SUBMIT A COMPLAINT

Cremapol invest/loans / fraude scams

1 BE Review updated:

Good day,
Be carefull about those kind of internet scammers.We 've been scammed
The ask money 5000€ to provide you a loan.
It is a whole network of different Belgian People, the name of the bank is EURO CENTRAL CREDITS In England
there names are DIDIER KAREL NOEL ANRAED. His companion is LUC EGGERMONT a Belgian legal accountant
Ones you pay, the send you fake bank papers of the bank EURO CREDIT CENTRAL, seems it is not bank it just a company in ENGLAND They pretend like they work with banks in Hong Kong, Spain and even Morocco, They have different Networks online. DKN -CONSUTANCY.BE Cremapol.be
I like to warn Belgian and Dutch people please don't believe those guys OPLICHTERS DIE HUN EIGEN NAMEN GEBRUIKEN ZE KOMEN GELOOFWAARDIG OVER, ze maken accounts aan met eigen foto's op facebook, ze komen zelf aan huis om hun voor te stellen!!!Als je reageerd op deze mail wil ik u graag meer info bieden, when you react on this mail I like to provide you more details.

Vi
Sort by: UpDate | Rating

Comments

  • Vi
      Nov 21, 2012

    opgelet zware oplichters netwerk van Didier Anraed en Luc Eggermont, werken samen
    Luc Eggermont is een legale boekhouder, dat maakt juist dt je alles vertrouwd!!!
    Hij stuurt u door naar Didier Anraed, daar betaal je dan een zogenaamde inleg voor mee in de 'pool' te zijn.
    Hij moet zogenaamd kapitaal inzamelen voor waarborgen te kunnen aankopen, met die waarborgen kunnen ze dan Leningen aangaan.
    Je krijgt dan valse documenten van een zogenaamde bank in England, bijkt uiteindelijk eigenaar te zijn DIDIER ANRAED, opgericht LTD met 1 pond, vanzodra je uw documenten hebt beloven ze u de lening te verschaffen binnen de 5 dagen. Niet dus, vanaf dan is Meneer Didier Anraed Niet meer Bereikbaar, tenzij je 10 nieuwe nummers gebruikt, want dat zou nog een potentiele klant kunnen zijn. Laten we zeggen slachtoffer!Luc eggermont wast danz ijn handen van het hele zaakje om u dan een mail te sturen dat hij Didier Anraed niet meer vertrouwd, allemaal opgezet spel Zo Kan ik nog een uur doorgaan met wat ons is overkomen! Blijkt dat het een zwendeltje is in Nederland en België, intussen meerder slachtoffers. Ik heb Meneer Didier Anraed En Luc eggermont beloofd, waneer ik mijn geld zijnde de som van 5000€ terug heb, dat ik mijn klacht zal terug trekken. tot dan Lieve mensen maak ik er een persoonlijke missie van om schade te berokkenen aan Didier Anraed en Luc Eggermont8 Wens me allen veel succes! Wordt vervolgd...

    0 Votes
  • To
      Nov 21, 2012

    Het is je eigen domme schuld. Op deze manier ga je toch geen geld lenen? Daarbij is het ook nog eens HARAM.
    Dom mens, ga toch werken!

    0 Votes
  • Vi
      Nov 21, 2012

    wel voor uw bedrijf te redden

    0 Votes
  • To
      Nov 21, 2012

    Als je op deze manier een bedrijf probeert te redden dan begrijp ik wel waarom het is misgegaan met je bedrijf.

    0 Votes
  • Ko
      Nov 24, 2012

    Schrijven zonder fouten is al een probleem, neem aan een bedrijf leiden.

    0 Votes
  • Ma
      Nov 26, 2012

    ik heb ook klacht ingediend tegen heb en een advocaat erop gezet

    0 Votes
  • Vi
      Nov 29, 2012

    wat de mensen hier blijkbaar niet begrijpen, is dat het om een erkende kredietmakelaar gaat
    ongeacht of er taal fouten instaan of niet, deze gebeuren eenmaal als je met een "kwaad" gevoel aan het typen bent.
    Op de één of andere manier houd die zich niet aan zijn contracten, intussen zijn er heel wat mensen, vooral zakenmensen, hier het dupe van, of je ons nu dom acht of niet.

