SUBMIT A COMPLAINT

ABX Express / keje mkan gaji bute ke?

Klang, MY Review updated:

Abx klang korang ni mkan gaji bute ke? tracking no shx05616160my. aku tunggu lame brg aku dr safe landed kat subang 4.11 korang transfer ke klang 8.11 out for delivery, 11.11 out delivery lancau korang.. smpai skrg brg aku x smpai2. keje mcm pundek laa. korang ni... brg urgent nk pkai korang boleh wat main2. bile aku call cwgn klang manjang bz no telipon. skrg da 16.11 brg aku still x ampai2 lg. klu korang xtaw rumah aku ke ape kt siti ade no telepon korang call laa jgn jadi bangang!!! untuk rujukan korang leh tgok pic aku upload...

ABX Express
ABX Express

Mr
Nov 15, 2017
Sort by: UpDate | Rating

Comments

  • Ke
      Dec 15, 2017

    ABX Express absolutely the [censor] worst ever. Macam sial semua aku tak tahu nak cari siapa call semua nombor cawangan apa tak dapat. Sial masing masing nombor tracking semua tak update. Shopee pun kene tukar lah tak payah pakai ABX ni memang jahanam stupid!!! Mana pukimak barang aku?! Pikir main main ke sial

    +1 Votes

Post your comment