SUBMIT A COMPLAINT

Pos Malaysia Berhadtak bertanggungjawab

27/4 1:20pm saya terima phone dari postman.masa kedai saya tutup dan saya sedang drive kereta .dia ada call 4 kali saya tak jawab..lepas kejap saya ada call balik saya kata ada polis saya tak blh jawab phone..saya kata saya dtg sekarang 30 minute sampai tgk boleh jumpa di mana tak? lepas postman tu janji tunggu dekat luar shopping kipmall 3:30pm.nanti dia akan pusing balik..saya tunggu 1 jam dekat situ .saya tunggu sampai 4:30 saya dtg ke post office dekat b.b.bangi check dia sudah balik blm.saya lagi hantar sms bagi dia kalau bila sampai office bagi tahu saya pergi jumpa kat post office je.. pun tak balas langsung..dari pukul 3:00 saya call dia sampai 7:30 .40 kali saya call dia pun tak jawab phone .ini no dia [protected]... betul2 tak bertanggungjawab langsung kalau tak janji tak pe..kalau tak blh dtg pun bagi tahu tak blh dtg.. sebab kedai cuti satu minggu takut nanti barang post balik sender..ini kenapa saya susah nak tunggu dia..

Pos Malaysia Berhad
Pos Malaysia Berhad

Sa
Apr 28, 2017

Post your comment