    0 Votes
  • Vi
      Dec 07, 2012

    beste is gewoon klacht neer te leggen bij uw lokale politie, er loopt blijkbaar een onderzoek naar Didier Anraed, Luc eggermont en Leo J smith van Hega leningen http://www.hega.biz/KREDIET-ADVIEZEN.html

    0 Votes
  • Co
      Dec 07, 2012

    mij hebben ze ook bedrogen v 1200 euro

    +1 Votes
  • Si
      Mar 13, 2013

    Wat voor bedrijf hebben ze in Spanje?

    0 Votes
  • Vi
      Apr 10, 2013

    ze zouden er in immo doen.maar meer weet ik er ook niet van.

    0 Votes
  • Vi
      Apr 18, 2013

    nog enkele afbeeldingen van Meester Oplichter!!!

    +1 Votes
  • Al
      Apr 21, 2013

    Wij hebben een bedrijven complex waar we beroep hebben gedaan op Cremapol - Invest om deze te reorganiseren.
    Zij hebben met enkele drastische ingrepen in zeer korte tijd zaken gerealiseerd wat de meeste niet eens durfden te doen binnen ons kader. Mensen die roepen dat is een oplichter weten niet eens hoe zwaar het gewicht is van de entourage wat Didier Anraed meedraagt. Want de mensen die hier in ons bedrijf zijn gekomen om ons mee te helpen van uit een bankroet situatie terug op normale werking te komen zijn wij zeer dankbaar. Ja, zonder meer moet ik zeggen dat hij er wel voor staat dat de bedrijven wie hij wenst te helpen en zij luisteren wat er gezegd en gevraagd word, er degelijk uitkomen. Het niet altijd eenvoudig om zijn raad op te volgen maar het loont dat hebben wij moeten aan de lijve ondervinden. Meerdere malen zaten wij met de handen in het haar maar telkens had hij een oplossing mee, was soms met een goede raad en soms met een andere visie, het resultaat was er wel telkens knal op.
    Inderdaad zijn er mensen die denken dat het een oplichting is omdat er zoveel mensen zijn die eigenwijs zijn "dit was ik ook" eens ik voelde dat het werkte en wij de raad hebben opgevolgd moest ik gelijk mijn mening herzien. In 4 maanden tijd was de bescherming tegen schuldeisers verdwenen zonder dat er 1 cent extra kapitaal moet in het bedrijf komen. Ik kan maar zeggen dat de negatieve berichten moesten weten wat er onder de organisatie zit zouden ze zeker deze teksten niet schrijven, maar goed domme mensen blijven dom en mensen met een hart voor hun bedrijf durven luisteren. Wij brengen nu ook mensen aan met onze ervaring er bij zijn er hier in het complex al meerdere mensen vooruitgeholpen in een paar richtlijnen verder.
    Er is maar één gouden raad met uw probleem kan je zo je bankroet in gaan en alles kwijt zijn maar dan ook alles of luisteren naar mensen die er degelijk weten wat er moet gebeuren en niet te koppig wezen om te luisteren hoe lastig het dikwijls is.

    -1 Votes
  • Gi
      Apr 21, 2013

    Persoonlijk heb ik van Alfred mogen horen hoe hij de ervaring heeft mogen hebben om van uit een puin hoop terug een levende firma te mogen hebben, persoonlijk heb ik maar mijn bedrijf een paar maanden toen het mis ging. Met verkeerde mensen in zee gegaan dacht ik. Wist echt niet meer waar in of waar uit, en gezien ik in het zelfde bedrijven complex zit als Alfred ging ik gaan luisteren bij hem en vertelde mijn probleem. Die nam gelijk contact op met Didier, na een gesprek van een paar uur kon hij mij vertellen wat er best zou gebeuren. Ik snapte niet hoe een Belg de Nederlandse wetgeving zo kende die kon mij gelijk enkele mensen doorgeven van grote instanties waar ik eens moest heen gaan met mijn probleem. Hij had de mensen geïnformeerd en ik kon er gelijk de doelgerichte zaken gaan ophalen. Met een paar extra gesprekken met Didier moet ik zeggen was mijn bedrijf gelijk terug vooruit, nu 1 maand geleden draait mijn bedrijf perfect en kan ik juist maar vol lof over die Belg spreken die mij de nodige inzichten heeft kunnen geven, samen met enkele personen die ik nodig had om hier mijn bedrijfje een juiste vorm te geven. Ik moet Alfred direct bij traden zonder de samenwerking met Cremapol - Invest zou ik nooit gestaan hebben waar ik nu sta.
    En beslist zal hij ook eens een inschattingsfout maken wie niet maar dan moet je zelf eerst eens zien wat uw eigen fout is en dan gaan roepen ik zie hier ook roepen oplichter als je dit zegt tegen hem moet jij beslist hier in Nederland zaken komen doen dat zal jij echt weten wat oplichter doe en hoe ze te werk gaan. In ieder geval ga ik zijn naam degelijk doorgeven aan vele andere bedrijven hier in de buurt, want er zijn hier veel mensen in de ### en hij helpt ze er boven op.

