The most trusted and popular consumer complaints website
Explore your opportunities! Create an account or Sign In

Atlantic Clinical Trials, LLC / marina noble (watertown, ma), identity thief, impersonator, credit card hacker

1 44 Summer Street, Watertown, MA, United States Review updated:

How can you trust a business, if it allows an established criminal woman an access to patient records or tests? That criminal is marina noble (Former marine mkhitaryan, dob 06/02/1966), an armenian immigrant who has hardly survived deportation, and now residing in 4 repton circle, apt. 4101, watertown, ma 02472. Please remember that name marina noble, as there is no guarantee that you will not meet that fraudster criminal (Credit card hacker, scammer, shoplifter, identity thief) one day. There are many marina noble-s in the world (Including in uk), but there is only one marina noble (Converted from marine mkhitaryan) - an armenian nationality, and who resides in massachusetts.

From her country armenia to the usa, marina's biography is satiated with multiple crimes: fraud, identity theft, credit card hacking/using, shoplifting, bad wording about everybody, falsifying documents (Including medical records, ids), mail fraud (Randomly picking attorney names from the internet and composing fake letters under their names and without their awareness), prostitution, libels, scandals, slanders, opening countless fake email accounts under the names of individuals she personally knows and sending vulgar and hacking, hrassing emails to others (Especially married men) from those fake (Impersonating) email accounts. She has stayed in the usa through immigration fraud.

Marina noble came to the usa through edmund muskie program (When she did not know a single english word then), violated the 212 e immigration code and stayed after the program [protected]) against the regulations of the j1 visa and immigration law. She survived deportation by randomly locating an alcoholic unemployed lost person from craiglist.org (William noble from west yarmouth, ma), dating him when he was still married, breaking his family and marrying him with her pregnancy from another man (Again, from the online dating sites). The child, sophia noble, was born way before their marriage registration. The immigration has been very nice to her, by closing eyes to her fraud and false intent statement (In waiving the 212e rule) and therefore, we all ended up in an intricate situation when this dangerous criminal works in quest diagnostics.

Marina noble photographs patient records from quest diagnostics and embeds them in her anonymous internet posts that she opens under various doctors' names to put those doctors in trouble (For breach of privacy, when her targeted doctors remain of those impersonating postings). Marina noble is a sick-in-the-head terror. She must be stopped!

Everybody: follow your citizenship duties and report to the uscis and homeland security about this woman (Marina noble), so her immigration history and files will be revisited. More likely, she will not be deported as she formed a so-called family in the usa on the ruins of others, but at least she will pay the fine ($20, 000 - $100, 000) for her false intent and for lying to the immigration authorities. This is how this country must thrive, by recovering its budget through fining the grand-criminals and allocating the funds for the welfare of children, seniors, and veterans..

Marina noble is the low, petty and hooligan version of bernie madoff. She cannot keep a job as each time she is being kicked out for doc falsifications and fraud.. She has a wealth of criminal records and warrants. Doesn't the quest d's ceo know this? Formerly, marina noble was bragging and false-misrepresenting herself as the owner of atlantic clinical trials llc (In watertown, ma) then the web-listing of that phantom company was removed by her, after her fraud was released (She would locate random names from cemeteries, or online, and open fake patient records to report to clinical trial agencies that she has performed phase-1 drug efficiency trial on those persons, who sadly would remain unaware that their names being used by that criminal woman). Marine noble's elder daughter, azniv shahverdyan, has also worked shortly with quest diagnostics (An entire criminal family attacking on this serious business and patient records...)

Marina noble's and her daugher azniv shahverdyan's pictures are attached below, together with my receipt they have published in the internet without my consent. With that, they did not intent to harm me, yet with that they wanted to harm the doctor under whose name they have published their posts (Impersonation, class-3 felony crime), disseminating their hooligan posts in multiple hate sites and forums.

Ka
Jul 20, 2017
Sort by: UpDate | Rating

Comments

  • Qu
      19th of Jan, 2018
    0 Votes

    So many fish - there in the sea. I wanted you, you wanted me. That's just a phase, it's got to pass. I was a train moving too fast. Didn't understand what to see. Yeah, then I got a different view. It's you, no. Wait, I'm not gonna give it a break. I'm not your friend. I never was. I said wait, I'm not gonna give it a break. I'm not your friend. I never was, no. So many fish - there in the sea. She wanted him, he wanted me. That's just a phase, it's got to pass. I was a train moving too fast. Yeah, I know you warned me. But this is too important. Now I got a different view. It's you. Why can't you wait? I'm not gonna give it a break. I'm not your friend. I never was. I said, wait, I'm not gonna give it a break. I'm not your friend. I never was.

  • No
      8th of Feb, 2018
    0 Votes

    @qunatsNoble How wonderfully psychotic of you, naira matevosyan renault.

  • Ab
      13th of Feb, 2018
    0 Votes

    @qunatsNoble Sick marina noble. you cannot even write a simple poem.

  • Az
      13th of Feb, 2018
    0 Votes

    @qunatsNoble That's my mom (qunatsNoble). She is scamming again.

  • Ma
      13th of Feb, 2018
    0 Votes

    @AznivShahverdyan I am the attorney Mark A .Campbell from Dacula, GA, and I am taking this case!

    My stenographer (and my girlfriend in the same time) Michelle Layton from Elizabeth Gallo Court Processing LLC, and I will visit scamero.com soon for deposition. In the meantime, supply us with more defamatory posts, as I know how to handle the situation. The ones we need will remain forever, and the posts that are problematic will be removed before the trial.

    All is under the control. Judge Mark Antony Scott (from Dekalb County Superior Court) is also our guy. he is instructed what to do. All will be swift, with no Jury trial, as always.

    I do not have an office for practice, but everybody who needs an aggressive libeler lawyer for libel suits (against the victims of libels), may contact me: (404) 345-2593.

    My address: 1278 Austin Thomas Dr, Dacula, GA 30019

    My Ga Bar number 384028. I also barter with my Bar number. My wife Nicolle Campbell is a grassroot actress with almost no income. So my household is on my narrow shoulders.

    HELLooo my prostitute client Marina Noble! We would be fine, I promised. I raise my left hand (as I am left-handed) and put my oath on this favorite scamero.com site. In the meantime, you keep placing impersonating posts and libeling our victims. We need some quantity to prevail with the case. Judge Mark Antony Scott is as dummy as the camel. He will not even require evidence. He will take our words right from our pants. If I say that all posts that you published are published by our victim, he will take it. Also keep impersonating that [censor], Ara Khachatryan from Brooklyn, NY. That psycho has nothing to lose, anyway. He is FBI wanted and under DHS watch. Libel case is nothing compared to what he will see soon.

  • Pa
      22nd of Jun, 2018
    0 Votes

    @AznivShahverdyan Yes, Marina Noble had over 200 posts in this page only, and then she removed those to safe her face. So, whoever randomly visits this site must understand that the responses to Marina Noble's rants are remained. The experienced libeler and troll (Marina Noble) has taken away the 90% of her posts and left a few.

    Also, beware that Marina Noble is an unemployed psychopath, nobody wants her, everybody knows her and avoids her. She is a bad mouth and thief. She has never been a "medical director of drug vigilance" - that's another delusion of hers and she is so sick that does not calculate that lies have short path, usually.

    Marina Noble (a thief, pocket-thief and shoplifter from Watertown, MA) former name Marine Mkhitaryan, had been badwording about my wife, Karine Martirosyan-Noroian (from Westborough, MA), libeling-labeling her, mentioning everywhere that her husband - Bill Noble - has been calling my wife Karine c-u-n-t. Now this demon (Marina Noble) has changed her strategy and hopes for my wife's help in her aggressive campaign against Naira, therefore she started being nice to my wife. We ignore that evil woman (named Marine Noble) and that arrangement will never change.

  • Qu
      19th of Jan, 2018
    0 Votes

    This is SSSSSSSSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO fuuunnnn: https://www.slideshare.net/AznivShahverdyan1/marina-noble-and-marina-abramovic-twinspirits-necromancers?qid=b00e90f7-1ee4-425b-9f1d-426eb31630c8&v=&b=&from_search=1

  • No
      8th of Feb, 2018
    0 Votes

    @qunatsNoble That link above points to a lovely slideshow made by Naira Matevosyan Renault on her favorite website where she can graphically libel her victims, and thereafter comment on her own work under other false Identities of her victims with vulgar imagery in the fake profiles. Naira Matevosyan Renault is mentally ill.

  • Ab
      13th of Feb, 2018
    0 Votes

    @qunatsNoble Sick sick, too sick, marina noble. the same you comment in the www.slideshare.net. you are a 52-year old woman and you must be ashamed of yourself. the jury will soon find your guilty in 12 counts. you watch. you can fool the world with such nefarious actions of this kind (as above), placing vulgarity and libeling your own posts on naira and others. but you cannot fool the court and the jury. we won't allow you get dry this time...

  • Az
      13th of Feb, 2018
    0 Votes

    @qunatsNoble STOP IT, mother (Marina Noble). You are sick, sick sick in the head. Also stop with murder rants.

  • No
      22nd of Jan, 2018
    0 Votes

    Naira matevosyan, aka naira renault: slander, libel, threatening to commit murder

    The alliance against naira matevosyan the libeler (aanml) makes no false statements.

    Naira matevosyan, formerly a foreign md, has been spending most of the last decade maliciously slandering and libeling her former colleagues and friends, online and by telephone, for reasons only known to her psychopathic, delusional mind.

    The alliance seeks only to make known the truth about the monster, naira matevosyan, aka naira renault, to those who inquire or for any purpose seek information about naira's victims and locate via search engines the horrifying false, defamatory, disparaging postings which ms. matevosyan has placed on the internet to destroy their reputations in an attempt to jeopardize or prevent their employment.

    When confronted with the truth regarding her actions, naira matevosyan expands and increases her defamatory activities, and makes threats of murder, states that she is [the name of her victim(s)] and threatens to blow up the white house and, in some postings, naira matevosyan threatens to directly harm the young child of potus and flotus, even after identifying herself. it is apparently true that psychopaths know no fear of law enforcement, know no limitations and are incapable of any true emotional empathy of any kind.

    This purely evil psychopath, naira matevosyan, is easily the most outstanding example of such a monster currently living on this earth.

    Nothing herein is stated with malice, and noting we state is untrue.

    Our goal is only to cause naira matevosyan to cease and desist from placing false, defamatory comments on the internet and to cease from contacting our employers to maliciously harm our reputations by making false statements to them.

  • Fa
      4th of Mar, 2018
    0 Votes

    @No False Statements Marina Noble (aka BodFish Oils). It is eight years you are posting in various sites that Naira is threatening to commit murder. Who was murdered during all this time. Your brain has stopped working since your age 5, but your fingers still work very actively to ruin reputations and lives. Do you at least understand that you are a prison material?

  • No
      14th of Jun, 2018
    0 Votes

    @FakeAtlanticClinicalTrialsLLC We know that It is the Former Doctor Naira Matevosyan Renault who has been Slandering so many people for all these years, and not anyone else because she gets her kicks destroying the lives and careers of her former acquaintances and anyone who dares deviate from Naira the Libeler's wishes. Naira Matevosyan exhibits all of the symptoms associated with psychopaths, sociopaths, and also symptoms of many other types of mental illness, and because her behavior has set her life into such an irreversible negative spiral, she cares not what she makes up about people, or who she hurts. Her only concern when posting on the internet is that she does as much harm as possible and arouses enough anger in her prey that they have her attention. Naira Matevosyan Renault the Libeler is in every respect a monster and no attention should be paid to the demented false statements and other foul vomit generated from deep within her twisted, evil, mentally ill mind. Do not become her prey, because it is illegal to kill psychopaths, and nothing short of her demise will repair this psychopath. Find something else to read on the web. Naira Matevosyan's words are not reality, and you will only get hurt. She serves no other purpose than to defame good people whom she hated because they are not the obvious total loss that she is. Don't feel sorry for her, she does not feel the same things that normal people feel. She takes pleasure in the suffering of human beings that she causes..

  • Fo
      23rd of Jan, 2018
    0 Votes

    Many profiles, such as "jimhope," qunatsnoble","arayik"and countless others, all are opened by the same demon villain, the grand-hoaxmaker of this century, the same marina noble aka marine mkhitaryan (fake md, mph) from watertown, ma. the site owner clearly shows the forensic reports of all those profiles coming from the same computer (marina noble's computer and all other computers she uses to place those vulgar posts and horrible libels about naira, zlatka russinov, a sally rogers, and others, i.e., public libraries, new england research institute's desktops, some biophara agents' laptops, and even her neighbors' computers she nefariously uses for her postings under various names, and evident impersonations).

    Marina noble is doing this for a decade..

    The name of one of marina noble's profiles,"qunatsnobe"is a very very obscene and vulgar terms in her native armenian. this word"qunats"is the central word that marina noble cherishes in her limited vocabulary. she intentionally has used that hurtful word for purposes of self-cursing and hoping to fool the readers of this site that"it could be naira who has opened that profile."

    obscenity is in marina noble's genes and blood. she is currently 52, but still the same sexual deviant suffering a terrible degree of sexual anxiety (most likely because of her useless and unable husband, william r. noble,). marina noble - the hoax-master hurts people, she destroys families, as she is on this"business"since she learned what"internet is" about in 2001. since then, she creates infinite number (countless) fake emails under our names and harasses with vulgar and sexual messages to our husbands, family members, makes terrible discords and has eventually achieved that many have divorced and may have sued each other, when this villain looks over all her damages and laughs on us. her goal is to still our husbands, or at least, make us lose our husbands. she also annoys us will anonymous and silent calls. many of her phone numbers are already reported (as she also has been scamming people to learn their credit card numbers).

    Marina noble will never stop, unless she is locked in prison. yes, evidently she is mentally retarded (and that too, explains her sexual anxiety, fantasies, and deviations). however, she is not insane. she does all this internet crimes in a very organized, sophisticated, well-thought manner.

    Marina noble is the worst nightmare, a horror that the world must know. she is worse than that joan, the hoax lady who was impersonating marie antoinette (for that necklace scandal) and who effectively achieved that the entire france was hating antoinette without timely understanding who was behind that dirty hoax and criminal impersonations.

    Marina noble (a twice arrested shoplifter) is now being sued by naira for libels but again, court cannot stop this demon (marina noble), as she always will have a free access to the hate-sites and that demoniac spirit to kill and to ruin.

  • No
      8th of Feb, 2018
    0 Votes

    @ForTheDummies Above is another false and defamatory statement made in writing by Naira Matevosyan, aka Naira Renault, the Libeler. Lovely, isn't it?

