Menu
CB Work at Home Review of GT SOLUTIONS GROUP
GT SOLUTIONS GROUP

GT SOLUTIONS GROUP review: DONT APPLY WITH THIS COMPANY 2

J
Author of the review
1:11 am EST
Verified customer This complaint was posted by a verified customer. Learn more

THEY ADVERTISED HIRING FOR CUSTOMER SERVICE AGENTS. I FILLED OUT AN APPLICATION, TOOK SEVERAL ASSESSMENTS, WENT THROUGH AN ONLINE INTERVIEW, HAD TO PAY A $35 FEE FOR A BACKGROUND CHECK, TO BE REFUNDED BACK WENT RECIEVE FIRST CHECK AND WAS THE LAST STEP IN THE HIRING PROCESS. THEY TOOK THE PAYMENT, AND AFTER A FEW WEEKS OF NOT HEARING FROM THEM, I HAVE ATTEMPTED CONTACT THEM REPEATED THROUGH LEAVING PHONE MESSAGES, CONTACTED THEM THROUGH ANOTHER NUMBER, WHICH IS [protected] AND LEFT VOICE MESSAGES THERE, AND HAVE TRIED EMAILING THEM. TO NO EVAIL, THEY HAVEN'T RESPONSED AT ALL. I EVEN TRIED CONTACTING THE COMPANY THAT LISTED ON MY BANK STATEMENT AS THE ONE THAT TOOK THAT PAYMENT BY LEAVING MULTIPLE MESSAGES AND SENDING SEVERAL EMAILS. AND SINCE THEN, I HAVEN'T HEARD FROM THEM EVER AGAIN. I HAVE ALSO LISTED WHAT WAS SHOWN ON MY BANK STATEMENT AS THE COMPANY WHO I ALSO ATTEMPTED TO CONTACT AND THEY DID NOT RESPONDE EITHER. THEY ARE AS FOLLOWS: AZ [protected] GRIFFON PRINTING LLUSGRIFF. STAY AWAY FROM THIS COMPANY. THEY ARE SCAMMERS AND THE SAD PART IS BECAUSE I HAD TO DO ALL THE REQUIRED THINGS, I THOUGHT THEY REALLY WERE LEGITIMATE. SADLY, THEY AREN'T. STAY AWAY IF YOU COME ACROSS GT SOLUTIONS GROUP AD ON ANY JOB BOARD!

2 comments
Add a comment
S
S
SScottS
Henderson, US
Nov 18, 2014 6:15 pm EST

I have to say I was apprehensive after reading this complaint, but I had already paid my background check fee. Well as of Friday I completed my training and starting working on Monday. The background check took longer than I expected, but so far seems worth it. I love it! I get to take my kids to school and don't have to fight traffic.

M
M
michelle0101
Jonesboro, US
Nov 11, 2014 6:27 pm EST

Thank you, I was in the process of paying the $35.00 fee until I read your comment along with other comments about this company. I will move on to another job thanks again. Michelle

Trending companies