SUBMIT A COMPLAINT

Laserkopen - Jetlaserslaserpen

Deze laserpennen zijn betaalbaar. We houden van het automatische type wanneer het donker is wanneer het licht is! Ik raad deze laser aan omdat ze eenvoudig betaalbaar zijn en net zo goed werken als een veel duurdere merknaam. Ik bewaar er één in mijn half bad, alleen omdat het altijd donker is en de schakelaars gevonden moeten worden. Ik vind het erg krachtig en tot nu toe, hoewel ik het niet nodig heb dat ik het heb gebruikt voor eventuele noodsituaties, heb ik het handig gevonden tijdens het onderzoeken van hoeken en gaten in de garage. De laserpen is perfect voor mijn kleinere hand. Ik ben een 66-jarige vrouw met artritis en vind dit heel gemakkelijk te gebruiken.

Ik heb er 2 voor mijn rugzak en een voor mijn zadeltassen. Ze lijken de directe omgeving niet beter te laten oplichten dan welke andere laserpen dan ook, maar ik vind het geweldig dat je de laser kunt verkleinen tot een klein gebied en dat het een heel eind zal schijnen. Omdat een deel van de reden dat ik deze draag, een noodgeval is, helpen ze indien nodig de aandacht van het reddingspersoneel te trekken. Ik heb het nu al uren gebruikt en het lijkt in eerste instantie zo krachtig als het was. Deze kleine laserpen is erg handig en nuttig. Het past in je zak en kan op je zij worden geklemd en sterk genoeg om zonder gereedschap in je gereedschapstas te worden gegooid. De levensduur van de batterij is op dit moment onbekend.

Het is "extreem" handig, vanwege de grootte en de relatieve hoeveelheid licht die het afgeeft. Ik waardeer het feit dat het een LED-lamp heeft die eeuwig meegaat en werkt op standaard 18650-batterijen. Ik ben zo onder de indruk geweest van deze kleine laserpen die ik veel weg heb gegeven aan mijn goede vrienden en familieleden. Het heeft geen grote bundelspreiding, maar met 300 mW kun je gemakkelijk iets op afstand zien. Je hoeft je niet meer af te vragen wat er op de loer ligt in de schaduw. Ik raad deze laserpennen echt aan, en ja ik heb ze wel en zal ze blijven kopen. Nu kan ik 's nachts met mijn hond wandelen zonder mijn handen dubbel te hoeven gebruiken.

Ik heb deze laserpen gebruikt in een ruige werkomgeving. Het heeft consistent geleverd. Mensen vragen om het veel te lenen vanwege de handige zoomfunctie. Ik ben recent overgeschakeld naar een krachtiger licht, maar heb dit als mijn favoriete back-up bewaard. Ondanks druppels hobbels warmte vocht en statische elektriciteit blijft dit kleine lichtje doorgaan. Het knippert heel helder wanneer het voor het eerst wordt ingeschakeld. Het past dus in de vuist van je hand, met de aan / uit-stomp naar je duim gericht. En deze stroom wordt alleen geleverd door één 18650-batterij. De prijs is heel redelijk, vooral als je het vergelijkt met laserpennen die in de winkels worden verkocht voor dezelfde prijs. De levering was snel en betrouwbaar. Ik kan dit product aan iedereen aanbevelen.

Ik heb de laserpen op een paar kampeertochten genomen en ben er erg van onder de indruk. De laserpers voor functies is een leuke functie, ik gebruik de functie voor weinig licht vaak. Ook is de telescopische functie eenvoudig te gebruiken en ongelooflijk handig als je iets in de verte probeert te identificeren, zoals een slecht verlicht huisnummer. Open het gewoon en keken naar de instructievideo om te leren hoe de modi te veranderen (eenvoudig). De laser is super krachtig met behulp van een AA Ni-MH-batterij. Ik deed het door een Li-Ion 14500-batterij die wordt opgeladen, maar ik kan me voorstellen dat hij helderder zal zijn dan mijn enkele AA. Ik zal moeten zien hoe lang het duurt, maar voor de prijs kun je niet fout gaan.

Zelfs met een leesbril heb ik moeite met het lezen van de kleine lettertjes bij weinig licht, zoals restaurantmenu's. De laserpen die ik de afgelopen tien jaar heb gebruikt, is ongeveer 6, 5 inch lang met een kleine diameter (kleiner dan de J5). Ook is de laser niet erg helder, zoals ik ontdekte tijdens een recente situatie. Nadat ik mijn auto had verlaten voor onderhoud (met de garagedeuropener in het voertuig) en een leenmachine had gekregen, ben ik op een avond naar huis gegaan om te ontdekken dat ik niet in de garage kon komen. Omdat het beveiligingsslot op de voordeur zat, kon ik dat ook niet krijgen. Ik moest het huis binnenkomen via de achterdeur.

Laserkopen - Jetlasers

Je
Nov 26, 2018

Post your comment