  • Na
      30th of Jan, 2018
    0 Votes

    Ինչ ենք տեսնում հիվանդի մոտ? Մի քանի անձի տրոհված մեր դիսոցիացված պսիխոպատուհին վերջապես խոստովանում է, որ փոխել է իր ազգանունը: Նա իր այդ քայլը պատճառաբանում է իմ եվ Մարինա Նոբլի կողմից իրագործվող "հետապնդումների", իր անձի "ջարդման" հետևանքով նախկին վարկաբեկված անունից ազատվելու ցանկությամբ: ԻՆչպես արդեն նշել ենք, հիստերոիդ պսիխոպատները սարսափում են "դիմազերծված" լինելուց : Իրականում, այս անվանափոխությունը բացատրվում է նրանով, որ այն անձինք (ես եվ Մարինա Նոբլը), որոնց Նաիրա Մաթևոսյան մարդկանման թափթփուկը մեղադրում էր (ինտերնետում հարյուրավոր գրառումներ անելով, կեղծ օգտատերերի անուններով հաշիվներ բացելով) գողություններ անելու, դեպորտացիայի սուբյեկտ լինելու, պետության վզին նստած լինելու, պոռնկություն անելու եվ այլ "մեղքերի ու ախտերի մեջ", հայտնաբերել են, որ Նաիրա Մաթյոսյան կոչեցյալը ինքն է իրականում դատարանի կողմից դատապարտվել պատժի' խանութում գողություն անելու համար, ինքն է իրականում բնակվում ԱՄՆում անլեգալ (չունենալով որևէ ներգաղթային կարգավիճակ, եվ շատ հնարավոր է, լինելով ՊԱԿի գործակալ, քանի որ նա նախկինում, իր "ջահել ու պտղաբեր" տարիներին Երեվանում եղել է ՊԱԿի հետ կապ ունեցող մի քանի թափթփուկ բժիշկների պաշտոնական "բոզը" ), ինքն է իրականում "գայթակղել" համալսարանում պարապող մի միամիտ հույնի, նրանից հղիացել ու հետո նրա կողմից ցրթած երեխայի միջոցով նրան շանտաժի ենթարկել ու դրամ կորզել, ինքն է իրականում, երկար տարիներ չաշխատելով, պետությունից օգնություն կորզել, ինքն է իրականում ինտերնետը ողողել իբր թե իրեն պատկանող, իրականում կեղծ "քրեդենշալներով" ու սերտիֆիկատներով (պրոյեկցման, որպես ուղեղի պաշտպանական մեխանիզմի, դասական օրինակ):
    Իսկ ինչպես տեսնում եք վերջում, Նաիրա Մաթեվոսյանի տրոհված անձերից հերթականը ' Նաիրա Ռենոն (Պեժո Սիտրոյենը) մեղադրում է ինչ-որ ուժերի Հայաստանում իր տունը, ամառանոցը, այլ սեփականություններն իր ձեռքից խլելու մեջ: Ովքեր են խլում, ինչի համար են խլում' այս մասին տիկին Ռենոն լռում է: Հիշեք, որ նույն կերպով էլ մեր մյուս քեյսը ' Վահե Ավետյան անունով պացիենտն էր մեղադրում բոլորին Հայաստանում իր տներն ու ունեցվածքը իր ձեռքից առնելու մեջ (իրականում, իհարկե, այդ տները նրանք կամ վաճառել են, կամ տանուլ են տվել): Այս սիմպտոմը կոչվում է նարցիսիստի կամ պսիխոպատի "վիկտիմիզացիա": Պսիխոպատները, իրենք լինելով ագրեսիվ, չար, մյուսներին վատություն անող "շեպոկլյակներ", պատասխանատվության կանչելու պահին մտնում են "զոհի" դերի մեջ եվ կարող են այնպիսի կոկորդիլոսի արցունքներ թափել, որ շրջապատի մարդիկ իրականում սկսում են հավատալ, որ այդ զոհի դեր խաղացող հրեշները աշխարհի ամենատանջված, հետապնդվող, աշխարհի բոլոր ծախսերը փակող էակներն են :)
    Դուք ինքներդ ականատես եղաք, թե տարիների ընթացքում ինչպես էր այս մարդանման կատաղած էգը, տարբեր անունների տակ, ձեզ հետ "ընկերանում", . հետո ձեզ ուղարկում տարբեր "լինքեր", իր իսկ կողմից ստեղծված էջերին հղելով: Սարսափելի հանցանքներ անելուց հետո, այս տականքը առաջինն էր վազում դատարան ու բողոքում, որ իրենից հազարավոր մղոն հեռավորության վրա մարդիկ իրեն սպառնալիք են ներկայացնում եվ դատարանից պահանջում էր "պաշտպանության օրդեր": Ստերի, գողության, բոզության, զրպարտության, ուրիշների իդենտիֆիկացիոն տվյալներով "իմպերսոնիֆիկացիա" անելուց, հոգեկան խանգարումների բացահայտումներից հետո Նաիրա Մաթևոսյանին ոչինչ չէր մնում, քան փոխել իր անունը: Մի քանի օր ձեզ հետ Բետարիս Լերուայի դեր կատարելուց հետո (նա կտրականապես հրաժարվում էր խոստովանել, որ Բեատրիս Լերուան եվ Նաիրա Ռենոն նույն ինքը ' Նաիրա Մաթևոսյանն է), տիկին Նաիրա վերջապես խոստովանում է, որ նրա նոր անունը Նաիրա Ռենո է: Ավելին, դատարանի ներկայացրած մեղադրական նյութերին հերքում տվող իր 250 էջանոց փաստաթղթում նա որպես սքրին-շոտ ապացույցներ ներկայացրել էր "Բեատրիս Լերուայի" ֆեյսբուկյան խաղերը (հիշում եք, թե իչպես էր ձեզ հետ ընկերանում "դոկտոր Մաթևոսյանի" ընկերուհի Բետարիս Լերուան ... իրականում, նրա էջում ինչքան ընկեր ու մեկնաբանող կա, բոլորը իր իսկ կողմից ստեղծված կեղծ օգտատերեր են) :)
    Սոցիալական ցանցերում այսպիսի վարքագիծ կարելի է սպասել ցանկացած տրոհված կամ դիսոցիացված անձի խանգարումով տառապող պսիխոպատից:

    Ժողովուրդ ջան, ընկերներս հայտնում են, որ էն պադկիդըշ Նաիրա "Ռենոն" էլի ակտիվացել ա ու ձեզ "լինքեր" ա ուղարկում: Դա բացատրվում է նրանով, որ Մարինա Նոբլը դատի է տվել այդ ալկոհոլիկ տականքին եվ շատ - շատ նոր մանրամասներ է պարզել այդ "գիտնական" բժշկուհու մասին: Իր ձեզ ուղարկած լինքերում ես ու Մարինա Նոբլը (ինչպես վերջին չորս տարիների ընթացքում) մեղադրվելու ենք գողությունների, ալկոհոլիզմի, պետության վզին նստելու, հաքերության, փողոցային պոռկության եվ այլ "մեղքերի" մեջ: Այսքան տարի զարմանում էինք, թե որտեղից էր այդ նախկին ակունցյան պոռնիկը, Ատլանտայում նստած, մեր մասին այդքան բան իմանում ու հատկապես այդպիսի մեղքերի մեջ մեղադրում, մինչև Մարինա Նոբլի կողմից վարձած փաստաբանը չպարզեց ամեն ինչ. պսիխոպատ տիկինը պարզապես զբաղված է "պրոյեկցիայով" ' ուղեղի պաշտպանական մեխանիզմ է, որի մասին ես խոսել եմ իմ Վահե Ավետյանին եվ Նաիրա Մաթևոսյան 'Ռենոյին" նվիրված դասախոսություններում: Այդ Մարգարյանի ծննդատանը, մոր կողմից ծննդաբերությունից անմիջապես, լքված եվ նույն հիվանդանոցի մանկաբարձ Ասյա Մխիթարյանի կողմից տուն տարված, տխուր, աբյուզիվ մանկություն ունեցած այդ ռամկավար-գինեկոլոգն անհույս ալկոհոլիկ է, ԱՄՆում դատվել է խանութներում կատարած գողությունների համար (հետո արդեն Մարինա Նոբլը պարզել է, որ երբ իր տանը հյուրընկալել էր այս "ամուսնու" կողմից փողոց դեն նետված փչացածին, նրա տնից էլ է գողություններ արել), մինչ այդ էլ ժամանակին մի հույն պրոֆեսսորի խաբել է, հետը քնել, երեխա ունեցել (Երեվան գնալուց հետո, հղիության մասին թաքցրել է, հետո եկել է Ամերիկա ու սկսել "պրավա կաչատ" անել այդ երեխով, շանտաժներ անել ու փողեր կորսել): Փաստաբանի կողմից դեպոզիցիայի ենթարկվելիս էլ խոստովանել է, որ գոյատևում է ամերիկյան կառավարության տված ֆուդ ստեմպերի ու չկայացած ամուսնու կողմից կամավոր ալիմենտների հաշվին: (Բայց դե տեսեք, թե քանի էջ է իր մասին բացել, իր "գիտական" աշխատանքների, "դիպլոմների" եվ այլն ' այդ բոլորը սուտ է, բացարձակ կեղծիք):
    Նորից եմ զգուշացնում. եթե այդ պսիխոպատը ձեզ պրիվատ հարցազրույց քաշքշուքների մեջ մտցնի ու դուք չհամաձայնեք նրա որևէ ասածի հետ, ձեր էջերից է քաշելու ձեր իսկ նկարները ու սլայդ-շոուներ է ստեղծելու ձեր մասին ' կարիկատուրաներով ու ձեր մասին զրպարտական ինֆորմացիայով:
    Մենք հիմա շփվում ենք նրա ' Հայաստանում գտնվող բարեկամների հետ եվ նրանք այդ տականքի մասին սարսափելի բաներ են պատմում: ԱՄՆ-ում նա ծեծի է ենթարկել իր մորը (էն մորը, որ իրեն որդեգրել էր), աչքը կապտած ուղարկել Հայաստան: Դեմենցիայով տառապող Ասյան մի քանի ամիս հետո մահացել է: Նա անգամ թաղմանը չի մասնակցել: Թաղումը կազմակերպել են Ասյայի քրոջ ընտանիքի անդամները, որոնց հիմա այդ ղախպան զրպարտում է ' աջ ու ձախ: Կարող եմ ձեզ մի քանի էջեր ներկայացնել: Իբր թե զգուշացնում է Հայաստանի թողակառուներին (էն էլ անգլերենով), որպեսզի հեռու մնան Նունե Մանուկյանից ' 194 դպրոցի տնօրենից, այն կնոջից, որը իր ծեծված մորը պահել է: Ահա այսպիսի էջեր կան ստեղծված սեփական մորաքրոջ մասին, մորաքրոջ տղաների, հարսերի եվ այլն: Հիվանդությունն այն աստիճանի է խորացել, որ հիմա անգամ իր բժիշկ կոլեգաներին (Մասիվի հիվանդանոցի) մեղադրում է իր մորը սպանելու մեջ (բարձը դրել են երեսին ու շնչահեղ արել, եվ այլն )

    Ահա, տեսեք թե ինչպես է արտահայտվում այդ փչացածը իր հարազատների մասին :

    Հատվածներ նրա օնլայն գրառումներից
    Կյանքը կարճ է, ժամանակը թանգ, ու մինչև համբերությամբ սպասեմ որ ետիցս անվերջ հաչացողները ու կյանքս խառնողները իրենց ցածր ինտելեկտի պատճառով տարիներ հետո նոր հասկանան օրենքներ, արդեն ինձ էլ, իրենց էլ տանջած կլինեն: Ուստի, տարիներ կորցնելու փոխարեն արագացնում եմ այդ պրոցեսը՝ ԿՐԿՆԵԼՈՎ նրանց համար (այդ թվում մարդասպան «մորաքույր» Անժելայի համար որը փաստացիորեն մորս թալանեց հետո էլ նրան սպանել տվեց Նոր Նորքի մասիվի հիվանդանոցում)

    - որոնց կրկին ԽԱՌՆԵԼ ու ՈԳԵՎՈՐԵԼ է իր իսկ ԱՆՀԵԹԵԹ, ԱՆՏԵՂՅԱԿ, ՇՏԱՊՈՂ ու ՄԱԿԵՐԵՍԱՅԻՆ թեորաների վրա հիացած ՊԱՏՈՒՀԱՍ-ՊՈՌՆԻԿ Մարինան (Marina Noble, or Marine Mkhitaryan from Watertown, MA):

    Ես ունեմ երկ-քաղաքացիություն՝ ԱՄՆ-ում Naira Renault անվան տակ, իսկ ՀՀ-ում Նաիրա Մաթևոսյան անվան տակ (ունեմ մինչև 2025-ը ուժի մեջ ու վավեր ՀՀ անձնագիր): ՈՒՍՏԻ, թե՛ անշարժ գույքի ժառանգության (intestacy) օրենքի և թե՛ մորս կտակի հիմքով ՈՉԻՆՉ չեք կարող ինձնից ԽԼԵԼ:

    ԵՍ ԲՆԱԿԱՐԱՆԻՑՍ ՉԵՄ ՀՐԱԺԱՐՎՈՒՄ եվ ԵՐԲԵՔ ԷԼ ՉԵՄ ՀՐԱԺԱՐՎԻ: Եթե կեղծ դոկումենտներ եք ստացել, ապա դա միայն կարող է լինել Marina Noble-ի հերթական impersonation crime-ը. այդ ԳՈՂ կինը, այդ տականքը, նման ՊՐԻՄԻՏԻՎ կեղտերով է զբաղված իր ամբողջ ցածր կյանքի ընթացքում:

    Տղայիս անունը մնում է Ռիչարդ, և այդպես էլ կմնա: Ես այն ՉԵ՛Մ փոխել ու ՉԵՄ փոխելու: Մարինա Նոբլը անգամ հասարակ բաներ կարդալու և ճշգրիտ մեկնաբանելու ունակ չէ: Ես տղայիս անունը "Էլիաս"-ի ՉԵՄ փոխել: Աստված իմ:... Կարելի՞ է այսքան տանջվել մի ԲԹԱՄՏԻ սուտ հայտարարություններից, մի ԼԿՏԻ արարած որն իրեն բացարձակ իրավունք է "վերապահում" ուրիշի օջախ պրպտելու, "բանալու ծակից նայելու", զննելու ու ԽԱՌՆԵԼՈՒ մեջ: Հենց դրանով է նորմալ մարդը ՇԵՂՎԱԾ հրեշից տարբերվում:

    Բավ է... Ինչքան ականջ դնեք ու ոգևորվեք այդ ԲՈՒԹ - ՍՐԻԿԱ Մարինայի զանգերից, e-mail-ներից ու դրա օրենքներից-անտեղյակ "խորհուրդներով", այնքան ինքներդ ձեզ եք ԾԱՂՐՈՒՄ:

    ՎԵՐՋԱՊԵՍ: Անգամ եթե ՀՀ-ով անունս Նաիրա Մաթևոսյան չլիներ (բայց ավաղ, ձեր կամքին հակառակ Նաիրա Մաթևոսյան է), ՄԻևՆՈՒՅՆ Է, մայրս կտակել է ինձ, այսինքն կենդանի անձիս վրա (շնչող-արտաշնչող մարդու վրա), այլ ոչ թե մի վերացական անվան վրա: Ինչքան էլ անունս փոխեմ, այդ կտակը ԻՆՁ է վերաբերվում և ոչ թե ձեզ... Թե՛ ծննդականիս և թե՛ բազում այլ փաստատերի հիմքով, ծնողներիս միակ ժառանգը ԵՍ եմ, և ոչ թե դուք: Այդտեղ ԵՍ եմ գրանցված և ոչ թե դուք... Այդ անշարժ գույքի վարձերը մինչ օրս ԵՍ եմ մուծել ու մուծում, և ոչ դե դուք...

