SUBMIT A COMPLAINT

Abdullah B HJ Ahmadchannel tv x dapat dibukan tanpa tahu sebab

Saya nak complain knpa asto saya tiada siaran cuma ada prima dan ceria ja..saya dah call astto tp jawapan.dy sngat menghampakan...saya dah bayar astro untuk makluman tuan sbb ingatkan kna block sbb x byar tp dah hmpr sebulan ttp mengecewakan lps tu saya bayar lg nk tnya nk brapa kali saya nk bayar baru boleh.. mcm bayar free jaa kat astro saya mohon pihak astro dapat buat sesuatu kalau tdak selepas ni mngkin saya buang astro..sekian mohon sngat buat sesuatu..tq

Ab
Jan 29, 2018

Post your comment