SUBMIT A COMPLAINT

RHB Bank Berhadcollection department

Review updated:

saya ingin nak compaint tentang rhb bank collection department.saya telah menghantar email pada 05/05/17 untuk buat bayaran sercara ansuran bagi kad kredit suami saya tetapi sampai hari ini tak ada person in charge hubungi saya. setiap hari ada ada orang menelefon suami saya untuk membuat bayaran. sekarang menyebab suami saya tak boleh tidur, tak dapat menberi perhatian untuk kerja. Baru hari ini ada orang call dia kena buat bayaran dalam Rm800++ sebelum 12tgh. hari ini tak dapat buat bayaran tersebut kena pergi court. kalau saya ada wang sebanyak ini tak payah call saya boleh jelaskan. saya pun sudah buat kali compalint tetapi still tak ada person in charge yang take action.tolong hubugi saya.

mrs.Chan([protected])
Nama suami:Mr.chan(i/c no:[protected])

Ho
May 17, 2017
Sort by: UpDate | Rating

Comments

  • Si
      May 27, 2019

    Saya nak buat aduan saya nak tanya no sebenar RHB memang banyak ke saya selalu dapat panggilan no yg berlainan bila angkat cakap RHB kadang2 cakap ada tunggakan bila tanya akaun yang mana RHB tu beri jawapan mana lah saya tahu cik yg buat loan sndri kena tahu lah no, lepas selalu ungut baru tunggakan sebulan rm287 dah ungut nak bekukan akaun simpanan lah apa lah nak suruh org dtg kutip hutang lah dah macam along dah saya rasa lain lah kalau saya ada tunggakan 4bulan ke saya boleh terima lagi tapi ni sebulan rm287 dah siap ungut nak bekukan akaun saya boleh tolong jelas tak kenapa RHB begini

    0 Votes

Post your comment