    Եթե չեք ՀԱՐՄԱՐՎՈՒՄ այդ ճշմարտության հետ, շտապ ինքներդ ձեզ ՇՊՐՏԵՔ հոգեբուժարան:

    Այդ բնակարանը ես ՉԵՄ վաճառելու կամ էլ վարձով ՉԵՄ տալու երկու պատճառով. (1) այն հիշատակ է ծնողներիս կողմից; (2) այդ կռվախնձորը իր դիրքերում երկար պահելով թողնում եմ որ աշխարհը դիտարկի ու զանազանի թե ով է Խև, և ով է ՍՏՈՐ: Արդեն բոլորն իրենց իսկական դեմքերն են ցույց տալիս:

    Ինչ վերաբերվում է so-called «մորաքույր Անժիկին» որն իմ 12 տարեկան հասակից հետևիցս չարախոսում, բամբասում, անվանս հետ խաղում արժեքազրկում էր ամբողջ Երևանով մեկ, եթե դեռ չգիտեք ով է այդ ԿԱԽԱՐԴը, ապա իմացեք որ դա ԳՈՂ է ոչ միայն մորս թալանելու ու իմ անձնական իրերն էլ կրել տանելու առումով, այլ նաև 20-տարի շարունակ, ամեն օր, Զեյթունի կաթի գործարանից կաթ ու թթվասեր գողանալու ու դուրս հանելու համար: Այնուհետև թափառում էր տնից տուն ու գողացածը վաճառում երկու կոպեկի համար որ երեք վայրենի զավակների ռեխները փակի: Մորս թաղման ժամանակ, մորս դագաղը մի կոմղ թողած, դա ժամերով ինձնից էր բամբասում: Ես այս տականք կնոջը կյանքում ոչ մի վատություն արած չկամ: Պարզապես իմ գոյությունը, ու իմ նկատմամբ ունեցած մորս սերն ու նվիրվածությունը դրան միշտ գրգռել են:

    Երեք հասուն ամուսնացած երեխեա ունի, ձմռանը վերարկու չուներ հագնելու: Ես իմ նորկայի շուբան դրան նվիրեցի, հագավ, երևակայեց, ու երկու շաբաթ չանցած տունս էլ պահանջեց: Մինչև հիմա դեմս պատերազմ է վարում: Մի խայտառակ դերվիշ: Մորս հավաքած դագաղի փողն էլ ձեռքից տարավ («պարտքի» անվան տակ), հետո բացարձակ հրաժարվեց, ետ չտվեց: Մեր տնից անգամ հագածս կոշիկները, օգտագործած պայուսյակներ, ոսկեղեն ու շատ իրեր կրեց տարավ: Դա մի լպիրշ է, որը սրբություն չի ճանաչում: Իսկ մորս մահը դա չի մարսելու:

  • Hr
      31st of Jan, 2018
    +1 Votes

    @Naira'sVictim Ընտիր է: Թող ամբողջ Հայոց աշխարհը մի լավ կարդա ու հասկանա այս ԴԵԲԻԼՆԵՐԻ խորացած պարանոիդ շիզոֆրենիան, հորինած դրամմաները, որոնք ճիշտ այսպես Ինտերնետով մեկ դրանք տարածում են արդեն 10-ից ավելի տարիներ շարունակ :

    Վերը գրված անհեթեթ զառանցանքներըը պատկանում է Ջրագեղի (Watertown, MA) չոլերի հայնտի ԲԹԱՄԻՏ, ՍՏԱԽՈՍ, վաստակավոր ՋԵՊԿԻՐ - ԳՈՂ Marine Mkhitaryan-ին, այսինք նույն հրեշ Marina Noble-ին և իր ALLIANCE-ին, որն իբր հիմա էլ 20 անդամներ է հավաքագրել (բնականաբար բոլորը խև ու խելառ, որպես դասական օրինակ տես Brooklyn/NY-ի հայտնի խելապակաս Ara Khachatryan-ը), և որոնք էլ մեջ-մեջքի են տվել, կուճ-կուճի հագել, ու միացել Նաիրայի դեմ պայքարելու համար... (LMAO)...

    Արդեն 10 տարի է դրանք պայքարում են Նաիրայի դեմ, ժխտում Նաիրայի degree-իները, նվաճումները, գիտական աշխատանքները, travel-ները, իրավաբանական գիտությունների թեկնածուի կոչումը, և այն ամենը ինչ այս ALLIANCE-ի չար ու նախանձ սրտին նեղություն է տալիս:

    Հիմա էլ, այս խելապակաս ALLIANCE-ը, իրենց իսկ փաստաբան Մարկ Քաքբելլի հետ միասին, այնքան թույլլ ու թշվառ վիճակում են հայտնվել, որ օգնություն են խնդրում Նաիրա խորթ բարեկամներից, մեկ այլ ALLIANCE-ից, որոնք Նաիրայի մորը ծաղրել են, ծեծել, ԹԱԼԱՆԵԼ մինչև վերջին զարդեղենը, հետո էլ հիվանդանոցում սպանել տվել, քանի որ Ասյան կտակը գրել էր Նաիրայի տղայի վրա - իրենց կամքին հակառակ...

    Նունե Մանուկյանը ՀՀ-իe ALLIANCE- ի կտրիչ է (affiliate, LOL !): Այս խաշի տոտիկ՝ ՓՂԱԽՏ ոտներով տիկին-սարսափելին, թիվ-194 միջնակարգ դպրոցի ՆԱԽԿԻՆ տնօրեն էր, այժմ շպրտված վարչապետարան, որտեղից էլ շուտով ԳԺԱՆՈՑ կմտնի: Արդեն ծեր է, ու դրա նախկին սիրեկանները, ընդ որում ՀՀՇ-ական բանտ նստած Մանվելը, դրան շան տեղ այլևս չեն դնում: Նունե Մանուկյանը, երբ դեռ չգիտեր թե ավտոմեքենա վարելն ինչ է, ամուսնացած տղամարդ Մանվելի թևը մտած փողոցներում հպարտ-հպարտ քայլում էր, առանց ամոթի զգացման: Հետո, ի զարմանց ամբողջ Հայոց աշխարհի, դա մեկ գիշերվա մեջ, 1994-ին, դպրոցի կես-դրույքով ջոկատավարի պաշտոնից թռավ տնօրենի պաշտոնի, սակայն մնալով իր ազգի միակ աշխատողը, քանի որ մնացած բոլորը անբան են, անաշխատունակ:

    Նունե Մանուկյանին իր իսկ մորաքույր Ասյա Հայկովնան անվանում էր ՊՈՌՈՏԱԽՈՍ, ահավոր ՄԵԾԱՄԻՏ, և ԿՌԻՍ: Նունեն ԵՐԲԵՔ Ասյային պահած չկա, նրան անգամ մեկ բաժակ ջուր տված չկա… Սակայն արի ու տես, դեռ ՇԱՐՈՒՆԱԿՈՒՄ է Նաիրայի տղային պատկանող բնակարանը ԽԼԵԼԵՈՒ իր հիմար, դատարկաբան փորձերը:

    Նույն իսկ Նունե Վլադիմիրի Մանուկյանը (01.15.1965) տարիներ շարունակ հույսով սպասում էր, որ իր բաժանված ամուսին Գառնիկը իր երկրորդ կնոջը (որը Գառնիկից 10 տարի մեծ էր և ժառանգ չուներ) պատկանող Կոմիտասի պողոտայի վրա գտնվող սեփական տունը այդ կնոջից ՊՈԿԵԼ տա, իր երեք քրդի-վաստակ երեխեների համար (Զարինե, Վահե, Արայիկ): Նունեն Գառնիկից բաժանված էր, սակայն Նունեի մայր, ex-զոքանչ Անժելային ամեն օր տեսնում էին ex-փեսայի մեքենայում քարշ գալով, ու երբ հարցնում էին թե արդյոք նա ամոթ չի՞ անում գիշերվա ուշ ժամերին իր նախկին փեսայի մեքենայով տեղեր գնալու համար, նրա պատասխանն էչ, թե նա դիտմամ լավ հարաբերություններ է ուզում պահել փեսայի հետ, որտև ակնկալում են նրա երկրորդ կնոջ (որը ժառանգ չուներ)մահից հետո, տունը պոկեն իրենց:

    ՀԻմա ի՞նչ պատահել այդ Կոմիտասի մեկ-միլլիոնանոց տան հետ? Նունե Մանուկյանի ջանքերը ապարդյու՞ն էին, հիմա էլ ուղղությունը կրկին փոխել է Նաիրայի վրա՞, որ Նաիրայի տունը խլի?

    Նունե Մանուկյան - փողոցային ՊՈՌՆԻԿԸ (ՀՀՇ-ականների ձեռքից-ձեռք անցած, նրանց հետ պալատկեքում քնած, հղիացած ու Նաիրայի կողմից Մասիսի ծննդատնում ձրի աբորտ արած ) ՄԻՇՏ մարդկանց տներ պոկելով է զբաղվել: Նունեի բնակարանը Նոր Արեշում, 2-րդ հարկ, խլած է մի այլ միայնակ մորից, երկարատև դատական կռիվներից հետ: Նունեն դրան սովոր է: Նա կադաստրների հետ քրեական կեղտեր անելու վարպետ է:

    Հիմա երկու ALLIANCE-ները իրար են միացել (Watertown-Nor Aresh-Alliance), որ ԱՄՆ-ում իբր Նաիրայի ՛հոգեկան հիվանդ՛ հանեն (ներքինի, ստոր Մարինան է խոստացել Նունեին), որ Նունեն էլ այդ հիմքով Նաիրայի ու նրա տղայի վրա արված կտակը ինչ որ ձև անվավեր անել տա… Սական այնքան ՀԻՄԱՐ են որ չեն հասկանում որ դա ՕՐԻՆԱԿԱՆ ճանապարհներով անել հնարավոր չէ: Իսկ եթե փաստաթուղթ կեղծեն, ԳԱՂՈՒԹ կմտնեն:

    Նունե Մանուկյան - ՄԵԾԱՊԱՏԻՎ ՄՈՒՐԱՑԿԱՆԸ պետք է լավ հիշի որ իր իսկ անամոթ ԳՈՂ մայր Անժելա ՍԻմոնյանը ոչ միայն տարիներ շարունակ Զեյթունի կաթի գործարանից սմետան գողանալով է իրենց պահել, ռեխները փակել, այլ նաև Նաիրայի մայր Ասյայի հավաքած վերջին դագաղի գումարը, $1250, խաբել, պարտքի անվան տակ այդ 83-տարեկան կնոջից վերցրել և հետո հրաժարվել ու ետ չի տվել:

    Ու նման ALLIANCE-ները, նման ցածր խուլիգանները պետք է այս Ինտերնետային սայտերի վրա հույսները դնեն, քանի որ այդքան ԹՇՎԱՌ են …

    Իսկ Անժելա Սիմոնյանի երեք մարդակեր զավակները, Նունե Մանուկյան, Նառա Մանուկյան, ու Եղիշե Մանուկյան, այդպես էլ ոչ մի կրթութուն չստացան (միայն Նունեն հեռակա մանկավարժական ժի նախադպրոցական ավարտեց մի կերպ, և նախադպրոցականի դիպլոմով նա իրավուն չուներ դպրոցի տնօրեն աշխատե:) Անժելան կաթի գործարանի բանվորուհի էր ու ի վիճակի չէր իր զավակներին ուսման տալ: Դրա համար էլ, այդ աֆերիստը ելք գտավ; Իր երկու այն ժամանակ արդեն ՊՈՌՆԻԿ դառձած երկու դստերը 15-16 տարեկանում պսակեց որ փողոցից կտրի, ու շպրտեց խնամիներ վրա որ նրանք դրանց ուսմամբ զբաղվեն: Երբ այդ երկու ԿԻԿԻՄՌԱՆԵՐԸ փոխոցներում բոզությամբ էին զբաղված, Նաիրան տնից դուրս էլ չէր գալիս, ամբողջ օրը պարապում էր: Նաիրայի մաքրության ու անարատության մասին աշխարհն է տեղյակ, ուտի ՎՀՈՒԿ, թուղթ ու գիր անող so-called ԽՈՐԹ մրաքույր Անժիկի ԿԵՂՏՈՏ ԲԵՐԱՆԻՆ ՇԱՆ տեղ դնող չկա:

    Ներքո տեսեք այդ խևերի նկարները և եզրակացրեք ALLIANCE-ի թափի մասին (LOL):

  • No
      8th of Feb, 2018
    0 Votes

    @Naira'sVictim Jury, we have a translation of all the above and all the below ready for the plaintiffs (Noble et als v. Naira Matevosyan) and for you all. The parties are looking forward to the upcoming trial in the matter of Noble, et als, Vs. Naira Matevosyan Renault for Libel / Slander in DeKalb County, GA Superior Court.

  • De
      10th of Feb, 2018
    +2 Votes

    @No False Statements Perfect, m-o-r-o-n marina noble! the only problem is that you are not coming to the trial, you continue to lie, libel, stalk, harass, fraud identity, impersonate, and most recently, you are also found for contept to the court (dekalb county superior court and you local court in ma). we see bars, felony for sure!

    The same lies you you publicly lied in your other favorite site, www.scamero.com, by showing fake flight ticket that you have "purchased to come to georgia with your alliance of 5 people." yet, you didn't. while we all are not craving to see your ugly face, marina noble, and feel the enormous evil monster energy you carry inside, we are following the rule of the law. if you think you are the "plaintiff" (lol), be kind to be present for your own case... m-o-r-o-n, psycho! this case will be your last chance of ruining good people's lives, families, careers.

    You are kissing naira's [censor] since 1997. why you don't get a lobectomy and forget about her! you a s-a-t-a-n impersonifed to take lives and suck bloods.

