SUBMIT A COMPLAINT

Pos Malaysia Berhadposmen malas nak hantar barang

1
C Nov 21, 2017

Assalamualaikum, hi sy suriati juaini, actually benda ni bukan sekali dua terjadi, poslaju cawangan batu caves ni kadang melampau la, tiap kali beli barang online mesti tak sampai dekat alamat, mesti kena collect barang kt poslaju batu caves, dulu sy beli barang online pakai alamat office, pun sama, pos laju call cakap tempat tak de orang, pelik office tak de orang? Alasan ape? Tak logik kot, belum gerak hantar brg terus ckp office xde org.. Then prob lg 1, bila pakai alamat rumah yg dlm ic pun sama, memajang kne collect kt batu caves, alasan sama 'rumah xde org', mak bapak sy, adik beradik sy mmg sentiasa ada org kt rumah, lahai... Ni the latest prob ni, jd lg, skrg ni beli barang online pakai alamat rumah kakak sy, area gombak batu 10, mmg xde prob pakai alamat tu, even rumah xde org, abg posmen akan letak brg sy kt ezibox, dorang akan call utk @ anta by mesej, yg tu x tau pos laju cawangan mana, tp mmg terbaik sy cakap, ni sy beli barang 16hb nov 2017 brg da sampai kt poslaju batu caves then still pending nk anta ke alamat rumah, tgk dlm sistem mmg ade kt poslaju batu caves, tp brg keluar ke ape xde dlm sistem, ni bile kakak sy nak amek satu hal lg, dorang suruh owner nama ambil dtg sndiri sbb alamat dlm ic x sama... Bnd simple just amek ic dgn sign kan boleh, dah la brg x hantar ke alamat, ni suruh owner brg dtg amek, 2/3 kali keje la... Postage da la bayar bukan free weh huhu

Pos Malaysia Berhad

Post your comment