The most trusted and popular consumer complaints website
Explore your opportunities! Create an account or Sign In

KFC / staff kitchen

1 Malaysia Review updated:

tempat: kfc bentong
waktu: 1215 am - 0110 am.

hai..
disini saya ingin membuat 1 aduan mengenai staff kitchen dan kaunter, shift mlm di kfc bentong. sepanjang saya dan rakan2 makan di kfc tersebut pada waktu mlm, suasana di dalam kfc tersebut amatlah mendukacitakan kerana terlalu bising dan hingar-bingar oleh gurauan yang amat melampau dari staff shift tersebut. Ini menimbulkan rasa tidak selesa kepada kami untuk menjamu selera di dlm kfc. peristiwa bukan sekali kami alami, malah berulang-ulang kali berlaku setiap kali kami ke sana. penggunaan bahasa yang agak kesat di gunakan di antara staff2 amat memalukan. ini kerana terdapat ramai customer sedang menunggu untuk memesan makanan. dan amat mendukacitakan pihak pengurus kfc hanya berdiam diri sahaja melihat tingkah laku mereka. tiada tindakan yang diambil. kami kecewa kerana mereka tidak menghormati kami sebagai pelanggan. Ianya biasa berlaku pada waktu mlm shj. Cthnya, pada mlm ini.
saya melihat gurauan dan layanan amat buruk sekali. Bahasa sungguh kesat digunakan untuk dijadikan gurauan sesama staff. Adakah perlu ini terjadi??? tidak hormatkah pada customer????
di harapkan pihak tuan dapat mengambil tindakan yang sewajarnya kepada staff kfc bentong..
sekian..

Ar
Sort by: UpDate | Rating

Comments

 • Ma
    26th of Aug, 2009
  0 Votes

  ddddddddddd

 • Ma
    26th of Aug, 2009
  0 Votes

  saya setujuu...juga terkena kepada saya
  selain daripada itu saya juga menerima aduan staff perempuan selalu membawa lelaki yang bukan muhrim ke bilik hostel meraka untuk tujuan...ini adalah bertentangan dengan agama. saya berharap pihak atas kfc dan berkenaan memantau masalah ini demi menjaga nama baik KFC..INI ADALAH FAKTA BUKAN OUTA>>

Post your comment