  • No
      12th of Feb, 2018
    -1 Votes

    @DekalbCounty Marina noble is suing naira matevosyan renault? thank you for the announcement, ms. matevosyan, and yes we believe from the record that they are the plaintiffs, and you, naira matevosyan renault the libeler are the defendant who has filed a ridiculous answer and false counterclaims and several ridiculous motions which even indicate that you have spent time searching for dirt on and subtly threatening the honorable judge who will hear them. naira matevosyan renault, you have some serious issues to resolve regarding your thought process before going before that judge in march. some big problems like continuing to bury yourself by posting more false statements like those you have placed above here, on scamero, and wordpress, and on your facebook, googleplus, profiles, etc. the nice folks who are suing you have not been found in 'contept' of or in any court, they have not stated anything other than the facts, and they are not 'satans impersonified, thieves, prostitutes, fake mds, immigration frauds, retards, or the makers of illegitimate children from craigslist". naira matevosyan, you are clearly mentally ill and if you were not doing such horrific harm to so many people, they would be trying to help you, and you would not be the defendant in a civil action for libel / slander if you had chosen to help yourself in ways other than destroying people who have faired better than you in their lives and have nothing to do with your own misfortune.

  • Az
      13th of Feb, 2018
    +2 Votes

    @No False Statements Nonsense, as always. A crap. A noise coming from the sick head of my mother, Marina Noble. Or perhaps, it is Mcihelle Layton from Elizabeth Gallo, mmmmmm. All is true, mother. You must STOP lying, libeling, destroying families and lives. You must STOP. ENough! You are an impossible embarrassment. You are SICK and you make all of us sick. You are mean and nefarious.

    You are a hacked and scammer and don't let me publicise your shoplifting records, Marina Noble Mkhitaryan-[censor]! You literally killed my father (Rouben) in Armenia, robbed him, brought me here, for what? I hate you! You used me for beggary in the streets when you were at the Muskie Program, so we could cover the rent. I allowed me to sell my body, so you would cover your utility bills.

    You are a sadist, an animal, Marine Mkhitaryan Noble.

    People, my mother Marina Noble (Marine Mkhitaryan) is a danger, a horror.. We tried many methods (psychiatric, insulin therapy, etc) nothing helps. Perhaps, she must turn herself to the police and let us have life, give all us chance to live a decent life. She will be okay in prison.

    Overall, she has done so many wrongs, has destroyed many families and careers, just with the help of the power of her bad mouth and delusional thoughts, her deviant fantasies, which she shares online all day, every day, non-stop, here and in other sites, doing so my impersonating others, and confronting people against each other.

    My mother Marine Noble Mkhitaryan is a sick women. We had enough. I try to make my life, I am already 28, but I see no future, because my mother's terrible reputation is my barrier. And she is the one who earned that reputation. Still I get hurt as a bystander. Azniv.

  • No
      20th of Feb, 2018
    0 Votes

    @AznivShahverdyan Above, Naira Matevosyan the libeler uses the name of one of her targets for defamation and, well, the rest speaks for itself.
    Please note the above post where Naira Matevosyan the libeler uses/assumes the name of the attorney for the plaintiffs and flagrantly insults the Judge hearing the Case where Naira Matevosyan the libeler herself is the Defendant.
    What a tangled web she has woven, and how tightly she becomes entangled the more she struggles to confuse those who can clearly see right through the fog.
    This will not end well for Naira Matevosyan the libeler.

  • Be
      16th of Jul, 2018
    0 Votes

    @No False Statements The only truth here are the posts clarifying that Naira Matevosyan aka Naira Renault, is posting everything negative and false about anybody other than Naira Matevosyan or her new name, Naira Renault here on this site and others. This is a monster, this Naira. Find something else to read, or understand that everything she states here about most of her former peers and acquaintances under all of her false identities here, is done to hide the truth about Naira Matevosyan / Renault’s own wrong-doings, and to harm the reputations of all those who know the truth about Naira Matevosyan Renault the psychopath, the monster.

  • Hr
      31st of Jan, 2018
    0 Votes

    Ընտիր է: Թող ամբողջ Հայոց աշխարհը մի լավ կարդա ու հասկանա այս ԴԵԲԻԼՆԵՐԻ խորացած պարանոիդ շիզոֆրենիան, հորինած դրամմաները, որոնք ճիշտ այսպես Ինտերնետով մեկ դրանք տարածում են արդեն 10-ից ավելի տարիներ շարունակ :

    Վերը գրված անհեթեթ զառանցանքներըը պատկանում է Ջրագեղի (Watertown, MA) չոլերի հայնտի ԲԹԱՄԻՏ, ՍՏԱԽՈՍ, վաստակավոր ՋԵՊԿԻՐ - ԳՈՂ Marine Mkhitaryan-ին, այսինք նույն հրեշ Marina Noble-ին և իր ALLIANCE-ին, որն իբր հիմա էլ 20 անդամներ է հավաքագրել (բնականաբար բոլորը խև ու խելառ, որպես դասական օրինակ տես Brooklyn/NY-ի հայտնի խելապակաս Ara Khachatryan-ը), և որոնք էլ մեջ-մեջքի են տվել, կուճ-կուճի հագել, ու միացել Նաիրայի դեմ պայքարելու համար... (LMAO)...

    Արդեն 10 տարի է դրանք պայքարում են Նաիրայի դեմ, ժխտում Նաիրայի degree-իները, նվաճումները, գիտական աշխատանքները, travel-ները, իրավաբանական գիտությունների թեկնածուի կոչումը, և այն ամենը ինչ այս ALLIANCE-ի չար ու նախանձ սրտին նեղություն է տալիս:

    Հիմա էլ, այս խելապակաս ALLIANCE-ը, իրենց իսկ փաստաբան Մարկ Քաքբելլի հետ միասին, այնքան թույլլ ու թշվառ վիճակում են հայտնվել, որ օգնություն են խնդրում Նաիրա խորթ բարեկամներից, մեկ այլ ALLIANCE-ից, որոնք Նաիրայի մորը ծաղրել են, ծեծել, ԹԱԼԱՆԵԼ մինչև վերջին զարդեղենը, հետո էլ հիվանդանոցում սպանել տվել, քանի որ Ասյան կտակը գրել էր Նաիրայի տղայի վրա - իրենց կամքին հակառակ...

    Նունե Մանուկյանը ՀՀ-իe ALLIANCE- ի կտրիչ է (affiliate, LOL !): Այս խաշի տոտիկ՝ ՓՂԱԽՏ ոտներով տիկին-սարսափելին, թիվ-194 միջնակարգ դպրոցի ՆԱԽԿԻՆ տնօրեն էր, այժմ շպրտված վարչապետարան, որտեղից էլ շուտով ԳԺԱՆՈՑ կմտնի: Արդեն ծեր է, ու դրա նախկին սիրեկանները, ընդ որում ՀՀՇ-ական բանտ նստած Մանվելը, դրան շան տեղ այլևս չեն դնում: Նունե Մանուկյանը, երբ դեռ չգիտեր թե ավտոմեքենա վարելն ինչ է, ամուսնացած տղամարդ Մանվելի թևը մտած փողոցներում հպարտ-հպարտ քայլում էր, առանց ամոթի զգացման: Հետո, ի զարմանց ամբողջ Հայոց աշխարհի, դա մեկ գիշերվա մեջ, 1994-ին, դպրոցի կես-դրույքով ջոկատավարի պաշտոնից թռավ տնօրենի պաշտոնի, սակայն մնալով իր ազգի միակ աշխատողը, քանի որ մնացած բոլորը անբան են, անաշխատունակ:

    Նունե Մանուկյանին իր իսկ մորաքույր Ասյա Հայկովնան անվանում էր ՊՈՌՈՏԱԽՈՍ, ահավոր ՄԵԾԱՄԻՏ, և ԿՌԻՍ: Նունեն ԵՐԲԵՔ Ասյային պահած չկա, նրան անգամ մեկ բաժակ ջուր տված չկա… Սակայն արի ու տես, դեռ ՇԱՐՈՒՆԱԿՈՒՄ է Նաիրայի տղային պատկանող բնակարանը ԽԼԵԼԵՈՒ իր հիմար, դատարկաբան փորձերը:

    Նույն իսկ Նունե Վլադիմիրի Մանուկյանը (01.15.1965) տարիներ շարունակ հույսով սպասում էր, որ իր բաժանված ամուսին Գառնիկը իր երկրորդ կնոջը (որը Գառնիկից 10 տարի մեծ էր և ժառանգ չուներ) պատկանող Կոմիտասի պողոտայի վրա գտնվող սեփական տունը այդ կնոջից ՊՈԿԵԼ տա, իր երեք քրդի-վաստակ երեխեների համար (Զարինե, Վահե, Արայիկ): Նունեն Գառնիկից բաժանված էր, սակայն Նունեի մայր, ex-զոքանչ Անժելային ամեն օր տեսնում էին ex-փեսայի մեքենայում քարշ գալով, ու երբ հարցնում էին թե արդյոք նա ամոթ չի՞ անում գիշերվա ուշ ժամերին իր նախկին փեսայի մեքենայով տեղեր գնալու համար, նրա պատասխանն էչ, թե նա դիտմամ լավ հարաբերություններ է ուզում պահել փեսայի հետ, որտև ակնկալում են նրա երկրորդ կնոջ (որը ժառանգ չուներ)մահից հետո, տունը պոկեն իրենց:

    ՀԻմա ի՞նչ պատահել այդ Կոմիտասի մեկ-միլլիոնանոց տան հետ? Նունե Մանուկյանի ջանքերը ապարդյու՞ն էին, հիմա էլ ուղղությունը կրկին փոխել է Նաիրայի վրա՞, որ Նաիրայի տունը խլի?

    Նունե Մանուկյան - փողոցային ՊՈՌՆԻԿԸ (ՀՀՇ-ականների ձեռքից-ձեռք անցած, նրանց հետ պալատկեքում քնած, հղիացած ու Նաիրայի կողմից Մասիսի ծննդատնում ձրի աբորտ արած ) ՄԻՇՏ մարդկանց տներ պոկելով է զբաղվել: Նունեի բնակարանը Նոր Արեշում, 2-րդ հարկ, խլած է մի այլ միայնակ մորից, երկարատև դատական կռիվներից հետ: Նունեն դրան սովոր է: Նա կադաստրների հետ քրեական կեղտեր անելու վարպետ է:

    Հիմա երկու ALLIANCE-ները իրար են միացել (Watertown-Nor Aresh-Alliance), որ ԱՄՆ-ում իբր Նաիրայի ՛հոգեկան հիվանդ՛ հանեն (ներքինի, ստոր Մարինան է խոստացել Նունեին), որ Նունեն էլ այդ հիմքով Նաիրայի ու նրա տղայի վրա արված կտակը ինչ որ ձև անվավեր անել տա… Սական այնքան ՀԻՄԱՐ են որ չեն հասկանում որ դա ՕՐԻՆԱԿԱՆ ճանապարհներով անել հնարավոր չէ: Իսկ եթե փաստաթուղթ կեղծեն, ԳԱՂՈՒԹ կմտնեն:

    Նունե Մանուկյան - ՄԵԾԱՊԱՏԻՎ ՄՈՒՐԱՑԿԱՆԸ պետք է լավ հիշի որ իր իսկ անամոթ ԳՈՂ մայր Անժելա ՍԻմոնյանը ոչ միայն տարիներ շարունակ Զեյթունի կաթի գործարանից սմետան գողանալով է իրենց պահել, ռեխները փակել, այլ նաև Նաիրայի մայր Ասյայի հավաքած վերջին դագաղի գումարը, $1250, խաբել, պարտքի անվան տակ այդ 83-տարեկան կնոջից վերցրել և հետո հրաժարվել ու ետ չի տվել:

    Ու նման ALLIANCE-ները, նման ցածր խուլիգանները պետք է այս Ինտերնետային սայտերի վրա հույսները դնեն, քանի որ այդքան ԹՇՎԱՌ են …

    Իսկ Անժելա Սիմոնյանի երեք մարդակեր զավակները, Նունե Մանուկյան, Նառա Մանուկյան, ու Եղիշե Մանուկյան, այդպես էլ ոչ մի կրթութուն չստացան (միայն Նունեն հեռակա մանկավարժական ժի նախադպրոցական ավարտեց մի կերպ, և նախադպրոցականի դիպլոմով նա իրավուն չուներ դպրոցի տնօրեն աշխատե:) Անժելան կաթի գործարանի բանվորուհի էր ու ի վիճակի չէր իր զավակներին ուսման տալ: Դրա համար էլ, այդ աֆերիստը ելք գտավ; Իր երկու այն ժամանակ արդեն ՊՈՌՆԻԿ դառձած երկու դստերը 15-16 տարեկանում պսակեց որ փողոցից կտրի, ու շպրտեց խնամիներ վրա որ նրանք դրանց ուսմամբ զբաղվեն: Երբ այդ երկու ԿԻԿԻՄՌԱՆԵՐԸ փոխոցներում բոզությամբ էին զբաղված, Նաիրան տնից դուրս էլ չէր գալիս, ամբողջ օրը պարապում էր: Նաիրայի մաքրության ու անարատության մասին աշխարհն է տեղյակ, ուտի ՎՀՈՒԿ, թուղթ ու գիր անող so-called ԽՈՐԹ մրաքույր Անժիկի ԿԵՂՏՈՏ ԲԵՐԱՆԻՆ ՇԱՆ տեղ դնող չկա:

    Ներքո տեսեք այդ խևերի նկարները և եզրակացրեք ALLIANCE-ի թափի մասին (LOL):

  • Es
      31st of Jan, 2018
    0 Votes

    Ստոր, ներքինի պոռնիկ Watertown-ի գող Մարինա Նոբլը իզուր չէ այդ թշվառ շիզոֆրենիկ Արա Խաչատրյանին մեջ գցել: Ղափանցի Արա Խաչատրյանը (այժմ Brooklyn/NY-ում մուրացկան), Նաիրային կյանքում տեսած, ճանաչած չկա, նրանք անգամ նույն տարիքի խմբին էլ չեն պատկանում, սակայն արի ու տես այդ գլխից-հիվանդ խղճուկ-Արայիկը անվերջ ականջ դնում և բորբոքվում է ՀՐԵՇ Մարինա Նոբլի օրեկան ֆիթմաներից Նաիրայի դեմ, ստանում թույնի դոզաները, անգամ գումար ստանում, հետո մտնում է նման հիմար սայթեր ու հատորներ գրում Նաիրայի մասին, առանց Նաիրային ճանաչելու: Արա Խաչատրյանը այնքան չար, կորած ու հիվանդ մարդուկ է, որ նա $50 դոլարով կհամաձայնվի մարդկանց հատուկ վատություն անել:

    Արայիկը այնքան խելքից ՊԱՏՈՒՀԱՍ է, որ չի հասկանում ինչու՞է Մարինան իր օգնությանը դիմել: Մարինեն GA-ի դատը տարվում է ու ԱՀԱՎՈՐ խուճապի մեջ է: Forensic-ով, Մարինեի գրած բոլոր փոստերը Նաիրյաի մասին ստուգված են, առ այն որ հենց ինքը Մարինեն է գրել, նաև ստեղծել խայտառակ խուլիգան էջեր, այնտեղ դրել խուլիգան վուլգար նկարներ, ու իր ցածր արարքները Նաիրայի վրա է շանտաժ անում: Այդքանից հետո Մարինեն դատ հաղթել չի կարող, նամանավանդ որ իր փաստաբանն էլ իր նման շեղված ու անգրագետի մեկն է:

