SUBMIT A COMPLAINT

Professio Klinika Dr. Ivanics György, / plastic surgery

1 Budapest, Hungary Review updated:
Contact information:

https://www.complaintsboard.com/complaints/dr-ivanics-gyorgy-professio-plasztika-unethical-behaviour-c941973.html

Ez egy engemet és cégemet rágalmazó, és ellenem bűncselekményekre ösztönző oldal, amelyet László Erika hozott létre, aki 2014 01 24-én jogerősen elítéltek zaklatásért, könnyű testi sértésért és garzádaságért.
Jelenleg is folyik ellene eljárás, mely már ügyészi szakban van. E bűncselekmény sorozat bűnrészese a Facebook, amennyiben e bűncselekményt megvalósító oldalt nem szünteti meg azonnal.
(kérem biztosítsanak lehetőséget, hogy mellékletet tudjak e tényekről küldeni.)

Dr. Ivanics György igazságügyi szakértő

This is a page that has been defamatory and against me, a crime-induced crime, created by Erika László, who was convicted of harassment, light bodily injury and grief on February 01, 2014.
There is currently a procedure against it, which is already under prosecution. This offense series is complicated by Facebook, if it does not stop the crime-making site immediately.
(please give me the opportunity to attach an attachment to these facts.)

Dr. György Ivanics is a judicial expert

Dr
Sep 20, 2018
Sort by: UpDate | Rating

Comments

  • Fr
      22nd of Mar, 2019

    Opposite of Ivanics's opinion, this site is very correctr - thanks - it violates no privacy policí. Ivanics György is the one, who does it. I have a certificate of good conduct. Dr. Ivanics is incorrect, behaves unethic ally, he is a bad beauty craftrsman. His activity and morality is being examined by the Hungarian health authorities.

    0 Votes

Post your comment