The most trusted and popular consumer complaints website
Explore your opportunities! Create an account or Sign In

Skynet / poor stupid service

1 Penang, Malaysia

Poor service!!! Barang check out for delivery tunggu sampai kul 5 petang still x hantar call semua no still x dapat!!! At least kalau x turun kawasan teluk bahang you all call laa kami ini!!! satu call pon x dak wey !! P office tanya kata rider hampa otw balik mai wey agak2 laaa wey !! Babi apa hampa dok tipu !! Aku tunggu dari pukul 5 smpai 7.30 rider hampa baru balik agak2 laa !! Call rider hampa pon x jawab !! At least jawap laa kami p cri rider hampa p ambik!! Ingat hampa cari makan kami pkn cari makan balik keja penat2 nak kena tunggu macam kayu kat office hampa!!! Kami bayar taw bayar!!! Sebab nak cepat laa aku pakai skynet!!! Ini first and last wey!! Ini tu laa orang buka company courier service hampa pon nak ikut tapi keja mcm apa lagi !! One word stupid !

Iz
Dec 28, 2017

Post your comment