    Ուստի նա տրոլլիկ-Արայիկին դիտմամբ բորբոքում ու այստեղ այնտեղ փոստեր է գրել տալիս, որ Արայիկի IP address-ն էլ մեջ գցի, որ հետո իր բոլոր գրածները ՋԱՐԴԻ հիմար Արայիկի վրա: Միաժամանակ, Մարինե-պոռնիկը իր Facebook-էջերը մաքուր է պահում, և միայն այս հիմարին է օգտագործում:

    Իսկ Արայիկը միշտ հայտնի է եղել իր տրոլլիզմով, քանի որ տարիներ շարունակ նա հաջողակ կանանց մասին (օրինակ, Հայ Բուսակի տնօրեն Անահիտի մասին) ահավոր անոնիմկաներ է գրել ու դեռ գրում է:

    Ոստի, Õ¥Õ©Õ¥ Õ¡ÕµÕ¤ հազարավոր defamatory post-երի 60% Արայիկի գրածներն Õ¥Õ¶, Õ¡ÕµÕ¤ դեպքում, դատարանը պետք Õ§ Նաիրայի Õ¡Õ½Õ«, որ Արայիկին պետք Õ§ Õ¤Õ¡Õ¿Õ« Õ¤Õ¡ NY նահանգում, քանի որ Արայիկը plaintiff-ների ցուցակում Õ¹Õ§, որ դրա հարցն Õ§Õ¬ Նաիրան Õ¿Õ¥Õ²Õ¶ ու Õ¿Õ¥Õ²Õ¨ լուծեր GA-ում: Ô½Õ¥Õ¬Õ¡Õ¼ Plaintiff-ները Õ¡ÕµÕ½ երեքն Õ¥Õ¶. (1) Մարինայի Õ¡Õ¬Õ¯Õ¸Õ°Õ¸Õ¬Õ«Õ¯ ու Õ¯Õ¡Õ¿Õ¡Õ¿Õ¸Õ¶Õ«Õ¡ÕµÕ¸Õ¾ Õ¿Õ¡Õ¼Õ¡ÕºÕ¸Õ² ամուսին Ô²Õ«Õ¬ Նոբլը ( Õ´Õ« Õ¦Õ¦Õ¾Õ¥Õ¬Õ« արարած), (2) Մարինեն, ու (3) Õ´Õ« գարշանք, Õ´Õ·Õ¿Õ¡ÕºÕ¥Õ½ դեպրեսիայով ու փսիխոզով Õ¿Õ¡Õ¼Õ¡ÕºÕ¸Õ² Õ¬Õ¥Õ¦Õ¢Õ«Õ¶Õ¡Õ¯Õ¡ դուստս Ô±Õ¦Õ¶Õ«Õ¾ Շահվերդյանը…

    Մարինեն արդեն 10 տարուց Õ¡Õ¾Õ¥Õ¬ Õ§ Նաիրայի հեղինակազրկմամբ Õ§ զբաղվում, իր հազարավոր փոստերով ու զանգերով: Այդքանից Õ°Õ¥Õ¿Õ¸, Նաիրայի քամագը գրկած Մարինեն, որն Õ¡Õ´Õ¥Õ¶ օր Õ¡Õ´Õ¥Õ¶ րոպե (առանց չափազանցության) Ինտերնետով ստուգում Õ§ Նաիրայի էջերը և նախանձից տառապում (քանի որ ինքը Մարինեն կյանքում հեղինակություն ու հարգանք Õ¹Õ« Õ¾Õ¡ÕµÕ¥Õ¬Õ¥Õ¬), հենց իմացավ որ Նաիրան իրավաբանական Õ§Õ¬ Õ§ ավարտել, խելքը գցեց ու Նաիրային Õ¤Õ¡Õ¿Õ« տվեց, որ իբր Õ©Õ¥ ցույց Õ¿Õ¡ Õ©Õ¥ ինքնել Õ§ Õ«Õ¶Õ¹ որ կերպ իրավաբանության Õ°Õ¥Õ¿ շփվում…

    Նաիրան այդ ՀՐԵՇԻՆ կյանքում ոչ մի վատություն արած չկար, մշտապես ԱՐՀԱՄԱՐՀԱԾ է ունեցել, ու մշտապես ՀԵՌՈՒ է դրանից մնացել: Մարինե-ՀՐԵՇԸ ոչ մի կորուստ չունի դատարանում ցույտ տալու համար: Նա դեռ պետք է պատասխանի իր իսկ գրածների համար: Իսկ հիմար Արայիկը, շատ հեշտ ԶՈՀ է փորձված խուլիգան Մարինեի համար, ու Մարինեն Արայիկին ամեն օր Նաիրայի դեմ ֆիթմա տալով ուզում է իր բոլոր արածները էդ հիմար տղայի վրա գցի, որ ինքը դատից մաքուր դուրս գա: Եթե Արայիկը GA-ի դատարանի հրամանով դատին չներկայանա, Նաիրան իրոք նրան դատի կտա NY-ում: Դա էլ կանի...

    All normal, sound-minded people are asking the same question: Why would Ara Khachatryan (from Brooklyn, NY) decide to scold Naira daily and publicly, with thousands of defamatory posts, when he has NEVER seen or known Naira? The answer is a simple one. Marina Noble is in a TERRIBLE PANIC, as she is losing the court. She is unable to show damages sustained, and also she can't deny her thousands of libels about Naira, that are flooding the Internet. Forensics have established the evidence. So, she wants to INVOLVE stupid Arayik, to have Ara's IP address in those sits, so she will tell in the Court that "all defamatory posts about Naira are placed by Arajik, not by myself" and to walk away clean. And the Court will suggest Naira to sue Ara Khachatryan in NY, because the troll-Arajik is not in the list of the plaintiffs: The m-o-r-o-n plaintiffs are : Bill Noble (Marina's [censor] husband), the DEMON Marina Noble, and her psychotic daughter Azniv Shahverdyan.

    How Marina knew Ara Khachatryan's place? Because the SCHIZO Ara Khachatryan (from Brooklyn/NY) has spent his entire hungry life by placing anonymous posts about successful women (including the Հայ Բուսակ's president Anahit, and now Naira became his next victim). My triggering enormous malice and hostility in Ara's SICK brain against Naira, making that boy-troll place posts in his own Facebook timelines (he has multiple FB accounts under various fake names), in the meantime Marine (the DEMON) keeps her own Facebook pages clean. Marina too, has multiple true and fake FB accounts (Lily, Armine, Susanna, etc).

  • No
      8th of Feb, 2018
    0 Votes

    @EsterBagratuni Naira Matevosyan Renault is not a victim, she is a twisted manipulator of the truth, which is that Naira Matevosyan has been defaming her former colleagues on the internet for nearly a decade now.
    Look at all the names she mentions above. Naira Renault is mentally ill, and sickly addicted to the ill gotten satisfaction she derives from the suffering of others. It's just that simple. May she rot in Hades.

  • Je
      9th of Feb, 2018
    0 Votes

    @No False Statements None of the PSYCHOS listed above have been or are "Naira's colleagues or friends." They all are enemies. Get real, pumpkin head Marina Noble. You MUST appear before the court and try to convince the judge whether you are a "friend or an obsessed MANIAC harassing Naira for a decade." We are waiting for your face-to-face reasoning. This site means nothing.

  • No
      1st of Mar, 2018
    0 Votes

    @JemmaJunky We are over a dozen strong. You are one messed up internet troll, Naira Matevosyan Renault the libeler.
    We are the Alliance Against Naira Matevosyan the Libeler (AANML).
    Please stop posting false defamatory remarks about your former peers, Ms. Matevosyan Renault.
    We state the truth. You place false defamatory remarks to hurt people, for your pleasure.
    This is unacceptable behavior. We believe that you may not understand that this is not normal
    acceptable behavior on this Earth, and if you do not understand this, then we must conclude
    that you are mentally ill, and that you or the State should take steps to treat your illness. You have harmed too many people, Ms. Matevosyan Renault, and you need help with your mental health issues.
    Please seek that assistance, and please stop hurting your former peers and their families, and the others who you have recently targeted with your damaging false defamatory remarks here and elsewhere on the internet.

  • No
      14th of Jun, 2018
    0 Votes

    @JemmaJunky Another Naira Matevosyan Renault fake friend above commenting. Hello, Naira the libeler, nice try, but you are not anonymous, and we your victims, and the world knows your game too well. You have no supporters, and if you have any friends that you have not defamed on the internet in attempted subterfuge, then God help them, because it is only a matter of time before they identify the monster you are, Naira Matevosyan Renault the Libeler..and then you will be ready for them, won't you, Doctor Hannibal Matevosyan, MDPhDJSMMSJ POS.

  • Be
      16th of Jul, 2018
    0 Votes

    @No False Statements What does POS stand for? Piece of Sweetness? That's so cute.
    Is she, Naira Renault or Matevosyan, still trying to destroy good people's reputations and careers?
    Or has she been run over by a speeding tractor/trailer rig? We can only continue to hope for the best!

  • An
      2nd of Feb, 2018
    0 Votes

    Այ հոշոտված գիժ, լուսնորդ Արա Խաչատրյան:

    Անգամ ջանքեր պետք չեն որ նկարիդ նայելով մարդիկ անմիջապես եզրակացնեն թե ինչու՞ ե՛ս կանանց ոտքերի տակ ընկել, խառնվել, ու Նաիրայի տակը օր ու գիշեր փորելով զբաղվում: Հլա մի նկարիդ նայի!' Մի աչքդ ճակատիդ է թռած, մյուսն էլ դիրքավորվել է մարդ սպանելու համար: ՀԱՅՎԱՆ!

    ԿԱՍՏՐԱՏ!

    Որ տղամարդու ֆենոտիպ ունենաիր, օր ու գիշեր սրա-նրա վրա փոստեր գրելով չէիր զբաղվի: Դու Նաիրային կյանքում տեսած, ճանաչած չկաս: Քեզ այդ ՀՐԵՇ Մարինան գտավ ու Նաիրայի հետևից դիմամբ գցեց որ իր մեղքերը լրիվ ջարդի վրադ ու դատարանում ինքը այսքանից հետո մաքուր դուրս գա... Այդ ՀՐԵՇԻՆ ո՛վ չգիտե:

    Մարինե Նոբլ-Մխիթարյան ՊՈՌՆԻԿԻ երեսին ՈՉ ՈՔ դուռ չի բացում, որ նման ՇԱՌԵՐԻՑ հեռու մնա: Նա ձեզ ԶՈՌՈՎ իր տուն կտանի 20 րոպեով, հետո ձեր հետևից կբամբասի, ձեզ գող կանվանի ասելով թե իր կորցրած իրերը դուք ես գողացել, այն դեպքում երբ նա այնքան ՔՈՍՈՏ ու ՑԱԾՐ կենցաղային վիճակի ու ապրուստի մեջ է որ իսկական /դասական գողն էլ դրա ոչ մի բանի վրա աչք չէր դնի:... Մարդ այդքան ՍՏՈՐ ու ԱՆԽԻՂՃ չի լինի, ինչ որ այդ շոֆեռի վաստակ բոզն է: Դրա ԿԵՂՏՈՏ լեզվին ու գարշանք մտքերին կապ չկա...

    Ինքը լինելով ՎԱՍՏԱԿԱՎՈՐ ԳՈՂ, ՋԵԲԿԻՐ, Նաիրային անմեղ անու՞նն է վարքաբեկում: Իր արածների ու ասածների համար դա Աստծուց ստանա:

    Ինչ վերաբերվում է մեր սիրելի Ասյա Հայկովնայի մահվան պատճառին, նրա աուտոպսիայի տվյալները ներ ձեռքում են: Այնտեղ պարզ գրված է մահվան պատճառը . երկկողմանի կանգային թոքաբորբ ու սուր սրտային անբավարարություն: Սովամահություն չի նշված:

    Իսկ եթե ինքդ ես ասում, որ Նաիրայի մոտից, այսինքն ԱՄՆ-ից վերադառնալուց մի քանի շաբաթ հետո է մահացել, այն էլ սովից, և որի ժամանակ նա անգամ իր քրոջ ու Նունե Մանուկյանին գանգատվել է Նաիրայի մասին, ապա այդ մի քանի շաբաթվա ընթաքում ինչու՞ Նունեն ու Անժիկը Ասյային հաց չտվեցին, որ նա էլ սովից չմահանար...

    Սով, սով, սով, սով, սոված, սոված՛՛... ԱՐԴԵՆ հոգնել ենք այդ դատարկաբանությունից, որը Անժելա Սիմոնյանի հորինած պրովոկացիան է այդ բնակարանը ԽԼԵԼՈՒ համար: ԿՅԱՆՔԻ ՈՐԱԿԸ ՄԻԱՅՆ ՈՒՏԵԼՈՒ ՄԵՋ ՉԷ, այս տխմարիկներ...