    -1 Votes
  •   Apr 22, 2013

    alfred en gijs, bij dezelfde oplichters bende ? durf maar bewijzen door te sturen !!! ik heb er zat van oplichting !!! zelfs op papier, anraed is crapul, en zal niet meer liegen en bedriegen !!! daar zorg IK PERSOONLIJK VOOR !!! een grotere leugenaar en bedrieger is er niet in heel vlaanderen ! beloven is zijn sterkste kant, er is iemand anders die het in handen heeft nu, altans zijn vuile leugenachtige muil !!! maar die is ook lucht !!! die gaat mij platwalsen aldus onze oplichter ! moeder wat ben ik bang !!! ik hou van walsen !!! MAAR LET OP VAN MIJN WALS !!! tegen de lamp loopt hij !!! daar ben ik zeker van !!!

    0 Votes
  •   Apr 26, 2013

    pas op !!! alfred en gijs zijn didier de oplichter hemzelf !!!

    0 Votes
  • An
      Jun 17, 2013

    Hoi alle personen die zijn opgelicht, wij hebben goed nieuws voor jullie, ze hebben de verkeerde personen opgelicht en ze hebben niet veel tijd om terug te betalen, als jullie je willen aansluiten dan weet ik zeker dat jullie ook geholpen gaan worden, kijk naar de link hieronder

    www.anraedeneggermont.webs.com

    Ik zelf ben ook wachtende over een brief die gestuurd is door een grote baas uit roemenie, die hun koppen gaat afschroeven, ik hou jullie ervan op de hoogte als ik meer weet, groet, Anton

    0 Votes
  • Ol
      Jul 24, 2013

    Heeft iemand ondertussen zijn lening gekregen?
    Of zijn geld terug gekregen?

    0 Votes
  •   Jul 28, 2013

    nee niemand heeft zijn lening, vuile Didier en vuile Maurice ( nepadvocaat die zich niet laat horen, alhoewel mij deze ging platwalsen, dat hij maar durft te komen, zal ik walsen ) er komt een tijd dat deze oplichter tegen iemand zijn vuist zal lopen, zijne dwaze smoel zal verder verbouwd worden, zijne bril zal nog scheef staan op zijne neus, zijn moeder die in deze zaak zit weet er waarschijnlijk niets van, maar zal het volgende week wel weten via aangetekend schrijven, wat voor oplichter zij op de wereld heeft gezet

    0 Votes
  •   Jul 28, 2013

    wees gerust mensen, justitie is bezig deze man op zijn plaats te zetten, heb er alle vertrouwen in, deze oplichter gaat eruit, hij bespot justitie, daarmee is voldoende gezegd, deze man heeft ze niet allemaal op 1 rij, er zijn kosten aan ! hij denkt dat hij alles kan, maar hij kan juist niets, niets niets, of het is liegen en bedriegen, en oplichten !!! laat justitie maar zijn gang gaan, gerechtelijke politie, onderzoeksrechter, komt wel op zijn pootjes, zeker geweten !

    0 Votes
  • Ol
      Jul 28, 2013

    Zou die nog terug komen? Zit al meer dan e week in buitenland en is onbereikbaar...

    0 Votes
  • Vi
      Aug 17, 2013

    neen niemand heeft zijn geld of lening al gehad, ik krijg regelmatig nieuwe gedupeerden die mij mailen.
    En ze zijn nog niet gestopt hoor!!! Dat vind ik dan nog het ergste, ondanks alles doen die gewoon rustig verder met hun degoutante praktijken!

    0 Votes
  •   Aug 17, 2013

    aan alle wordt aan gewerkt aan dit stuk krapul, je kunt me steeds bereiken, [protected] grt

    0 Votes
  •   Aug 23, 2013

    hewel gijs van den berge en alfred demolenare alias Didier anraed, waar blijf je met reactie ? ha ha ha ha ah aha ahaa aha

    awel Maurice advocaat van mijn kloten waar blijf je ? ha ha ha ha

    0 Votes
  • Ju
      Dec 16, 2013

    Ik ook heb betaald maar mijn gevraagde geld nooit gezien ! Mooi opgezet spelletje !!

    0 Votes

Post your comment