CIMB Bankcimbclick

Q Nov 30, 2018

Salam, sy nk tanya mcm mana sy nk register blk acc cimbclick ye. Sy dh pergi atm tukar no tel yg bru, dan kad sy dh tukar baru juga. Tpi mslh skrg xblh nk register cimbclick.. Call service centre dh dia suruh register tpi masih tak boleh buat. Id exited kluar kt wall sy nk register tu.. Sblm ni sy pernah tukar no tel lain utk cimbclick dan call customer service dan die cek apa masalah dan beberapa minit selepas tu boleh guna dah. Dan sy nak tanya knp sy create password baru tak boleh juga ye.. Mohon bantuan

Post your comment

    By clicking Submit you are agreeing to the Complaints Board’s Terms and Conditions