SUBMIT A COMPLAINT

ABX Expressbarang tidak diterima

Review updated:

Hai, saya Hartini I gin mem buat aduan berkaitan dgn barang saya.
Saya me beli barang dari shoppie, sepatutnya telah Di terima. Tapi sampai sekarang saya tidak menerima barang saya.
Pihak shoppie be berapa kali mengingatkan saya bahasa saya telah menerima atau belum menerima barang saya itu. Ini bukan salah seller yg tidak menghantar brg saya. Tp agen Di tempat saya tidak bertanggungjawab atas barang yg Di terima. Dan tidak menghantar dgn Seger a. Ini bukan kali pertama. Ramai costumer yg complain. Tapi masih berlaku perkara yg sama. Sy berharap pihak ABX dpt mengambil an tindakan kepada agen ini. Yg tidak bertanggungjawab. Bila Di tanya berbagai alasan Di beri. Sampai costumer Di Marah.

ABX Express

Ar
Oct 28, 2018
Sort by: UpDate | Rating

Comments

  • Sa
      Apr 06, 2019

    Same case!!! Mcmane nk buat ni??? Dah salah hantar pada org lain pulak. Berkali2 call HQ tapi tak diselesaikan jugak. Alasan sebab ABX batu caves tak bg proof of delivery. Call ABX baru caves myself tapi xde siapa angkat. Pihak ABX dah sahkan item tiada pada mereka. Dah dihantar pada org lain!!! Jadi dlm. Tempoh 4-5 hari nak tunggu jawapan ni org yg dh amik barang tu mesti la dh pakai brg kita kan??! So apa nk buat ni???i demand pihak ABX ganti semula barang sy atau tggu surat mahkamah!!! Super slow to troubleshoot customer's problem!!!

    0 Votes

Post your comment