    Անժելա ՍԻմոնյանը, Նունե Մանուկյանը, Ռուզան Գալստյանը, որոնք օր ու գիշեր Նաիրայի տղայի վրա կտակված բնակարանի շուրջը ՊՏՈՒՏ են գալիս, գոնե պետք է ժամանաիկ մի թեթև կրթություն ստացած լինեին, որ կարողանային Նաիրայի հախից գային: Դրանց ՃՈՌՈ զառանցաքներին միայն քո նման լունատիկն է հավատում: Իսկ դու, Արա Խաչատրան, ո՞վ ես որ քիթդ կոխում ես Նաիրայի հեռավոր so-called բարեկամներ ներքին գործեր մե՞ջ:

    ՈՐ ՊԼՈՐ ունենայիր, հիմա քո կարճ հասակին սազական մի Ղափանցի Որմինզդուխտ Բթամիտյան կճարեիր, Հայկական համավոր ընտանիք կկազմեիր դրա հետ, քրդեր կցրտեիր (կամ էլ գուցե ոչ, գուցե անպտուղ ես), դռանդ շեմին էլ մի ՌԱԲԻԶ պարսկական խալի կդնեիր, իսկ բաղնիքումնդ ՌԱԲԻԶ արհեստական ծաղիկներով լի պլաստիկ էբօնիտից զամբյուղ, ձեր օրվա կերած անմակարդակ լափերը կնկարեիր ու Facebook-ում կկիսվեիր քո ազիզ համայնքի հետ, այլ ոչ թե որ ու գիշեր փոստեր գրելով կանցկացնեիր՝ լինելով բանից անտեղյակ թե ով ինչից է մեռել կամ երբ է մեռել:

  • Re
      3rd of Feb, 2018
    0 Votes

    Մենք այդ ՀՐԵՇԻՆ Մարինե Նոբլին, այսինքն Միքայելյան Ինսիտուտի նախկին հայտնի պոռնիկ Մարինե Զավենի Մխիթարյանին, ԲՈԼՈՐՍ շատ լավ գիտենք, տեղյակ ենք դրա քրեկան էությանը, դրա խառնակչության տաղանդին, ու լավ էլ պատկերացնում ենք թե դա ինչպիսի ԿԵՂՏԵՐ ու աղետներ է հյուսում ԱՄՆ-ում: Դա մեռավ Նաիրայի միսն ուտելով, արդեն տաս տարի է որ այդ ԼԿՏԻՆ Նաիրայի հեղինակազրկմամբ է զբաղված, Նաիրայի մեն-մենակ հասած հաջողություններին դա թույն ձևով նախանձում է ու տառապում, և այդ հողի վրա կեղտեր է գրում Նաիրայի վրա, գրում, գրում, գրում, անդադար գրում...Մարինե պոռնիկը ու Կարինե Մարտիրոսյանը (մի այլ գեղացի պոռնիկ գլուխ-գովան) այդքան պաշտպաններ ու օգնություններ ունենալուց հետո էլ չկարողացան ԱՄՆ-ում մի ԼՈՒՐՋ բանի հասնել, որովհետև տեղից դատարկաբան, չտես, ցածր մակարդակի անգրագետներ էին: Բայց դա է՞լ է Նաիրայի մեղքը:

    Մարինե Մխիթարյանը Մարգարյան ծննդատանը ընդամենը երկու ամիս աշխատեց, մեզ մոտ էր եկել Միքայելյանից վռնդվելուց հեոտ: Այնտեղից էլ դուրս էր շպրտվել իր անբարոյական, խուլիգան վարքագծի համար: Մեզ մոտ գալուն պես, առաջին օրվանից սկսած Համլետ Թամազյանից ու Կիմ Խաչատուրովիչից էր բամբասում, նրանց զրպարտում թե իբր իրեն հետապնդել են, սեռական բռնության ենթարկել, այն դեպքում երբ մենք բոլորս հասկանում էինք որ նա ստում էր (Ինչպես միշտ), որ դա մի տեսք էլ չուներ որ իր վրա թքող էլ լիներ: Բայց մենք Մարինե Զավենի Մխիթարյանին ԽՂՃՈՒՄ էինք, քանի որ նա բաժանված կին էր, դրա մարդը դրան ՌԱԴ էր արել ու դրա գեշ աղջկան, Ազնիվին, տեր կագնել էլ չէր ուզում: Մարինեի ծնողներն էլ էին զզված, չէին ոզում դրա մասին լսել քանի որ իր անբարոյականությամբ իրենց պատիվն էլ էր գետնով տալիս:

    Ես Մարգարյանում եռեսուն տարի է աշխատում եմ, բայց դեռ Ակունցի կաբինետի ետևի գաղտնասենյակը տտեսած չկամ: Իսկ այդ Մարինեն, եկած չեկած, առաջին օրվանից մտավ Ակունցի ետևի սենյակ այնտեղ պոռնկություններ անելու համար: Դրան տեսել էին Ակունցի ոտքերի տակ չոկաց վիճակում: Ինքներդ պատրեկարցրեք ինչ ահավոր, ցածր տեսարան ի նկատի ունեմ…

    Մարինեն ԱՆԱԲՈՒՌ ԽՈՒԼԻԳԱՆԿԱ է: Դա երևում է անգամ նրա աղքաթ լեքսիկոնից:

    Մարգարյան ծծնդատանը իր չափազանց կարճ գոյատևման ընթացքում, Մարինեն հասցրեց խառնել բոլորին իրար, կռիվների մեջ մտնել Պետրոսյան Մաշայի, Էլյա Սամսոնովնայի, Կիրակոսյան Սիրուշի, օպերատիվի Գոհարի հետ ու այնքան զզվացրեց, որ Ակունցը դրան երկու ամսից հետո դուրս շպրտեց:

    Ամբողջ Հայաստանը շշմած է մնացել որ Մարինայիի կարգի սեռապես շեղված ԴԵԲԼԻԼԸ, որ այն ժամանակ որը անգամ մի Անգլերեն բառ չգիտեր, ինչպե՞ս կարողացավ Էդմոնդ Մասքի ծրագիր մտնել, այն էլ շահել ու հայտնվել ԱՄՆ-ու՞մ: Այնտեղ էլ փողեցներում քարշ գալով (իր նման մի այլ բաժանված պոռնիկ ԳՈՂ Արևիկի հետ միասին) հատուկ հղիացավ որ մնա ԱՄՆ-ում. Մի, մի հատ էլ հարիֆ ալկոհոլկ, քրեական ռեկրոդների մեջ խրված ու մտավոր պատուհաս (ճիշտ իր նման) ճարեց, գլխին ուրիշից պարգև ստացած հղիույունը ջարդեց (Սոֆիկ դստերը), ու իմմիգրացիոն օրենքները խաղտելով մնաց ԱՄՆ-ում:

    ՊԱՏՈՒՀԱՍ ու ԳԼԽԻՑ ՀԻՎԱՆԴ Մարինեն անընդմեջ գլուխը գովում է, իրեն բարձրացնելու նպատակով ուրիշներին է ցածրացնում, անանիմկաներ գրում գրում, գրում ու գրում շատերի մասին, ընդ որում մեր սիրելի Նաիրայի մասին, ահավոր անաբուռ ստեր է տարածում աշխարհով մեկ, ԶՈՒՏ չար նախանձի հողի վրա: Հավատացեք, Մարինեն այլ պատճառ նա չունի::

    Ասյ ամեն հարձակումները տեսնելուց հետո, ես իմ բարոյական պարքն եմ համարում միջամտելու ու ՊԱՐՏԱՎՈՐ եմ աշխարհին պարզաբանում անել, որ Մարինեն ՀՐԵՇ է, դրանից զգույշ մնացեք: Նա ձեր դեմքին կժպտա, ջան-ջան կասի, հետո ձեր հետևից այնքան շառեր ու վայրագ ստեր կմոգոնի, որ ձեր ամբողջ ճակատագիրը տակն ու վրա կլինի, կխորտակի:

    Նաի իբր թե էդ ախբար Գոհար Փանաջյանի ընկերուհին էր, , բայդ այդ Գոհարի մասին տեսեք թե ի՞նչ սոսկալի բաներ էր պատմում, դրա ամուսնուն ալկոհոլիկ սարքում, բոլորին պատմում է թե Գոհար Փանաջյանի քեռին դեռևս իննսունականներին, դրանց միասին Դեբրեցեն-Հունգարիա գնալուց առաջ, Մարինեին առանձին մոտեցել է ու զգուշացրել է որ Գոհարը շիզոֆրենիա ունի մանկական հասակից ու անգամ Նոյեմբերյանի հոգեբուժարանում ժամանակին բուժվել է : Հետո էլ, Գոհարին աշխարհով մեկ ծաղրելուց հեոտ հետո հիմա էլ իբր թե Գոհարի ընկերուհին է ձևանում: Նույնն էլ արել է Կարինե Մարտիրոսյանի հետ: Նրան մոտ մոտ էր ձևանում, բայց տարրբեր մարդկանց անվան տակ դրա մարդուն ՍԿԱՄ էմեիլներ էր ուղարկում որ դրա ընտանիքն էլ քանդի: Նաև բոլորին տարածում էր որ Մարտիրոսյան Կարինեի սկեսուրը ՉՈԼԱԽ է, կոնքի բնածին հեդախախտ ունի և որ Կարինեի բախտ բերել է որ աղջիկ երեխա չի ունեցել, քանի որ այդ բնածին հոդախախտը կժառանգեր (տղաներն այդ արատը չեն ժառանգում, կամ էլ լինում են տվյալ հիվանդ գենի կրողները, սակայն ֆիզակապես այդ արատը չի արտահայտվում):

    Մարինեի կեղտոտ տրյուկներին մենք բոլորս տեղյակ ենք, ու լավ ենք հասկանում : Նա չի փոխվել: Նույն հրեշն է:

    Նրան ամուսնուն, այդ հիմար ու տհաճ Բիլլ Նոբլին ոչ ոք գրած, դիմած, կամ զանգաց չկա, քանի որ ոչ ոքին այդ տխմարը չի հետաքրքրում: Սակայն արի ու տես թե Մարինե Նոբլը քանի՞ անգամ է ՍԿԱՄ արել մի քանիսի ամուսիններին, ՕՋԱԽ ՔԱՆԴԵԼՈՒ նպատակով: Մարինե Մխիթարյան - Նոբլի տեղը ԲԵՐԴՆ է:

  • Na
      6th of Feb, 2018
    0 Votes

    @ResearchCenterForMCHPYerevan since 2007. being ignored, she never ceased all these years. when the prosecution got her, out of her fear, in 2014 this monster marine noble involved the stranger ara khachatryan, a troll who has never seen - met-spoken to naira in his lifetime. on january 31, 2014, ara khachatryan messaged naira via facebook (see attached his messages in armenian, some of them are in english letterս, introduced himself, even volunteered sharing his phone number 646-704-3333 and asked naira's opinion about marina noble (certainly trying to create another hoax, by hoping that naira would respond negatively and therefore they would collect some evidence for their sick /pathetic fight against naira). naira ignored and that was the reason that the war resumed.

    Տո այ ղախպա, ինչ վատ բան կա նրա մեջ, որ մարդ քեզ իր հեռախոսի համարը տվել ա, որպեսզի պարզի, թե դու ինչու ես էդքան բողոքում մի մարդուց: Վալանթիիրինգս որն ա, այ տխմար? Էդքան ոգու ճիչ էիր արձակում, մանրամասներ պատմում Մարինա ՆՈբլի ընտանիքից [եվ այնպիսի բաներ էիր գրում, որ ինսայդրը միայն կարող էր իմանալ այդպիսի գաղտնիքներ0, որ ցանկացած կողքից նայողի կամ կարդացողի մոտ ամեն մի տեսակի հարց կառաջանար. բա նայում -տեսնում էի գիտնական բժշկուհի ես, հազար փիր ռեվյուդ արթիկլի հեղինակ, հազար հեղինակավոր ԲՈՒՀում սովորած, գիտությունների թեկնածու, բա չիմանայի, թե էդ քեզ ԻՆՉ արած պիտի լիներ Մարինա Նոբլը, որ դու տենց թույն էիր թափում: Մարինա Նոբլն էլ իր մեղքերն ուներ, որ քեզ նման էշի հետ գլուխ էր դրել: Ոչխար, ես ինչ գիտեի, որ տակդ փախած հոգեկան հիվանդ ես, որ սաղ էդ /ռեգալիաներդ/ զուգարանի թղթերն են, որ բոլոր էդ նշված ԲՈՒՀերում մի քանի շաբաթով ծուկ ես տվել ԿԳԲշնիկ կամ Ցեեռշնիկ կուրատորներիդ օգնութուամբ, որ անգրագետ ու դատարկագլուխ սատկում ես [ամեն բառի մեջ 2 սխալ ես անում]: Հիմիկվա փորձս լիներ, գայիս կողքովս անցնեիր, ես էլ փողոցում քաքելուց լինեի, տեղիցս չէիս շարժվի, այ խելագար.

    Naira blocked ara, yet, ara was opening new facebook accounts, continuing messaging her, insulting, assaulting naira, bullying naira's innocent son, even threatening to go to atlanta and stab naira's throat. that message was instantly seen by the police and the fresh evidence was locked at the da's office. so even when ara will remove his fb profile to dump the evidence, this evidence has been timely registered.

    Պոռնիկ, ղախպա, չհամարձակվես հիմա էլ արդարանալու համար ֆանտազիաներդ շարադրես: Չաթլախի ծնունդ, քո էդ շանտաժներիցդ վախեցող չկա, հոգեկան: Էդ դու ես մարդկանց դրդում այնպիսի բաների, որ քեզ մի հատ լավ քրֆեն, հետո սքրինշոթերը վերցնում ու վազում ես դատարաններ: Էն, ինչ որ դու ես արել Մարինային, ցանկացած նորմալ մարդու իրավունք էր տալիս գալ ու վիզդ կտրելու, քանի որ դու արժանի ես դրան, ղախպա: Դու իմ անունից անգամ հիմնարկներին ես ահաբեկչական նամակներ գրել: Քեզ նմանին ոչ թե վիզ ա պետք կտրել, այլ լիթալ ինջեկշկն ա պետք անել, կամ էլ դուրդոմում փակել: Այ հայցամոլական զառանցանքով տառապող հրդեհված պուց: Մեր խոսակցությունից ու ինձ բլոկելուց ամիսներ հետո միայն ինձ զանգեցին ծանոթներս ու հաղորդեցին, որ սենց էջ կա ՀՈՄՈՍԱՅԴԼ threat, իմ ֆեյսբուկի նկարով, իմ տվյալներով: Էդ բոլոր էջերը տպված պահպանված են ու դրանց հեղինակը դու ես, փչացած պոռնիկ: Էլի էդքանից հետո ես տարիներով քո մասին մոռացել էի, իսկ դու հրդեհված պուց, էլի շարունակ կլրիցս չէիր պոկվում: Շարունակում էիր քո մասին ստեր գրել. Էմորի, ամուսնություն, նոր բնակարան բլա բլա բլա: Վերջում պարզվեց, որ դու բանալ գող ես, խանութների գող ու Էլիասի շանտաժիստ: ՈՒ դրա հետ միասին էլ նաև յոթ տարի պարապ նստած փող ես ստացել ու մարդկանց զրպարտել, իսկ փողերն էլ ստացել ես, քանի որ տանը մտավոր պակաս երեխա ունես, օլիգոֆրեն!, օբսեսիվ-կոմպալսիվ, աուտիստիկ հրեշ ես բերել: U amen inch անում ես, որ մյուսներին էլ օրդ գցես, ալկաշկա
    Դու երբեք Երևան չես վերադարձել: Մորդ սովամահ լինելու մասին էլ ինքդ էս գրել, այ անասուն: Դու արդեն մոռանում ես, թե որտեղ ինչեր ես խոսում կամ գրում, քանի որ ծայրահեղ ոչ ստաբիլ վիճակում ես, քունեմ լավիդ բերանը: Գնա բուժվիր, ագարկա, հիվանդ ես, շան եթիմ, դեղեր խմիր, ոչ թե մարդկանց ջանից կպիր, չաթլախ! Ես որ ՖԲԻ-ի ագենտներին ուղարկեմ տունգ, դու նոր էս հասկանալու, թե սայբեր-բուլինգը ինչ բան ա, եթիմ խելքովդ եկել դեմս ես քյանդիրբազ պարում, այ քաքի կլոնձ, այ սիսիանսկի գեղցի?

