The most trusted and popular consumer complaints website
Explore your opportunities! Create an account or Sign In

KTM / Keretapi Tanah Melayu / women coach!!!

1 Kuala Lumpur, Malaysia

Assalamualaikum, bahagian mana yang malaysian ni tak faham coach perempuan untuk perempuan, dan kenapa mesti ada lelaki? Coach memang takde siapa kisah ke? So? Buat apa buat coach wanita kalau penuh lelaki? Im currently in the train (pulau sebang) nak ke seremban, jam 7.28 pm, nobody cares pun coach perempuan untuk perempuan, tolong lah monitor, isi ni dah lama, tapi masih jugak ade yang naik

Post your comment