgeest. Ik ken inmiddels verschillende bedrijven die problemen hebben met Jaco van Dissel / Klantbooser, het is een wanbetaler en komt zijn afspraken niet na. Oppassen.

E
E
ErnstvV
Til, NL
May 21, 2014 11:12 am EDT

Nou, hoef er niks aan toe te voegen eigelijk, exact dezelfde ervaringen met Jaco van Dissel, gelukkig zijn er sites als deze om mensen daarvoor te waarschuwen. Ik heb helaas te laat gekeken, m'n geld is weg, maar ik heb gelukkig weinig tijd verloren.
Ik sluit me helemaal aan bij bovenstaande advies, voor meer info: info@double-n.nl

B
B
Beuk
, NL
May 21, 2014 4:02 am EDT
Verified customer This comment was posted by a verified customer. Learn more

Zeer slechte ervaring met Jaco van Dissel, eigenaar Klantbooster.nl

Wij zijn ook slachtoffer van Jaco van Dissel. Vorig jaar november (2013) hebben wij ook een aanbetaling gedaan om onze nieuwe affiliate webshop door hem te laten bouwen. Hij leek erg betrouwbaar op basis van zijn verhalen en referenties. Maar al snel bleek dat hij zijn afspraken niet na kwam, onze mail en telefoontjes niet beantwoordde en uiteindelijk inmiddels ruim 6 maanden verder..staan wij met 'lege handen'. Het lastige is, omdat je eerst een aanbetaling doet, je ook niet zomaar de stekker uit je project trekt omdat je uiteindelijk toch graag een werkende site wil hebben. Voor ons nu dus uithuilen en opnieuw beginnen!

Ons advies aan iedereen..doe GEEN ZAKEN met Jaco van Dissel van Klantbooster. Wil je meer weten stuur een mailtje naar info@crossgenius.nl

S
S
SRD Trading
, NL
May 04, 2014 7:58 am EDT
Verified customer This comment was posted by a verified customer. Learn more

Zeer slechte ervaring met Jaco van Dissel, eigenaar van Klantbooster.nl!

Half januari hebben wij een aanbetaling gedaan voor werkzaamheden aan onze nieuwe website en begin maart zou onze opdracht opgeleverd worden. Helaas komt hij telkens weer zijn afspraken niet na en levert hij uiteindelijk niks op. In het begin is de communicatie goed, maar na betaling wordt de communicatie steeds slechter waarna hij helemaal niet meer reageert op telefoontjes en email.
Het adres op de website van Klantbooster klopt ook niet.
Inmiddels hebben wij juridische stappen ondernomen om onze aanbetaling terug te krijgen.

Voor informatie over dit bedrijf kunt u contact opnemen met info@srdtrading.com

Trending companies