  • Na
      3rd of Feb, 2018
    0 Votes

    Այ բիջ ցրթած բիջ!
    Էդ որ մորդ տենց շատ սիրում էիր, այլանդակություն մարդակերպ, ինչու մեռնելուց մի քանի ամիս առաջ հայդա արեցիր Հայաստան? Եթե նրան հիվանդանոցում կապում էին, նշանակում է արդեն դեմենցիայով, սենիլ փսիխոզով տառապում էր (83 տարեկան կնիկ էր, ուր ուղարկեցիր?): Կամ եթե արդեն տեսար, որ մահվան հոտ էր գալիս վրայից, ինչու 2012 ի դեկտեմբերին չթռառ նրա հետ Հայաստան, որպեսզի այնտեղ խնամես, եթե դու արդեն քո շատ տաղանդավորի գրին -քարտն ունեիր ու կարող էիր քո ռոյալթիներով, Էլիասից ռեկետ արած փողերով մորդ ու ցրթած դեբիլիդ հետ սիկտիրվել Հայաստան, որ տունն էլ քեզ մնար, մորդ էլ պահեիր, ոչ թե հույսդ դնեիր բարեկամներիդ վրա, որ նրանք էլ, անունդ լսելով, մահամերձ մորիցդ չփախչեին, ինչ էլ որ չառաջարեկեիր որպես փոխհատուցում, այ տավարի ցավ?
    Էդ դու որտեղից գիտես, թե մորդ ինչպես են տանջամահ արել, կամ էդ որ մասիվների հիվանդանոցից ա տենց բան հնարավոր ' հեռախոս վերցնել, ագոնիայի մեջ գտնվող մորիցդ քո Ատլանտայի համարն իմանալ (փայլուն հիշողություն ուներ հա?), զանգել ու հայտնել նրա մասին, որ մորդ բարձով խեղդում են ու դու էլ ' ապիկար ստահակ, փոխանալ շտապ Հայաստան թռնելու մորդ խնամելու (անգործ նստած էիր, գրին քարտով ու բազմաթից անձնագրերով), Ատլանյայից Երեվան բժիշկներ էիր ահաբեկում ու ինտերնետում բողոքներ գրում հա, այ ալկաշ պսիխոպատ???
    Շները քաքեն քո էդ աֆերիստ լոգիկայիդ բերանում, քեզ դրել ես քո երազած խելոքի տեղն ու ուզում ես գերեզման ֆոտոշոփելով ու ֆիլկինա գրամոտաների թվեր փոխելով, մեզ համոզել, որ դու շախմատային կոմբինացիաներ ես հա խաղում, այ 2012 ի ԻՆՍԻԴԵՆԹ - Էքսփանջդ ին 2013 (հիվանդ մորդ տանը թողած խանութներ էիր հա կտրում, կյանքում չհանդիպած մարդկանց նկարներով զրպարտական էջեր բացում, քեզ վստահված հեռախոսահամարները հրապարակում, նկարների հիման վրա զրպարտանքներ գրում, ֆոտոշոփեր ու սլայդ-շոուներ անում, ուրիշների անուններով ինքնաթիռների պայթեցումների կեղծ զրպարտագրեր գրում, ուրիշների ՖԲ ի էջեր սքրինշոթ անում տարիներով, հետո էլ բոլորին մեղարդում քո հիվանդ ուղեղի կերած քաքերի մեջ?):
    Դու 2000 թվականի վերջում պետք է ԱՄՆ-ից սիկտիրվեիր: Էդ որ եվրոպաներում կոնֆերանսներ ես գնացել, ստեղ-նդեղ գեշ ֆիզիոնոմիադ ցույց տվել, Կանադայում հասցրել ներկա ստանալ, հետո ինչ ստատուսով ես դու 2001 ի վերջում կամ 2002 ին մտել Ամերիկա, որ հասցրել ես գնաս 2000 թվականից քո տոչկած Էլիասի տակը մտնես, որպեսզի նորից գնաս Հայաստան ու 2002ի վերջում կամ 2003ի սկզվում երեխա ցրթես Էլիասից? Ներգաղթային օրենքներ խախտելուց հետո, ինչպես ես դու 2005 ին նորից հայտնվել ԱՄՆում, արդեն Ֆուլբրայթի գրանտով (անձնագիր են փոխել գեբեշնիկները քեզ համար?, թե անուն ես փոխել հերթական անգամ?):
    Էդ 10 ամսվա ինտերնշիպից հետո դու ոնց ես ռիսկ անում -գրում, որ դու ամերիկյան MPH ունես, այ իդիոտ, դրա համար 48 կրեդիտ ա պետք հավաքել:
    2006 թվականին, ծրագիրդ ավարտելուց հետո, ուրտեղ ես սիկտիրվել?? ԻՆչ ստատուսով ես դու եղել, որ դու կարողացել ես համ ծրագիր ավարտել, համ Էլիասի մոտ տեղափոխվել ' Վաշինգտոն (որտեղ եվ նա քո քամակին տվեց ու սիկտիր արեց, երեխուդ հետ, ու դու ընկերներիդ միջոցով եկար Բիլլի ու Մարինայի տուն ու հետո նրանց լավ շնորհակալություն հայտնեցիր: Դու Բոստոն 2007 ին ես եկել ' օգոստոսին: Էդ ինչ վիզատով ես դու 3 տարի ապրել երկրում, (մի տարին Էլիասի հետ շինվելով), հետո եկել Բոստոն, գնացել Սոմերվիլ ու մի հատ էլ դեռ հորդ գերեզմանը այցելել ' 2007 ին Հայաստանում! ՈՒ հետո էդքան խախտումներից հետո նորից անհասկանալի վիզայով, չունենալով ամերիկյան ՄԴ, փրինսիփլ ինվեստիգեյտր էս եղել Դորիսի, Զլատկայի ու մյուսների մոտ? ՈՒ դեռ էդքան էլ անլեգալ ապրելուց հետո, մի հատ էլ փորձել ես ստատուս ադջաստ անես, այ չաթիբեկ?
    Այ դժբախտ ու ամբիցիոզ արարած, վեր կաց ռադդ քաշի, գնա Հայաստան, որ գոնե էսօր - Էգուց մորդ կողքին սատկած մարմինդ տանեն շատ պես թաղեն: Այլապես Ատլանտայում փտելու ես, դեբիլդ չի հասկանալու, որ մեռել ես: Հայցամոլական զառանցանքիդ արդեն միացել ա հետապնդման զառանցանքը: Գնա գիր քանդողի մոր, քեզ կօգնի, այ գիտնական!
    ! Դու կորած մի բիոզանգված ես, այլանդակություն! Սատկես դրանից լավ ա:

  • Na
      3rd of Feb, 2018
    0 Votes

    Ախչի, այ ագարկա, այ սիսիանսկի եթիմ, այ ատկազնիկ-պադկիդիշ խոզի տոտիկներով (ոչ դիֆերենցիացված ազդ-սրունքով, իքսանման երկու այսպես կոչված ճարպոտ վերջույթներով. զարմանում եմ Էլիասը ինչքան պիտի խմեր, որ քեզ նման սիսիանսկի բոշուն թամահ աներ): Էդ որ պարզվում ա, որ տենց շիկարնի Պանտեր Լոու ֆիրմա ունես, բա ինչ ես դեպոզիշնների մեջ շեռդ թապում, թե ցերկովնի մկան պես աղքատ ես, ֆուդստեմպերով ես ապրում ու Էլիասի տված չլենսկի վզնոսներով էս գոյատեվում, այ գեղցի, կամ որ տենց աղքատ սատկում ես, ինչ էիր իմ հարևան Ջեմմային հարասմենթներ անում իմեյլով, գրելով, թե -- ես մի չքնաղ սեփական տուն ունեմ, 3 բեդրում, 2.5 բաթ, բայց երկրորդն էլ եմ առնելու որտեվ [պահպանում եմ ուղղագրությունդ, բութ] ամուսնանալու եմ ու տեղափոխվելու եմ այլ նահանգ, բայց իմ երջանկությունը մի կողմ թողած, ուզում եմ ձեզ բանտում տեսնել սատկացրած, ես կյանքում ամեն ինչի հասել եմ, ինչ ցանկացել եմ եվ դուք էլ պրոբլեմ չես ինձ համար]
    Ցանկացածդ Էլիասի պարաչկեքով ու ֆուդ ստեմպերով Ատլանտայի որ մի գեղում մուլտիկ տան մեկ ապրելն էր, ալկոհոլիկ ու բանալ գող դառնալը? Էդ մեզ սատկացնում ես, հետո գնում կորտերում օրդեր օֆ պրոտեկշն ուզում, այ պսիխոպատ ալկաշ? Քեզ չէի զգուշացրել, որ Ջեմմային չանհանգստացնես, ես նրա էջից եմ քեզ գրել, քանի որ դու ինձ արգելափակել էիր, պոռնիկ: Նրա առաջ էլ խայտառակ եղար, չնայած քո սովոր ոռը ամեն տեղ էլ տռում ա. նենց չես անունդ բիդառամ արել, որ հիմա էլ ամոթ ունենաս, այ սիսիանսկի շաշաբոզ!
    Այ պրիմիտիվ ալկաշ, եթե մենք Դորիի իմեյլն ենք ինչպես հարկն է փաբլիշ արել, էլ ինչ ես դրանից հետո նրան իմպերսոնեյթ անում, ոչխար: Սենց պրիմիտիվ բաներով ես բռնվում : Հետո էլ Մարինա ՆՈբլին ես մեղադրում, որ Կարինեի մասին սլայդեր ա ստեղծում: Բա իմ անունով ով ա Լինքդ-ինում պրոֆիլներ բացում ու NYC Health and Hospital Corporationin ասում կգամ ձեր շենքը կպայթեցնեմ: Դու, ալկաշ-նարկոշ, քեզ հաշիվ տալիս ես, թե դու ինչերով ես զբաղված, այ շաշաբոզ: ԴՈՒ եթիմ, լակոտդ եթիմ: Որ մի եթիմին պիտի մենք ' ամերիկյան օրինավոր քաղաքացի հարկատուներս պիտի պահենք.մեկին բանտում, մեկին էլ ֆոստեր քեյրում:
    Քեզ չասեցի, որ շարունակես բերանդ բացել, Նունեի, Աննայի ողջ տրանսկրիպտը քո արածների մասին հրատարակելու ենք: Փսիխ!

  • Je
      9th of Feb, 2018
    0 Votes

    This attack of schizophrenia was published by the FBI-wanted FUGITIVE Ara Khachatryan, allegedly residing at 3145 Brighton 4th, Brooklyn, NY 11235.

    People, firstly read his sick tantrum to have something to laugh at and entertain your day, and secondly, if you see this person (his pictures are below), call 911 as he is an Armenian refugee, illegally stayed in the USA, a TERRORIST (the term labeled ono him by to separate Magistrate Judges), a SHOPLIFTER, a retarded-adult who bullies children and women, who terrorizes families because he is a lonely psycho and nobody wishes him, he racketeers, hacks governmental databases, and conveys secret info to the ISIS. He is on Syria operation for the ISIS and this is the clear truth.

    Thanks.

  • Je
      9th of Feb, 2018
    +2 Votes

    Ara, that Linkedin profile with "bombarding calls of NYC Health and Hospital corporation" is undeniably opened by your friend and mentor Marina Noble from 4 Repton Circle, Apt 4101, Watertown, MA. The "bombarding" rants are her and only her signature. Feel free to ask your local authorities to compel Linkedin to provide with the IP address of the person who has opened such profile and posted such SICKNESS impersonating the Marina's victim, Naira.

    PORNIK Marine Noble's picture is attached, in case your schizophrenia pills have washed your memory circuits.

  • Az
      13th of Feb, 2018
    0 Votes

    @JemmaJunky I concur.

  • Na
      14th of Feb, 2018
    0 Votes

    @JemmaJunky I know very well the IP address of the person who applied for a job using my fake Linkedin profile . The IP address comes from Georgia. I was already contacted by FBI and they told me that the threats to NYC HHC are coming from Naira Matevosyan Renault

  • Ma
      20th of Feb, 2018
    0 Votes

    @Naira'sVictim Karine martirosyan, the shoplifter, libeler, ugly person, alcoholic, destitute, prostitute

    Nothing here is spelled with malice. all is truth. I always tell the truth if it is not under oath. you may have heard that i, marina noble, are skilled in courts and I know how to win. I am within my rights and I will share this truth now.

    On 10/07/2012 karine martirosyan, md, mph, was charged with theft by shoplifting.

    The county records page indicated the following data until late march 2017:

    Judicial officer s. k. hydrick,

    Case number 13c56277,

    Court division 2,

    Plaintiff the state of ma,

    Defendant martirosyan, karine m.

    Dob 10/22/1966,

    Gender female, race white, height 5'4',

    Address: 87 south street, westborough, ma 01581,

    Charged with: theft by shoplifting, statute gml section 30a on 10/07/2012,

    Level: misdemeanor with warning

    Karine martirosyan paid $60 fine and completed a pre trial diversion program' on 02/01/2013 to avoid prosecution.

    Karine is currently the defendant in the westborough district court on a r defamation by libel (for the third time).

    Karine martirosyan (d-a-s-h-t-a-m-o-u-k) lies and libels her former colleagues/friends, sends defamatory messages via facebook to friends lists on fb, also she creates vulgar and libelous slide presentations on linked-in's slideshare site, and as usual, calls us prostitutes, [censor], that our children are conceived via craigslist and many more egregious despicable false remarks there along with pictures of her victims and their children sometimes with their throats cut ear-to-ear.

    This has been going on for nearly a decade.

    There are six things that the lord will not tolerate, seven that are an abomination to him: haughty eyes, a lying tongue, and hands that shed innocent blood, a heart that devises wicked plans, feet that make haste to run to evil, a false witness who breathes out lies, and one who sows discord among bros and sisss.

    Shoplifting is theft, karine martirosyan!

    Shoplifting is theft, karine martirosyan!

    Shoplifting is theft, karine martirosyan!

    Shoplifting is theft, karine martirosyan!

    Shoplifting is theft, karine martirosyan!

    Shoplifting is theft, karine martirosyan!

    Oh lord

    Oh lord

    Oh lord

    Mercy me with your grace.

    However, karine martirosya continues to maliciously post falsehoods to harm the reputations of her victims, and claims that our argument is untrue and libelous, and that we really are prostitutes,, fake mds, spawning children from craigslist, getting fired from jobs for reasons that actually apply only to karine martirosyan's history, and so on, and so forth.

    We have had quite enough from karine martirosyan aka paul noroian's spouse, the unfeeling lover libeler. she seems to be a true psychopath by every definition. if anyone can help the large group of karine's victims clean up the dried leaves at our communal backyard, please do.

    We have inquired, and the plaintiffs in the current libel case against karine in spitak and wesboroug/maa have informed us that karine is refusing deposition to delay trial and they believe this is because she is afraid that the truth will be revealed and that I may fall down after being exhausted. I think she still adores me.

    Although she claims to have a masters in public health from harvard, ms. martirosyant seems to know very little about ma genera law or court procedures. karine refuses to come to court to give her deposition out of fear, and claims that the plaintiffs have spent no money on this matter. imagine? we, aznivn bill and i, and zlatka and arevik, and gohar panajyan, pretty much, onder if her degree in jurisprudence' actually exists when she makes such ridiculous statements. we need to check it further as we can't sleep.

    It is my order that karine martirosyan has a case to bring she should allow the matter to proceed without delay or the court will compel her to schedule and be present for her deposition. it's just about that simple. the truth talks, and bullshist walks or vice versa.in this case it will walk into contempt of court charges if karine continues to work with unicef. ba?

    This, we believe, also indicates that karine fears as she always does, as gray rat, that her true immigration status will be revealed during her deposition by the plaintiff's attorney. if she has nothing to fear, then why is ms. karinet refusing to be deposed pre-trial? we promise, we will not reveal her shoplifting charges. the truth talks, and bullshist walks or vice versa.in this case it will walk into contempt of court charges.

    We hope this will end soon as the lawsuit is coming to it's end in westborough, ma and I will invite you all for a sausage picnic in waterown, ma. I like roasted eggplants, to be served right from the skillet. and also like armenian wine. we'll see. once the court is over I will update you all. the truth talks, and bullshist walks or vice versa.in this case it will walk into contempt of court charges.

    The truth talks, and bullshist walks or vice versa.in this case it will walk into contempt of court charges.

    The truth talks, and bullshist walks or vice versa.in this case it will walk into contempt of court charges

  • Us
      3rd of Mar, 2018
    0 Votes

    @Naira'sVictim JemmaJunky aka Marina Noble.

    Naira Matevosyan has nothing to do with the posts that you place day and night, Marina Noble! It's your masterpieces, the only way you get "published" (LOL).

    People:

    And this obvious psychopath schizophrenic, named Marina Noble, falsely claims to be a "medical director of drug vigilance", decorating the web with fake pages, showing her "ownership" of a"clinical research company" at her apartment address (4 repton Circle, Apt. 4101, Watertown, MA) and falsely claiming to earn an annual income of $500, 000 by employing 1-5 persons. In fact, she is a banal Internet criminal. Can a tacky apartment in Watertown/MA, full of loud criminals -idiots (William Noble, Marina Noble, Azniv Shahverdyan) become a "clinical research and drug testing center" where this demon, Marina Noble, is the "medical director"? "Medical director" of what? Toilet sanitizing?

    See below the link to her falswhood, where she claims to "own a company" (her own apartment that does not even have a registration), where she is a "medical director": https://start.cortera.com/company/research/l6o8nsk8o/atlantic-clinical-trials-llc/

  • Je
      9th of Feb, 2018
    0 Votes

    Check Ara Khachatryan's start of this war from January 2014. Marine Noble (his mentor) has been kissing Naira's [censor] since 1997, stalking and harassing Naira. In 2014, she involved this PSYCHO- Ara Khachatryan, in her "rally" against Naira. See how the war was aggravated, since Janauary 31, 2014, when SCHIZO Ara Khachatryan messaged Naira and introduced himself, giving his phone number, and asking "Naira's opinion about Marine Noble..."

    Now, these LOW TROLLS (Marine and Ara) are denying all that, claiming that the messages are fabricated, to save their face. However, the message are there, in Facebook, just the way their screenshot is saved and attached, and the low and enforcement has seen them on time, submitting to the DA's locker. Ara Khachatryan was prosecuted in 2014 for the crime of assault. He has changed many addresses (all, cheap, rented apartments in the garbage corners of Brooklyn, NY). He is being charged for multiple other crimes, and currently has fled again to avoid prosecution. ARa Khachatryan just needs to things from this life: a doormat to sleep on and a laptop to plug in and publish posts in this site and in WWW.scamero.com

  • Ka
      10th of Feb, 2018
    +1 Votes

    Ղափանցի ԱԳԱՐԿԱՑԻՑ վաղաժամ ցրթված շանտիկ, Արա Խաչատրյան:

    Մի փոստումդ գրում ես որ Ջեման հորաքույրդ է, մյուսում էլ, թե հարևա՞նդ է… Իսկ ի՞նչ պատահես մյուս հարևան Նարգիզայի հետ: Դրան սպանելուց հետո դիակը որտե՞ղ ես պարտկել:

    ՀԵՏ ԳՆԱ ՂԱՓԱՆ!
    Մենք, ԱՄՆ քաղաքացիներս բողոքել ենք, որ այլևս չենք ուզում մեր տաքսերով քո շիզոֆրենիայի համար պետությունից ծծած նպաստները փակել:

    Դու ՄԵՌՆԵՍ Նաիրայի սիրուն արտաքինի դարդը ողբալով: Նաիրան ոտքից գլուխ արիստոկրատ է, սկսակ մաշկի բնական գույնից որ երբեք չի ծածկում կեղծ կոսմետիկայով, նրա կատարյալ կառուցվածկից, վերջացած ոտքերի մատներով: Նա քո տեսած գեղցիների հավի-կատեգորիայի ոտքերի մատներ չունի:

    Նաև հասկանում ենք, որ քո դասատու Մարինեն ինչքան է նախանձից տառապում է, քանի որ ինքը քիթը ու քամագը կախ մի ՀՐԵՇ է, մի ԲԵԳԵՄՈՏ, մարմնի տորզին անհամաչափ կարճ վերջույթներով: Իր աղջիկ Ազնիվն ճշգրտորեն այդ ամենը ժառանգե էլ: Մարինե Մխիթարյան Նոբլին անիծելու կարիք չկա: Նրա երկու գեշ ու խայտառակ աղջիկները, իմպոտենտ- մարդը, իրեն հերիք են, էլ չասած եդ Ջրագեղի չոլերի բուտկա կոնդոները որտեղ դրանք վարձով են ապրում:

    Փաստորեն նա լսելով Նաիրայի լավ ապրուստի պայմանների մասին, դրա համա՞ր որոշեց մի նոր պատերազմ բացե՞լ: Նաիրայի Ատլանտայի բնակարանը չքնաղ ու լանյնարձակ է, բալկոնով, մի լայն տարածք որտեղ ութ հոգի առանց իրար նեղություն տալու կապրեն, սակայն նա գերադասում է միայն երկուսով, իր տղայի հետ, այդ ամենը վայելել:

    Իսկ սեռապես շեղված Մարինեյի ոհմակը լցված է այդ փոքր, նեխած խունած, առաջին հարկի արկղի մեջ, այն էլ Ջրագեղի չոլերում, Վալթամի գծի վրա: Դրա համար է նա բոլորին նախանձում:

    Սակայն բոլոր մտածելու- ունակ մարդիկ դեռ չեն հասկանում, թե ինչպե՞ս ստացվեց որ անգամ այդ ալկոհոլիկ, ներվային, Վանյա-Դուռաչոկ-Բիլ-Նոբլը դրա ՌԵԽԻՆ թքեց: Այդ կատատոնիկ հիմարը հաստատ դեղերի տակ է: Այդ Ինտերնետով իրար գտած խայտառակ զույգը դեռ իրար հետ է, քանի որ Բիլլը իմպոտենտ ակնարող է, անաշխատունակ, մի անդուր կերպար որն անգամ չկարողացավ իր թաղման-շոֆերի-աշխատանքը երկար պահել, իսկ Մարինեն մի ՔՈՔՎԱԾ ՔՐԵԱԿԱՆ ՂԱԽՊԱ, ու իրար հետ մի կերպ յոլա են գնում բոլորի աչքին թոզ փչելով: Նաև մենք չենք կասկածում անկողնում Մարինեի ցածր տաղանդների մասին: Նա հարյուր տարեկան տղամարդուն էլ կարող է սերվիզներ մատուցել իր զուգարան-բերանով:

    Նաիրայի տղային դու երբեք չես տեսել, հետը չես խոսել, այ տխմարիկ: Նա հինգ լեզու է ազատ տիրապետում, ընդ որում Չիներեն: Նա իր տարիքից մեկ դասարան առաջ է: Սրանք բոլորը փաստեր են, որն Մարինային նախանձա-խեխտ տանջանքները չեն կարող հերքել:

    Իսկ Անժիկի ու Նունեի վիդեո կամ աուդիոները կարող ես հանգիստ դնել Ինտերնետով մեկ, ու նաև չմոռանաս հետդ դատարան բերել ! Դու ՊԱՐՏԱՎՈՐ ես դատարան գալ, և ասյ բոլոր գրածներդ բացատրել: Եթե կամավոր չգաս, Նաիրան քեզ լոնգ-արմ Շերիֆոֆ քաշ կտա դատարան:

    Բալիկ ջան, դու դեռ չես էլ գլխի ընկնում, որ այդ ՀՐԵՇ Մարինեն դիտմամ է քեզ դրդում ու մեջ գցում, որ իր արած բոլոր կեղտերի մեջ քեզ ԹԱՂԻ ու ինքն էլ չոր դուսր գա: Մենք բոլորս այդ ԱՆԻԾՎԱԾ ՀՐԵՇԻՆ լավ գիտենք, բոլորս - բացի քեզնից, այ մոլորված շանտիկլոր: Նաիրան թե մի մատով կճզմի, այ հայվան:

  • Ab
      13th of Feb, 2018
    0 Votes

    Marina noble, aka jimhope, aka qunatsnoble, aka arayik, and many many other scam-names you hold in such hate-sites. not only you are severely mentally sick, ugly inside and out, twisted and obsessed, you are enormously dangerous. may god take the lives of your two daughters for your lying this way, you a satan! you do no recognize lines!! for placing vulgar and obscene comments under www.slideshare.net or here, and attempting to impersonate your own vulgarity on naira. people know you well you a street woman, marina noble (former marine mkhitaryan, an on-call prostitute from armenia). why you won't come to the court? be brave, leave this site, close your laptop, and come to answer all this!

  • Mi
      13th of Feb, 2018
    0 Votes

    Marina noble (from watertown, ma) is engaged in fabricating false and forged legal documents or non existent records (which is a first-degree felony), however, this is what we have found per the smart search in massachusetts judicial tyler system:

    Marina noble (aka marine mkhitaryan) - theft by shoplifting of under $250 merchandise, case number 12c76873
    On 08/06/2012 marina noble (a fake md, drug vigilance assistant) has been charged with theft by shoplifting.

    Middlessex county, ma, court records indicated the following data:

    Judicial officer t. r. haydmann,

    Case number 12c76873,

    Court division 3,

    Plaintiff the state of ma,

    Defendant noble, marine w.

    Dob 06/01/1966, gender female, race white-questionable, height 5'6',

    Address: 4 repton circle, apt. 4101, watertown, ma 02472

    Charged with: theft by shoplifting, mgl chapter 266, section section 30a: shoplifting; penalty; arrest without warrant, on 08/06/2012,

    Level: misdemeanor (with warning, for the habitual behavior), .
    Marina noble (fake md) completed a ‘pre trial diversion program’ on 10/02/2013 to avoid prosecution.

    We want to see this horror, libeler, thief, liar, breaker of lives and families, marina noble, leaving the borders of the united states and re-acquiring her armenian [censor] status under her genuine name, marine mkhitaryan.

  • Az
      13th of Feb, 2018
    0 Votes

    Somebody mentioned my name?

    Whatever, my lesbian designation, my Staple job was fine, I am not schizophrenic, my name is Azniv Shahverdyan.

    I thought this was a dating site, regardless, call me, my DOB is 05/01/1990.

    My mom is Mrrrrrina Noble but I am not Noble, she is a stripper, I am a good scammer, , my train is her grain, my fart is her noise, I am obese and she is too, my step-dad William Noble and I are never apart. We are a great couple. My step-father and I are. coming.. together ... and my mom knows that.

    Never mind.

    Celllllltsss. AzizShah

  • Na
      14th of Feb, 2018
    0 Votes

    Naira matevosyan renault and her mentally challenged son
    The author of this defamatory complaint

    Destitute, alcoholic, shoplifter naira matevosyan (renault)
    Naira renault, naira matevosyan: identity theft, libel, vulgar, and despicable behavior:
    We are much more than karine, marine, paul, ara, gohar, arevik, azniv, william, zladka etc, etc... All of the people who naira renault or naira matevosyan has been maliciously attacking by internet libel for years. We are within our rights and we say nothing untrue about naira matevosyan the libeler. If the truth hurts you, it is still the truth. The truth about you is the only thing that will clear our reputations which have been trodden on by a sadistic, evil psychopath. You, naira renault, naira matevosyan are a monster and you take pride in hurting families.
    You are a monster, naira, you are a psychopath, and your libelous statements will be your final undoing. You have destroyed your own life, and you desire to destroy everyone of us because you are a psychopath with a psychopath ego and your delusions of grandeur are clearly conflicting with the reality of the results of the decisions you have made in your life. You are in deep shist, and you can not undo the damage you have done to so many good people. You are not good people in our judgement, you are a disgruntled psychopath. The worst kind of monster, and we will defeat you and you will not destroy our lives as you have destroyed your own.

  • Ma
      20th of Feb, 2018
    0 Votes

    The above post is placed by a famous shoplifter karine martirosyan, dob 10/22/1966, from 87 south street, westborough, ma 01581. she did so out of her jealousy, because, i, marina noble was the one who arranged karine's marriage with that autistic [censor] paul noroian, from worcester, ma. yes, I had the right to sleep with paul noroian once or two, so what??? is that a big deal? why this rat is hunting after me, all day every day, placing disclosures of my shoplifting history?

    My friend arayik has an urge to get to westborough and do what is coming in my mind, but before, I must share with the world without malice, just for the sake of truth to be known, that karina martirosyan, who immigrating from a remote low-rank region spitak, armenia, is destitute, alcoholic, a shoplifter and after that, she works for unicef.

    We are much more thanmarine, paul, ara, gohar, arevik, azniv, william, zlatka russinova the restc... all of the people of alliance who karine martirosyan aka karine martirosyan aka karine martirosyan has been maliciously attacking by internet libel for years. we are within our rights and we say nothing untrue about karine martirosyan, the libeler. if the truth hurts her, it is still the truth. the truth about her is the only thing that will clear our reputations which have been trodden on by a sadistic, evil psychopath. you, karine martirosyan you are a monster and you take pride in hurting families.

    You are a monster, karine martirosyan-noroian, you are a psychopath, and your libelous statements will be your final undoing. you have destroyed your own life, paul's life, by not allowing him to marry me instead, and you desire to destroy everyone of us because you are a psychopath with a psychopath ego and your delusions of grandeur are clearly conflicting with the reality of the results of the decisions you have made in your life. you are in deep [censor], and you can not undo the damage you have done to so many good people. you are not good people in our judgement, you are a disgruntled psychopath. the worst kind of monster, and we will defeat you in westborough/ma court and you will not destroy our lives as you have destroyed your own. people, see the face of karine martirosyan, the monster, the libeler.

Post your comment